Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w wycenie sprzętu marki Sonab oraz Pioneer

Mietkovsky777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam ogromną prośbę, myślę że dobrze trafiłem i mi pomożecie a mianowicie chodzi o wycenę takiego oto sprzętu. MARKI SONAB Sporo na ten temat szperalem ale nie znalazłem nic konkretnego. Chce zapoznac sie z opinia ekspertow i ludzi ktorzy moja pojecie o tego typu sprawach z gory dziękuję i pozdrawiam.

1. Pioneer VSX-908RDS

2. Subofer - Sonab cb - 101

Amp. requirment 25-150W

Max. Power - 200W

3. 4 x kolumny o takiej samej wartosci - Sonab cs-101

Amp. requirment 10-80W

Max. power 100W

4. Kolumna Sonab cc- 101

Amp. requirment 10-80W

Max. power 100W

A to już optymizm.....

Jak Ci radzą Koledzy wystaw od zera zobaczysz ile dadzą, zawsze możesz zamknąć przed czasem....

Ale przyszłości na tym biznesie też bym nie budował ;P

Amplituner jak jest zadbany w kolorze gold to może z 300 zł łykniesz ,kolumny nie wiem czy znajdzie się jakiś amator,jak za wszystko wezmiesz 500 zł to sukces,ale raczej na to bym nie liczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.