Skocz do zawartości
IGNORED

Musical Fidelity m3SI

grzegorzw201

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczor. Po dlugiej przerwie postanowilem pozbyc sie starego zestawu i zakupilem okazyjnie nowy wzmacniacz M.F.m3si . czy ktos moze sie podzielic ze mna opinia o nim? Czy jest on w tej cenie uznawany za ciekawy? Prosze rowniez o pomoc w doborze kolumn by gralo naturalnie ,czysto.

https://www.audiostereo.pl/topic/129625-musical-fidelity-m3si/

Definitive gra super z M3si. Jaki masz budżet?

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

dlaczego akurat tannoye? moze cos wiecej powiesz dlaczego je proponujesz?

Bo słuchałem z m3 i m5 i żałuję że wtedy nie kupiłem. Rozumiem że w UK była akurat promocja na m3?

Z tannoyami Precision zagra pieknie na srednicy i na gorze - basu duzo nie bedzie ale bedzie mily - Asterix1 gra M3Si z Xavianami i sobie chwali - gra elektronike chyba glownie. Ja gralem M5 z Precisionami - do lekkiego grania, jazzu, lekkiego rocka bardzo fajne zestawienie. Zwlaszcza wokale pieknie i bardzo naturalnie brzmia.

gdy kupowałem Xaviany grały z m6, rewelacja, ale m3 do Xavianów? nie za mała moc? to ogólnie prądożerne kolumny, poniżej m5 bym się nie zbliżał

Trzeba zapytac Asterix1 :) on pedzi je M3Si

Gość numik

(Konto usunięte)

jaki model xavian?

NEOX 2 - ale generalnie te kolumny są dość prądolubne, niezależnie od modelu.

Napędzam je obecnie Audiolabem 8200p i jeśli mam zrobić krok do przodu zamiast w bok to nie będę wchodził w MF m3 czy Hegel H80, trzeba dozbierać na m5/m6, H160. Atolle jednak trochę zawodne chyba (tak wynika z tego forum choć in200 se kusił). Może na Audio Show coś mnie olśni

Dobry wieczor. Po dlugiej przerwie postanowilem pozbyc sie starego zestawu i zakupilem okazyjnie nowy wzmacniacz M.F.m3si . czy ktos moze sie podzielic ze mna opinia o nim? Czy jest on w tej cenie uznawany za ciekawy? Prosze rowniez o pomoc w doborze kolumn by gralo naturalnie ,czysto.

Jeżeli się podoba Tobie to nie musisz się pytać innych.Tutaj każdy będzie miał inne zdanie i wtedy będziesz miał głowę pełną pomysłów.

De gustibus non est disputandum

Co to była za okazja?

Kolumny kupowane w UK, na Ebay czy Polsce? Bo tam bywają inne modele niz u nas i na odwrót.

Widzialem jakies dwa tygodnie temu m3si na eBay ex demo albo nowy za £500 wystawiony. Teraz juz znikl, wiec moze tego kupil.

Kolumny neat sx1 posluchaj. Akurat sa za £700 wystawione na eBay.

Wieza STEREO Technics :)

kupilem za 1150 funtow ,u nas w pl sa od 5900 do 6900 wiec chyba doby zakup zrobilem:)

obecnie mam od bylych kolumn kable kimber cable 4pr czy ma ktos albo wie ktos co o nich? czy np to tannoy moga byc?

znalazlem tez cos takiego- B&W 683 S2 hmm podpowie mi ktos cos o nich?:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.