Skocz do zawartości
IGNORED

Kultura i co dalej....?

Yankes

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mam więcej czasu dlatego częściej zaglądam na Forum...Czytam,analizuję i dochodzę do przykrego stwierdzenia,że"co niektórym brakuję kultury i dobrego wychowania"...Dlaczego?

De gustibus non est disputandum

https://www.audiostereo.pl/topic/129548-kultura-i-co-dalej/

Czy ja wiem , język podobny jak na innych forach nie licząc bocznicy.

którą powinni zamknąć z resztą bo piszą tam już same lewaki.Tłuką durne posty , nabijają

sobie licznik a później jeszcze ktoś się pomyli i jeszcze o radę takiego poprosi myśląc

że fachura audio z niego hihi.

Zacne hobby dla wielu wręcz Pasja to i poziom dyskusji powinien być wysoki.

Zacne hobby dla wielu wręcz Pasja to i poziom dyskusji powinien być wysoki.

Nie ma tez co przesadzac i ciagle pisac eu ou. Jak ktos zadaje durne pytania, albo zaklada tematy bez sensu to nie ma co liczyc na to, ze do dyskusji wlacza sie normalni ludzie.

A to ja nie wiedzialem, ze na tym forum ilosc napisanych postow swiadczy o wiedzy i doswiadczeniu forumowicza.

Zapewne masz rację,że ilość postów na pewno nie świadczy o doświadczeniu.Ale powinna dużo mówić o nas samych.

którą powinni zamknąć z resztą bo piszą tam już same lewaki.Tłuką durne posty , nabijają

sobie licznik a później jeszcze ktoś się pomyli i jeszcze o radę takiego poprosi myśląc

że fachura audio z niego hihi.

Boczniaki na Bocznice!

Na razie Yankes to naucz się umiejętnie stosować spację po przecinku, potem zacznij moralizować.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Zaraz się zacznie... :)

Może pobudzi do czegoś?

Podobno kulturę wynosi się z domu rodzinnego.... :) Mnie to hobby nauczyło tolerancji, pokory i częstej konieczności kompromisu. Może to jest klucz do forumowej kultury.

Brawo....tolerancja i pokora....

Na razie Yankes to naucz się umiejętnie stosować spację po przecinku, potem zacznij moralizować.

Przepraszam.

(-)

Posty z bocznicy nie są liczone.

A agresja zawsze się bierze z różnicy zdań. Często tak blachych że szok. Rosną tak i rosną do absurdalnych rozmiarów. Ale to chyba każda kłótnia z tego się bierze. Więc i języka nikt nie oszczędza.

?👈

Rydzu doświadczony z Ciebie Gość i zapewne wiesz w którą stronę powinniśmy pójść.

Rydz to pacyfista z bejsbolem ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ja jestem czestym gosciem na forach akwarystycznych, bo to jedna z moich pasji i tam wcale nie wyglada to lepiej.

Nigdzie nie jest lepiej. Ja udzielałem/ udzielam się na forach związanych z BMW i jest to samo. A powiem jeszcze więcej, że poziom układów i ukladzików jest tam jeszcze większy i jeszcze perfidniej tuszowany jak tutaj.

?👈

Nigdzie nie jest lepiej. Ja udzielałem/ udzielam się na forach związanych z BMW i jest to samo. A powiem jeszcze więcej, że poziom układów i ukladzików jest tam jeszcze większy i jeszcze perfidniej tuszowany jak tutaj.

Anonimowość wyzwala perfidne uczucia.

Ja wiem w którą , ale jak czytam niektóre posty to mnie strzyka aż ! więc mniej piszę :)))

Jakby takie osoby jak Wy pisały jeszcze więcej to...może niektóre Podmioty nabrałyby większej ogłady?

Bo oglądają za dużo TVNu

Tam jest to samo....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.