Skocz do zawartości
IGNORED

Przedwzmacniacz gramofonowy, wykonanie na wzór CS Blue.

Łukasz_53458

Rekomendowane odpowiedzi

No , tu raczej DJ-Pre zestawiłbym do porównania ze starszymi popularnymi pre Cambridge i Nad , a konkurencją dla nich jest podstawowy model Zenco .:)

Ten modyfikowany CS-Blue to trochę inne granie jest .

Pozdrówko .

u mnie art dj z linnem i stopniem lampowym , wygonił z systemu lampowy pre rca i at440 , goldringa elektre , kilka schurów , reda i blue , i coś jeszcze .

Rydzu nie sugeruj się ceną , Taki głupi dj potrafił się u mnie obronić przed pre na mullardach , philipsach . siemensach , psvane i innych , Smutne lecz prawdziwe.

Inną sprawą jest , że gra on bardzo technicznie/studyjnie i nie każdemu to pasuje , u mnie lampa lubi takie granie.

Dużo zależy od reszty toru , np ja porównywałem cs -a do tego co znam najlepiej.

dj nie grał ze stopniem w teście , ani cs .

A porównanie rca -cs też wydawało mi się głupie z racji zupełnie innej prezentacji brzmienia. Tak jakby porównywać marschalla do fendera.

• 1 miesiąc później...

Po powrocie CS'a okazało się, że z prawej kolumny dochodzą szmery, pykania, jakieś zakłócenia. Metodą prób i błędów okazało się, że opki w sekcji drugiej są do wymiany.

Nie wiem jakie docelowo miało to znaczeni na całość brzemienia, bo od razu je wymieniłem i wszystko wróciło do normy.

Mi kiedyś też padły OPA - w momencie przepinania innego urządzenia.

Od tej pory zawsze jak coś przełączam to wyłączam przedwzmacniacz (nuda phono).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.