Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Klipsch Synergy B2/B20

Hemisys

Rekomendowane odpowiedzi

akurat nie wiem jak grają te konkretne ale seria synergy i chyba ogólnie klipcsh ma ciepłe basowe brzmienie , słuchałem modelów Synergy F-30 , Synergy F-10 oraz Rb 81

dynamicznie i basu nie brakuję ale nie dominuję .

jakiej muzyki słuchasz ?

szukam sam nie wiem czego :P

Bas jest podbity, ale ten wyższy bas, bo wiadomo to nieduży i tani monitor. W każdym razie dynamiczne, konturowe i jednak mocne w górze. Niestety aluminiowa góra z tubką stawia na ilość i głośność, a nie na jakość i zróżnicowanie górnych rejestrów. W dwu słowach : głośno i efektownie .

Czyli do słuchania różnej, raczej bardziej uniwersalnej muzyki nie są dedykowane. Mam na myśli: Nick Cave & The Bad Seeds czy The National.

Ostatnio lubię to:

Röyksopp

Lustral — Troubled Soul - Vox Mix

Younger Brother — Train

Zgadzam się w zupełności z arekm. Kolumienki małe. Wyższy bas jest, natomiast brakuje im zejścia. Bez suba nie nadadza się do royksoop nawet przy małym pomieszczeniu.

B2 iB20 różnią się kolorem.

Do jakiej kwoty szukasz monitorów? Jakie masz pomieszczenie i wzmak?

Zobacz na quantum 673 albo podstawkowe modele indiana linę. Tu z basem jest lepiej.

Pozdrawiam

Do jakiej kwoty szukasz monitorów? Jakie masz pomieszczenie i wzmak?

Podsyłam link własnie do tego zagadnienia. To nie z wygody czy lenistwa, ale dla precyzji, która lubię:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.