Skocz do zawartości
IGNORED

ZASILANIE MAGRAV - TECHNOLOGIA PLAZMY

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

Gość A&T

(Konto usunięte)

Pojawiła się nowa technologia. Na tyle nowa, że wielu fizykom jeszcze nie znana a same urządzenia są głównie w fazie domowych prototypów. Z tego co wiem produkcja przemysłowa dopiero rusza. Urządzenie Magrav jest z zakresu technologii wolnej energii. Jest to technologia przełomowa. Jej zalety wydają się nie do końca poznane.

Jeśli chodzi o audiofilów to urządzenie daje czystą energię pozbawioną zakłóceń elektromagnetycznych EMI. Zamieszczam filmik w którym użytkownik takiego urządzenia zasila dwie końcówki MOS-FET. Myślę, że w najbliższej przyszłości będą one stałym elementem zestawu każdego audiofila.

https://www.youtube.com/watch?v=pqrxPso8osE

https://www.audiostereo.pl/topic/128599-zasilanie-magrav-technologia-plazmy/

Słabi ci piewcy rewolucji. Więcej zepsują niż poprawią :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Srutu tutu zrób sobie czapkę z drutu :) Niezłe brednie i jeszcze odmładza i przywraca naturalny kolor włosów, a jak sobie woreczek zawiesisz na szyi to biegasz szybciej niż zawodowy atleta. czapki z głów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tak wyglądają początki nowej technologii.

Tak, początki są trudne zawsze.

Tylko dlaczego najbardziej zainteresowani prekursorzy robią wszystko, żeby były jeszcze trudniejsze? :-)

Już gorszych adwokatów tematu niż twórcy nie da się znaleźć? To może niech wynajmą profesjonalnego aktora tuż po szkole i za drobne pieniądze dadzą mu do przeczytania kartkę z przekazem :-)

Którą wcześniej poprawi stylistycznie jakiś młody polonista...

Oni przynajmniej nie spieprzą... a i efekt końcowy może nie będzie odwrotny do zamierzonego :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Tak, wiemy...

Średnio raz na 10 lat powstaje coś przełomowego, co ma zmienić świat. Jakoś g... z tego wychodzi.

Jakieś turbinki do zmniejszenia zużycia paliwa, magnetyzery wody, sprzedaż bezpośrednia, piramidy finansowe itd. :-)

Pan Keshe zamiast posługiwać się ludźmi, którzy mają wybitny antytalent do reklamowania czegokolwiek, ba - nie potrafią się ogolić, wysłowić ani nawet włożyć koszuli w spodnie - powinien wyprodukować 100 prototypów, testować je przez 10 lat w domach u wolontariuszy, a potem wysłać do laureatów nobla z fizyki z zestawieniami w excelu zmniejszenia zużycia prądu dla każdej z tych wytwórni plazmy - z prośbą o odniesienie się i komentarz.

Jestem jak najbardziej ZA tego typu inicjatywami...żeby nie było...

Ale zawsze wszystko można spieprzyć - i zwykle robią to najbardziej gorliwi neofici nowego kultu.

Świat tyle lat czekał na przełom, że jeszcze kilka lat może poczekać - na rzetelne, udokumentowane wyniki oddolnych, nie-koncernowych badań.

W końcu chodzi o prąd - którego zużycie podobno da się zmierzyć. A więc i zapisać :-) różnice.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Pan Keshe nie jest biznesem. To fizyk, który działa jakby z własnej inicjatywy. Jego celem w pierwszej kolejności są kraje najbiedniejsze. Może irytować brak zorganizowania. No cóż? Powiedzmy twórczy bałagan. Tak powstają przełomowe wynalazki. Powiem szczerze dziwię się, że jeszcze żyje.

na pewno dali sobowtóra :)

a właściwy połknął sznurowadło albo się na nim potknął...

czy to nie wszystko jedno? :)

Gość A&T

(Konto usunięte)

Na razie mamy wprowadzanie tej technologii. Puki tak jest to jest dobrze. Bardzo kibicuję temu przedsięwzięciu. Jestem jak najlepszej myśli. Za dwa lata wszyscy będziemy jechać na Magravie. :)

• 2 tygodnie później...

Cóż, kolejne wielkie odkrycie nawiedzonych paranaukowców. Tesla się ze śmiechu w grobie przewraca:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Cóż, kolejne wielkie odkrycie nawiedzonych paranaukowców. [...]

No cóż - w porównaniu z innymi dziedzinami medycyny, psychiatria rozwija się najwolniej. No i mamy efekty :)

Gość A&T

(Konto usunięte)

To nie jest wątek medyczny. Masz jakąś wiedzę na tematy plazmy tu poruszane?

To do Agusa.

CO TO KURRWAAAAAAA ZA STEK BEZEDUR !?!?!?!

miedz jest naturalnym plusem .... PADŁEM ::D buahahahahahaahha chyba do końca tego drugiego syfu nie wytrzymam ze smiechu i peknę :D hahahhahha

po obejrzeniu do końca ( co bylo dla mnie bardzo trudne :x ) stwierdzam ,ze takich ludzi powinno się ZAMYKAC tak samo jak pisowców :-/

chyba IDIOTÓW :-/

Czepiasz się przejęzyczeń. Keshe ma tytuł doktora. Jest fizykiem a nie Mac Gyverem. Chcesz zaliczyć studia z tej wiedzy to aplikuj.

https://kfssi.org/study-apply

CO TO KURRWAAAAAAA ZA STEK BEZEDUR !?!?!?!

miedz jest naturalnym plusem .... PADŁEM ::D buahahahahahaahha chyba do końca tego drugiego syfu nie wytrzymam ze smiechu i peknę :D hahahhahha

po obejrzeniu do końca ( co bylo dla mnie bardzo trudne :x ) stwierdzam ,ze takich ludzi powinno się ZAMYKAC tak samo jak pisowców :-/

chyba IDIOTÓW :-/

Zachęciłeś mnie do obejrzenia tego filmiku. Mam nadzieję, że jest na tyle krótki, że wytrzymam do końca.

Ukryta Zawartość

Donation minimum of 100 EUR is required for one-year online access to the LIVE Private Teachings and access to the Education Website with teaching recordings available since the beginning up to now or whatever is uploaded until the end of the year.

Mnie zaciekawiło to:

Beneficiary's Address:

Name: Stichting The Keshe Foundation

Street: Jubileumplein 3,

Postal code: NL-6161 SR

City: Geleen

Country: Netherlands.

Account name: Stichting The Keshe Foundation

Account number/IBAN : NL66ABNA0486367169

SWIFT/BIC: ABNANL2A

Bank: ABN AMRO Bank N.V.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ja pierdziu ..... za chwile się okaże ,ze wybuch w czarnobylu był zaplanowany aby kosmici się mogli na ziemi rozwijać ... Następnie wyjdą na jaw schematy rosyjskie jak zrobic mgłę :D buahahahhahahahha :D

Czepiasz się przejęzyczeń.

przejęzyczeń ????? czy po prostu NIEWIEDZY ?????? CZŁOWIEKU ZEJDZ NA ZIEMIE !!!! bo nie chce mi się wierzyć w to ,iz masz IQ KALAFIORA skoro w to wierzysz .... :-/

Ja pierdziu ..... za chwile się okaże ,ze wybuch w czarnobylu był zaplanowany aby kosmici się mogli na ziemi rozwijać ... Następnie wyjdą na jaw schematy rosyjskie jak zrobic mgłę :D buahahahhahahahha :D

przejęzyczeń ????? czy po prostu NIEWIEDZY ?????? CZŁOWIEKU ZEJDZ NA ZIEMIE !!!! bo nie chce mi się wierzyć w to ,iz masz IQ KALAFIORA skoro w to wierzysz .... :-/

Ps. tych "przejęzyczeń" jest w tym materiale co nie miara !!! az żal tego sluchać gdyz boje się uwstecznić :x

Keshe ma tytuł doktora.

a ja mam DOWÓD OSOBISTY (KOLEKCJONERSKI) :)

Generalnie - za tzw. niedocenionymi, a genialnymi wynalazkami dotychczas kryli się oszuści albo świry (nie wiadomo, co gorsze). Niestety, nie odnotowano dotychczas wyjątków od tej reguły.

Zachęciłeś mnie do obejrzenia tego filmiku. Mam nadzieję, że jest na tyle krótki, że wytrzymam do końca.

Donation minimum of 100 EUR is required for one-year online access to the LIVE Private Teachings and access to the Education Website with teaching recordings available since the beginning up to now or whatever is uploaded until the end of the year.

Mnie zaciekawiło to:

Beneficiary's Address:

Name: Stichting The Keshe Foundation

Street: Jubileumplein 3,

Postal code: NL-6161 SR

City: Geleen

Country: Netherlands.

Account name: Stichting The Keshe Foundation

Account number/IBAN : NL66ABNA0486367169

SWIFT/BIC: ABNANL2A

Bank: ABN AMRO Bank N.V.

Czyli jednak przypuszczalnie wyłudzacz i oszust.

Przykłady działających generatorów.

Ja bym zmienił na : PRZYKŁADY SZTUCZEK A'LA DAVID COPPERFIELD :))))

Hihihi...

To sprężyny z irańskiego łóżka? Całkiem fajne.

nO WŁASNIE NIE MOGŁEM SKOJARZYĆ GDZIE JE WIDZIAŁEM :d HAHAHHAHAHAHHA

Ukryta Zawartość

CHCIAŁBYM OŚWIADCZYĆ,ŻE MI NIKT NIE PŁACIŁ I NIE PŁACI ZA TO ABYM NIE WIERZYŁ W TAKIE BEZDURY .... UPRZEJMIE RÓWNIEŻ INFORMUJĘ ,ZE NIGDY NIE MIAŁEM ... NIE MAM ORAZ MIEĆ NIE BĘDĘ SZEFA ... BOWIEM SZEF JEST TYLKO JEDEN :P - JA !!! :)))

Ukryta Zawartość

Brak ci podstawowej wiedzy. :-)

Na temat sprężyn od łóżka? Może na DIY założymy nowy projekt? Proponuję, żeby A&T dla dobra nauki wyłożył tę stówkę i zdobył schemat magicznego urządzenia. Ja lecę na strych szukać sprężyn.

Kolega vlado zostanie oficerem politycznym pilnującym samych dobrych wieści na temat postępu prac.

Jestem Europejczykiem.

Kolega vlado zostanie oficerem politycznym pilnującym samych dobrych wieści na temat postępu prac.

Serdecznie dziekuje za zaufanie.

Ale:

Arton nie uzna mojej pomocy w tym dziele za dopuszczalna, gdyz ja rowniez nie moge sie rownac poziomem swej wiedzy z jego reptoraianskim umyslem. A co dopiero z doktorem bedacym odkrywcom tegoz cudownego urzadzenia.

sorry, odmawiam.

W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.