Skocz do zawartości
IGNORED

czy nad c370 paradigm studio 80

kroton

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

mam w/w wzmaka i zamierzam sprzedać swoje esa vivace.Znalazłem ogłoszenie o sprzedazy studio 80 ale nie wiem czy mój wzmak da radę je wysterować.Moze ktoś posiada lub słuchał nada w takiej konfiguracji.

Co sądzicie o subwoferach w systemach stereo.

https://www.audiostereo.pl/topic/12692-czy-nad-c370-paradigm-studio-80/

Jeżeli chodzi o subwofer to planowałem ewentualnie zakup Profondo z Esy lub asw600 B&W.

Jednak doszedłem do wniosku że lepiej sprzedać Esy dodać to co bym wydał na subwofer i kupić coś lepszego.Problem w tym że nie zawsze to co droźsze to lepsze.Za komuny brało się to co było w sklepie a teraz aż głowa boli taki wybór

NAD C-370 da sobie radę z Paradigmami Studio 80 na 100 % - jego liczba AK 69 to nie przelewki, nie są to bardzo łatwe kolumny do wysterowania ale też nie bardzo trudne, impedancja rzeczywista 4 ohmy ale skuteczność w granicach 89-92 db. Poza tym to duże, cięzkie i solidne kolumny - jak ktoś lubi duży, bezpośredni dźwięk, bez upiększeń - słucha dużo elektroniki i rocka, lubi dać czadu na poziomie live to szczerze polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.