Skocz do zawartości
IGNORED

stx electrion 150 za monitor audio br2 czy warto?

dida83

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Monitor audio br2 plus cały zestaw cambridge audio.gra to znosnie ale ostatnio zmieniłem pomieszczenie odsłuchowe i jest mało mięsa w dzwięku i prawie zero basu.

zastanawiam się czy nie zmienić kolumn na podłogowe ale mój budżet to tylko 1200zł czy jestem w stanie kupić coś lepszego za tą kase z używek.?

bardzo mocno rozważam zakup STX electrion 150 czy to lepiej zagra od br2?

lubię jak jest dużo średnicy i czystości w dzwięku br2 mają trochę za dużo mocnej góry

Witam posiadam stx electrino 150 u mnie gra z marantz przed zakupem proponuje odsłuch ja jestem bardzo zadowolony góra nie natarczywa nie ostra ale zarazem czysta i detaliczna bas miękki nie dudniący średnicy jest tyle ile potrzeba miałem też Br2 ale stx z Marantzem grają zdecydowanie lepiej ale musisz sam posłuchac

Po przesłuchaniu kolumienek proponuję rozglądnąć się jeszcze za Tannoy F4, Mission M35, Yamaha NS 8900, Magnat Quantum 677, obecnie dostępne na portalu aukcyjnym.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.