Skocz do zawartości
IGNORED

Co sie stało z marką KODA

PianoPiano

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś chwalony był sobwoofer Koda SW-1000 w cenie około 500zł ZTCP

Wchodze na allegro a sprzęty koda właściwie tylko uzywane.

Co sie stało z tą marką?

tylko nie mów że cię to martwi ;)

Taga się nazywa teraz, a ponieważ marketing zadziałał to ceny Kody x 2... (na suby)

Czy zmieniono tylko znaczek to nie wiem, nie mam, nie używam, mogę co najwyżej domniemywać ;P

W każdym razie dział marketingu zasłużył na podwyżkę, a kiedyś z ciekawości chciałem poszukać informacji o tej firmie na zachód od odry - udało mi się szczątkowe informacje tylko znaleźć..

P.S. A od tej Kody SW 1000, o wiele bardziej przez użytkowników był chwalony Koda 100B - nawet na tym forum.

Także jeśli wierzyć krajanom poszukałbym jeśli już Koda 100B

Dzięki za odpowiedzi. O tyle mnie zdziwiło że wszedłem na stronę Polpak a tam zdjęcie siedziby z napisem www.koda.pl a na tej stronie nic.

Właśnie widzę że ceny wzrosły (tzn szukajac sobwoofera taga). Koda 100B niedostępny na rynku.

Jeśli nie koda którego nie ma, to co pozostaje w rozsądnej cenie? Tzn jeśli mówimy o subwooferach? Moje wymagania nie są zbyt wygórowane więc wystarczy że będzie to coś z rozsądnym stosunkiem jakości do ceny

Popatrz na Allegro tę Kodę 100 B w b. dobrym stanie powinieneś spotkać do 400 zł brutto (z ceną wysyłki)

W tej cenie to nic nowego nie kupisz sensownego.

Ale na Allegro trzeba zapolować - wiem bo swego czasu Kolega prosił o poradę...

To co jest normalnie wystawiane to półka "czego NIE warto kupić" Okazja trafia się raz na miesiąc, na dwa......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.