Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest jakaś polska telewizja internetowa?

Hardi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakaś polska telewizja internetowa? Chodzi mi o coś typu jak Polsat Cyfrowy, Cantal+ itp. tylko, że zamiast satelity internet. Szukam wszędzie i nie potrafię znaleźć. icon_sad.gif Czy PL jest "100 lat za murzynami"? Za granicą takie coś jest normą, mieszkam w Norwegii i tutaj są nawet dekodery, które oprócz wejścia antenowego posiadają LAN RJ45 oraz WI-FI i jeśli ktoś nie ma talerza itp. a ma internet to może normalnie oglądać jak z satelity czy kablówki. Chciałbym oglądać PL telewizję za granicą, a montaż anteny odpada, dlatego szukam wersji internetowej.

Weeb.tv - darmo lub w wersji Premium masz wiecej kanalow, bez blokad wieczornych i w HD. Od czasu do czasu korzystam, np. Teraz jak jest Australian Open z transmisja na Eurosport. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to wydaje się być najlepszą opcją, ale mam pół obrazu zdublowanego :(

0bac6cf287e2f0e9.jpg

Ukryta Zawartość

Weeb.tv - darmo lub w wersji Premium masz wiecej kanalow, bez blokad wieczornych i w HD. Od czasu do czasu korzystam, np. Teraz jak jest Australian Open z transmisja na Eurosport. ;)

Tylko to nie telewizja i najdelikatniej jak mogę - nie do końca legalne....

Czy PL jest "100 lat za murzynami"?

Niestety tak, być może to kwestia reklam (reklamodawców), a może zwykłego lenistwa, czy ekonomi - nie wiem, nie wypowiadam się.

Weeb.tv znam ale nie lubię bo mają tam jeden wielki burdel, po prostu strona jest mało czytelna, jakiś miks niektórych kanałów z filmami, serialami itd. telewizjada wygląda tak jak oczekuję tego od takiej strony, niestety jakość obrazu jest przeciętna. Chciałbym móc zapłacić i cieszyć się jakością HD.

Niestety tak, być może to kwestia reklam (reklamodawców), a może zwykłego lenistwa, czy ekonomi - nie wiem, nie wypowiadam się.

myślę, że jak zwykle niewłaściwi ludzie na niewłaściwych stanowiskach... ludzie bez wizji i bez pojęcia o tym co się dzieje na świecie...

Jest coś takiego jak NC+GO, np. przez aplikacje na Androidzie . Legalnie i w HD chyba, u mnie chodzi płynnie na Galaxy Note 4 :>

Ukryta Zawartość

TV z Netii jest internetowa ale to działa bardziej jak "kablówka" :>

Z nielegalnych to faktycznie "telewizjada" daje razde :>

Ukryta Zawartość

Jest coś takiego jak NC+GO, np. przez aplikacje na Androidzie . Legalnie i w HD chyba, u mnie chodzi płynnie na Galaxy Note 4 :>

Ukryta Zawartość

kontaktował się z nimi i działa to tylko na terenie PL :-(

Ukryta Zawartość

• 11 miesięcy później...

To działa za darmo na programie KODI, to na telewizorach i boxach z androidem chyba też będzie :

Ukryta Zawartość

Oni chyba piracą linki od piratów typu weeb tv, co oznacza że ci piraci co na tym zarabiają zjedzą swój własny ogon ;)

Ukryta Zawartość

Polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

Polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

świat Chojeckiego dzieli się na dwie grupy ludzi, na tych, którzy mu przyklaskują i na ruskich agentów ;-) tego pseudo-pastora nie traktuje poważnie

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Oni chyba piracą linki od piratów typu weeb tv, co oznacza że ci piraci co na tym zarabiają zjedzą swój własny ogon ;)

He he, ciekawe że piraci jeszcze nie zjedli swojego ogona (redukcja zysków związana z darmowym upublicznieniem) bo to jeszcze działa, nawet niezłe to jest w konfiguracji z KODI są wszystkie kanały z platform i działa nawet EPG, ale ja tam jednak wolę swój legalny pakiet w full hd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.