Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz+CD do B&W DM309

MarekMarco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów,

ciekaw jestem Waszej opinii nt. planowanego przeze mnie zakupu nowego wzmacniacza oraz odtwarzacza CD do moich głośników B&W DM309. Naczytałem się ostatnio sporo oraz zasięgnąłem opinii i zastanawiam się albo nad BC Acoustique EX322D+EX602.1 albo nad NAD C356BEE+C516BEE. Planowany budżet to 4tys. Słuchana muzyka: klasyka + elektroniczna + jazz + pop. Czy znajdą się tu użytkownicy powyższego sprzętu, a może swoim doświadczeniem wskażecie inny sprzęt, nad którym powinienem się zastanowić? Interesuje mnie wyłącznie nowy sprzęt. Zamierzam pod koniec tego tygodnia umówić się na odsłuch.

https://www.audiostereo.pl/topic/125015-wzmacniaczcd-do-bw-dm309/

Głośniki nie są złe. Sam mam na tyłach w KD DM 303. Jak masz możliwość to posłuchaj: Mitchell&Johnson, Advance Acoustic X-i60, lub coś z Rotela. Te dwie pierwsze firmy mają wbudowany przetwornik DAC i dość dobre opinie.

Dzięki - poczytam o tych klockach, a nawet posłucham, jak będę miał możliwość.

Też uważam, że DM309 są niezłe, w końcu to Bowersy (moje to jeszcze made in England) ale tu na forum raczej inne krążą opinie, zatem pomyślałem, że może mam coś ze słuchem...:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.