Skocz do zawartości
IGNORED

eltax symphony 8.2 jaki wzmacniacz najlepiej?

olek1824

Rekomendowane odpowiedzi

NAD 3020 - dobra średnica, każdy Rotel - dobra dynamika.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

500 ES mogę Ci polecić z czystym sumieniem, doradzono mi go na forum i jestem bardzo zadowolony z brzmienia. Fajny klocek za śmieszne pieniądze, ewentualnie dołóż bo podobno 550 555 i 570ES to już spory skok w przód za również śmieszną kasę.

Arcam Alpha 7, Cambridge Audio A500, Grundig Fine Arts V4, wszystko zależy jakiego szukasz brzmienia... Każdy wzmacniacz przeze mnie wymieniony jest lepszy dźwiękowo od Sony ES serii 5...

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.