Skocz do zawartości
IGNORED

X files 2016 seria

Gość bartosz_55239

Rekomendowane odpowiedzi

Jako nastolatek wsiąkłem strasznie w Xfiles...pamiętam jak oczekiwałem na następny odcinek i zawsze chciałem zlać Scully ze taka tępa i nic nie dostrzega :)

Nie wiem jak ta reaktywacja sie obroni...pomysł juz wyeksploatowany jak i tematy. Obym sie mylil...bo podobnie jak Twin Peaks to serial kultowy dla wielu z naszego pokolenia

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Jako nastolatek wsiąkłem strasznie w Xfiles...pamiętam jak oczekiwałem na następny odcinek i zawsze chciałem zlać Scully ze taka tępa i nic nie dostrzega :)

Nie wiem jak ta reaktywacja sie obroni...pomysł juz wyeksploatowany jak i tematy. Obym sie mylil...bo podobnie jak Twin Peaks to serial kultowy dla wielu z naszego pokolenia

Jako nastolatek pod wpływem Archiwum chciałem wstąpić do FBI hehe . Będzie to mini seria 6 odcinkowa.

pomysł juz wyeksploatowany jak i tematy.

Raczej słabo :)

Jako nastolatek zawsze się zastanawiałem czy Skiner ma taką ksywę ze względu na łysą pałę. Bo Palacz no to wiadomo skąd ksywa.

jako nastolatek to raczej miałem ze Scully fantazje o tematyce erotycznej

Dzięki za niusa, z natury rzadko coś na foxie oglądam, szkoda że mimo iż efektyspecjalne poszybowały o lata świetlne nikt nie ma jaj na dobry serial SF czy nawet Fantazy..

miałem ze Scully fantazje o tematyce erotycznej

Może nie mokre sny, ale w tamtym czasie z sypialni bym nie wygonił....

• 2 tygodnie później...

Też jestem ciekaw, jestem fanem X Files. Na YT pojawiły się materiały z planu nowej serii i oczywiście fragmenty , urywki nowych odcinków. Zobaczymy choć może to już nie być to co w 1993 - 2002. Obym się mylił, ale aktorzy teraz nieco starsi, mam wrażenie że Gilian i David trochę inaczej grają, szczególnie grana postać Scully, pokazana jest w taki sposób, jakby nie było w niej żadnych emocji, nie wiem jak to nazwać - ale to chyba wynika ze sposobu na granie z taką manierą.

• 2 tygodnie później...

Palacz nadal wierny nałogowi i co widać prawdziwego nałogowca nic nie powstrzyma - kto oglądał ten wie o czym mowa.

Zobaczymy dzisiaj, bo pierwszy odcinek trochę pogmatwany teoriami spiskowymi.

Najważniejsze że Nasi w porze nadawania odcinka, wygrali z Białorusią.

Klimat został utrzymany. Podoba mi się też ,że zachowali oryginalną czołówkę.

Jeśli oglądasz serial z podejściem - "faktycznie, tak mogło być, chcę w to wierzyć ' to zabawa podczas seansu jest przednia.

audiokarma.org

Oryginalna czołówka to świetny pomysł. 2 odcinek...sam nie wiem. Klimat jest

też mam mieszane odczucia, ale palacza zrobili świetnie, tak samo jak oryginalna czołówka, i ta muzyczka hehe

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Scully - ewidentnie coś nie tak z jej twarzą, Mulder widać, że trochę starszy, ale to naturalne i nie denerwuje tak jak wygląd jego partnerki

Kiedyś była ładniejsza

Scully się nieźle pocieła skalpelem :) to fakt

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.