Skocz do zawartości
IGNORED

Gdybym był moderatorem...

dio

Rekomendowane odpowiedzi

To ja bym zrobił tu porządek!!

Ale nie będę i nie zrobię, dlaczego?

Poczytałem sobie kilka najpopularniejszych tematów, i co widzę? ten do zbanowania, ten powinien dostać punkty karne, a ten to kompletny idiota - kosić wszystkich!

Zaraz, ja mam swoje poglądy, polityczne, obyczajowe, inne. Wszystko wokoło widzę przez pryzmat swoich poglądów.

Zrobiłem eksperyment, teoretycznie wyobraziłem sobie ze mam przeciwne poglądy, i co się okazało?

Jednak inne osoby trzeba karać banami i punktami.

Myślę że administracja zdaję sobie z tego sprawę i postanowiła:

Moderatorze reaguj na zgłoszenia na panel - sam nie podskakuj.

i moderatorzy nawołują - zgłaszajcie, donoście - będziemy reagować.

Frustraci i zawodowi, wynajęci hejterzy doskonale o tym wiedzą i zgłaszają.

Najpierw kontrowersyjny wpis, złośliwa sugestia pod adresem adwersarza i zaczyna się.

Obrażony wali z grubej rury - w reakcji hejter daje natychmiastowe zgłoszenie na panel.

Większość normalnych ludzi myśli tak: "pier.dolę to całe forum, mam ich wszystkich w dupie"

Nie wierzę, że jest możliwa obiektywna moderacja, tu nie moderują kosmici.

Moim zdaniem, jeśli to ma być forum rzeczywiście AUDIOSTEREO, to trzeba zlikwidować bocznicę i całkowicie kasować jakiekolwiek wpisy choćby zahaczające o politykę w zakładkach tematycznych - oczywiście, tylko zawodowy moderator.

Wiem że to niemożliwe.

A WY macie jakieś pomysły?

https://www.audiostereo.pl/topic/123940-gdybym-by%C5%82-moderatorem/

"Gdyby to najczęstsze słowo polskie. Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem" ("Plamy na Słońcu")

Jak ja kurde kocham gdybanie oraz mówienie tego, co każdy wie.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Zdaję sobie sprawę że mój wpis to tak jakbym pojawił się na ustawce kiboli z przeciwnych drużyn i powiedział im "przekażcie sobie znak pokoju"

Śmierć aktualnego papieża nie wystarczyła by już nawet na trzy dni.

Muls oczywiście grzecznie mówi każdemu WYPAD - czyli lemingowe życie ciąg dalszy...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem

Może kiedyś, ale dziś nawet to przestaje być oczywiste;-(

A bycie moderatorem na tym forum to b. niewdzięczne zadanie i współczuję osobom, które próbują to robić w cywilizowany sposób...

Spokojnie można teraz pogdybać, że gdyby tata miała dziurę, to by była mamą - i jak w bajce, po dotknięciu czarodziejską różdżką - tata stała się mamą, a mama stał się tatą. Taki mamy czarodziejski klimat. Wszystkie dzieci są nasze.

Parker's Mood

Co szkodzi miłośnikom dyskusji o przewadze jednych drutów nad innymi uprawiać swą perwersyjną twórczość?

Wątki muzyka,film,bocznica?Rozumiem,że jak się nie ma nic do powiedzenia poza tematyką przepływu elektronów to rodzi się frustracja.I ciągotki autorytarne typu zostać moderatorem i dać upust swym kompleksom.

To ja bym zrobił tu porządek!!

Ale nie będę i nie zrobię, dlaczego?

Poczytałem sobie kilka najpopularniejszych tematów, i co widzę? ten do zbanowania, ten powinien dostać punkty karne, a ten to kompletny idiota - kosić wszystkich!

Zaraz, ja mam swoje poglądy, polityczne, obyczajowe, inne. Wszystko wokoło widzę przez pryzmat swoich poglądów.

Zrobiłem eksperyment, teoretycznie wyobraziłem sobie ze mam przeciwne poglądy, i co się okazało?

Jednak inne osoby trzeba karać banami i punktami.

Myślę że administracja zdaję sobie z tego sprawę i postanowiła:

Moderatorze reaguj na zgłoszenia na panel - sam nie podskakuj.

i moderatorzy nawołują - zgłaszajcie, donoście - będziemy reagować.

Frustraci i zawodowi, wynajęci hejterzy doskonale o tym wiedzą i zgłaszają.

Najpierw kontrowersyjny wpis, złośliwa sugestia pod adresem adwersarza i zaczyna się.

Obrażony wali z grubej rury - w reakcji hejter daje natychmiastowe zgłoszenie na panel.

Większość normalnych ludzi myśli tak: "pier.dolę to całe forum, mam ich wszystkich w dupie"

Nie wierzę, że jest możliwa obiektywna moderacja, tu nie moderują kosmici.

Moim zdaniem, jeśli to ma być forum rzeczywiście AUDIOSTEREO, to trzeba zlikwidować bocznicę i całkowicie kasować jakiekolwiek wpisy choćby zahaczające o politykę w zakładkach tematycznych - oczywiście, tylko zawodowy moderator.

Wiem że to niemożliwe.

A WY macie jakieś pomysły?

Mamy.

Zakładać średnio co tydzień nowy wątek na BOCZNICY nawołujący do zlikwidowania BOCZNICY

Gdyby nie ta BOCZNICA, to poza branżą i moderacją już dawno nikogo by tutaj nie było.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.