Skocz do zawartości
IGNORED

Sharp LC-49CFE6032E czy Samsung UE48H6400?

morhol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w temacie. Który lepszy? O ile Samsunga widziałem i "macałem", o tyle Sharpa musiałbym "brać w ciemno" przez internet bo nie sposób go gdziekolwiek obejrzeć, a niewiele wiem o telewizorach tej marki. Nie ukrywam że Sharp trochę przystępniejszy dla kieszeni ale bardziej chodzi mi o to który lepszy, ewentualnie co innego polecicie w rozmiarze do 50" i cenie do 2500?

Nie wiem jak z jakością w tym Sharpie ale h6400 to z tego co sie orientowałem to za ta cenę b.dobry wybór podobnie jak panas as640... tylko jest "mały" problem z samsungiem a mianowicie po kilku miesiacach uzytkownicy narzekaja na plamy na matrycy spowodowane jej nieszczelnościa i dostajacym sie kurzem... dlatego ja osobiscie wybrałem panasa as640... ale wiem że teraz o niego mega cięzko...

j.w.

w tej cenie jeszcze LG, ja przez przypadek kupiłem 40 Toshibę, mam teraz okazję porównywać do Sony i wstydu nie ma... (jeśli chodzi o kolory jest b. dobrze. Ale jak wygląda Toshiba 50 to nie wiem.

Samsunga polecę komuś kto mnie wq...i do bólu, ale póki co nikt tej sztuki nie dokonał...

• 2 tygodnie później...

Telewizora jeszcze nie wybrałem, ale pojawił się mały problem o którym wcześniej nie wspomniałem. Jestem obecnie za granicą i tutaj chcę kupić owy tv, coraz bardziej skłaniam się ku Panasonicowi tx-48c320e, jednak jak to jest ze smart tv, czy w Panasonicach jest możliwe doinstalowanie nowych aplikacji jak np. tvn player albo vod tvp? I czy te aplikacje będą działać ze względu na inny region?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.