Skocz do zawartości
IGNORED

Współcześni faceci.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Jest na bocznicy fascynujący i niezwykle błyskotliwy wątek poświęcony kobietom,no może dziewczynom dla niepoznaki zatytułowany nazwą pewnego kobiecego narządu.W wątku tym wypowiadają się niezwykle elokwentni,inteligentni i obeznani w temacie faceci.Wypowiedzi te nacechowane jak już zaznaczyłem znajomością tematu cechują się ponadto niezwykłym obiektywizmem i empatią.Świadczy to niewątpliwie o klasie dyskutantów.I tu rodzą się moje wątpliwości.Bo z moich obserwacji bezpośrednich jak i z mediów czy też z filmów,książek itp. ten obraz już taki pozytywny nie jest.Współcześni faceci to często rozhisteryzowani,znerwicowani,roztrzęsieni słabeusze nieradzący sobie z pracą,życiem,z wyścigiem szczurów.To nadwrażliwe wymoczki wypłakujące swoje traumy w ramionach swoich kobiet.To seksualni i intelektualni impotenci zdominowani przez silne kobiety.Prawdziwi,silni,rycerscy,będący oparciem dla kobiety faceci to gatunek wymierający.Podlegający ochronie.Żywe skamieliny.

Ile po świecie tuła się fajnych dziewczyn,kobiet samotnych,porzuconych albo będących w beznadziejnych,toksycznych związkach z beznadziejnymi facetami.No to jak to z nami jest?Gdzie ci mężczyźni?Orły,herosy,sokoły,bażanty!

https://www.audiostereo.pl/topic/123610-wsp%C3%B3%C5%82cze%C5%9Bni-faceci/

Wojciechu - dwie sprawy:

1. 'Dupę' posiadają także mężczyźni.

2. Nie od dziś wiadomo, że kobiety są silniejsze psychicznie od nas, nieboraków.

Pozdro

Jacek.

Jest na bocznicy fascynujący i niezwykle błyskotliwy wątek poświęcony kobietom,no może dziewczynom dla niepoznaki zatytułowany nazwą pewnego kobiecego narządu.

Panie doktorze, jeśli dobrze rozumiem z kontekstu ma pan na myśli odwłok czyli dupę, a takowom posiadam i ja jako płeć przeciwna.

Chyba, że to skrót myślowy, zresztą wpełni uprawniony.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Współcześni faceci przejęli masę cech kobiecych.Np. plotkowanie,obgadywanie,chwiejność emocjonalna,brak zorganizowania czy narcyzm.

Bezlitosna@

Nie Kuciapa ale kuciapka. Tak przynajmniej moje pradziady mówili

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

nie dotyczy

Za stary jestem na zmiany ;)

Galicja.

Zgadza się.

Tylko, że Kuciapa to poważna nazwa, a kuciapka mniej ;) bardziej na wesoło.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Znakiem czasu jest np. fakt ,że męski celebryta ze szczegółami opisuje intymne szczegóły pożycia z jakąś panienką( najczęściej byłą) w wywiadach,mediach itp.Tak prawdziwy facet nie postępuje.To brak klasy.

Ja bym to nazwał znakiem czasu.

Niech będzie.

Zgodzisz jednak, że niedobrze to dla przyszłości samca ludzkiego ;)

Weź błękitną pigułkę

...a co to foksiu?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Za stary jestem na zmiany ;)

Zgadza się.

Tylko, że Kuciapa to poważna nazwa, a kuciapka mniej ;) bardziej na wesoło.

Dokładnie tak.

Jak w starym żarciku: czym się różni młoda baba od starej baby?

Ano tym, że ....

Nie, nie uchodzi na otwartym forum:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.