Skocz do zawartości
IGNORED

Denon DNP-720ae music server jak skonfigurować

costa brava

Rekomendowane odpowiedzi

Pomóżcie bo mam już mętlik w głowie.

Co i jak ustawić w kompie aby ww.odtwarzacz sieciowy widział pliki mp3 i flac na dysku poprzez sieć domową?

Niby udało mi się to odnośnie mp3, udostepnilem, dodałem do biblioteki windows media playera, widział i czytał bdb ale teraz po usunięciu i próbach dodawania do biblioteki czegoś innego są z tym problemy.

Dzialam po omacku, jakby ktoś usystematyzowal to wszystko byłbym wdzięczny.

plików flac mi nie widział bo nie mam zainstalowanego odpowiedniego kodeka do wmp i tenże nie traktował ich jako pliki muzyczne i nie dodawał do biblioteki?

ok. pliki mp3 widzi, w dużych folderach może nie wszystkie ale prawie, jakoś temu zaradze, podpowiedzcie tylko jaką bezpieczną nakładkę zainstalować na Windows media playera aby ten widział i czytał flac, znalazłem w Google różne pakiety kodeków ale co będzie bezpieczne, bez spyware itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.