Skocz do zawartości
IGNORED

Ale jaja ............. spuchnięte

margaryna85

Rekomendowane odpowiedzi

Co Wy Panowie na to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja proponuję żeby wszystkie kobiety co chcą ich w europie zakasały rękawy i do roboty

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/122593-ale-jaja-spuchni%C4%99te/

dziwne ze to dziwi ale jeszcze dziwniejsze ze tylko to ..dziwi.Niebawem beda wywiady podobnych durniow na temat...jak sie zabepieczac w drodze na pustynii srodkami naturalnymi.Albo dlaczego emigrantki muzulmanki nie chca pieknych chlopcow katolikow a przeciez ładniejsi.

a wy oczywista z zapartym tchem rozpoczniecie dyskusje.A potem zaparcia, nocne polucje etc.

no wiec ja panie margaryna oswiadczam zes pan.....podobnie jak ten redaktor ..ale nie moge bo moderator juz prosił zeby nie naduzywac.

Co Wy Panowie na to

wynika z tego ze lepiej miec spuchniete jaja , niz rozdety łeb.

dyndałki polskie.

i panie margaryna

Nie rozumiem tego przechodzenia od razu do ad personam.

Sytuacja jest kuriozalna, z wielu powodów. Raz że jądra wcale nie puchną od braku seksu, natura to sama rozwiązała. Nawet osoby z urazami rdzenia kręgowego mają od czasu do czasu samoistny wzwód i wytrysk na autonomicznych zwojach nerwowych. W taki sposób zresztą sparaliżowani mogą zostać ojcami.

Trzeba naprawdę mieć tupet żeby sprzedać taki kit i liczyć że ktoś się nabierze. No ale owi "uchodźcy" już nie raz uzyskali co chcieli bezczelnością, kłamstwem i roszczeniowym uporem. Te żądania pokazują jakie nauki odebrali w dotychczasowych kontaktach z Europą, i jakie jest ich prawdziwe nastawienie. Ciekawe też czy w miejscach z których pochodzą mieli taki znowu łatwy dostęp do kobiet... Może właśnie dlatego uciekli stamtąd, bo ktoś im naopowiadał że Europejki to łatwe i tanie (nie trzeba płacić tatusiowi stadem baranów za "kocicę w worku") dziwki.

Jakoś w historii mieliśmy przykłady znacznie dłuższego czasu abstynencji seksualnej. Długotrwałe wyprawy w czasach odkryć geograficznych, klasztory o surowej regule itd. Polscy więźniowie wcale nie dostają kuponów na seks - jako że wg. dzisiejszej wiedzy medycznej nie jest on niezbędny do życia.

Prawdziwy uchodźca, który naprawdę ucieka przed śmiercią w swoim kraju, jest wdzięczny bezpiecznemu krajowi który go przyjął, a nie narzeka na jedzenie oraz brak seksu i wielkomiejskich rozrywek.

Jaja im puchną z winy Makreli, która ich zaprosiła do Niemiec ale nie ostrzegła, że tamtejsze kobiety nie różnią się urodą od nierogacizny. I teraz biedni nielegalni imigranci nie są pewni czy bzykanie Niemek jest halal... :)

Ale jest nadzieja - jak im jaja w końcu eksplodują to muslimska bomba demograficzna okaże się niegroźna. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Oni nie są tacy wybredni. Polskie kobiety nie grzeszące urodą jeżdżą sobie do Egiptu czy Tunezji i są zachwycone jak tamtejsi egzotyczni młodzieńcy im nadskakują. Bo wszystkie tamtejsze kobiety są zajęte przez bogaczy mających po 4 żony, więc dla pomniejszych leszczy nie starcza.

Panie Mulsie jak bym Ja uciekał z kraju gdzie kule latają nad głowami

i nawet jak byś mnie przyjął to cieszył bym się że mnie zabrałeś i

ugościłeś , bezpieczny dom ,dach nad głową wikt i opierunek ciekawe

jak bym się już u ciebie rozgościł i bym sobie zażyczył twoją

żonę albo córkę co byś zrobił ??? pewnie oddał bo z ciebie to już prawdziwy

europejczyk jest.Ciekawe że w obozach sami

jurni chłopcy w sile wieku bez rodzin? bez dzieci? bez żon ?

historia się nie zmienia to jest agresja na nas, naszą kulturę

nasz światopogląd nawet ci kozojebcy nie wytoczą wojny nato

ale dzięki takim lewakom jak ty zniszczą nas od środka.

te bzdury to raczej małolatom sadz.I raczej opieraj sie na gazetach a nie brukowcach.Natomiast warto przypomniec ze ich jest juz tyle milionow ze te 3mln to juz nie jest problem.Ci co tu juz sa od 50 lat moga ci zgwałcic zone, zabic sasiada,zgwalcic corke, zgwalcic cie doodbytniczo ,ukrasc rower i telewizor, poderznac gardło psu etc etc.Oni juz tu sa od 50 lat mlodziencze a jakos ciagle okradaja mnie i bija i niszcza i gwałca ...polacy.

tak wiec spierniczaj stad juz teraz, bo zaraz bedzie za pózno.

Chyba w Polsce nie mieszkasz bo tutaj ich jeszcze nie ma bogu

dzięki (pomijam ośrodek

Ukryta Zawartość

i oby tak zostało a jak ciebie okradają , niszczą , gwałcą za

pewne doodbytniczo to mogę powiedzieć że wiedza i mądrość

z wiekiem nie przychodzi dziadku.Ha ale z drugiej strony dobry jesteś

że się dajesz

Ukryta Zawartość

czy ty chlopcze chcesz robic za durnia czy robisz ze mnie durnia jakas polonia christiana.Zmykaj z tym na drzewo i wez sie za ksiazki.

to jest smieciowa dla smieciarzy.

aa pardon...dla ciebie.

Oni juz tu sa od 50 lat mlodziencze a jakos ciagle okradaja mnie i bija i niszcza i gwałca ...polacy.

To jakieś przejęzyczenie czy prawda,że cię gwałcom?No i okradajom?A do tego niszczom jeszce?A co na to nasza POLICJA?

To jakieś przejęzyczenie czy prawda,że cię gwałcom?No i okradajom?A do tego niszczom jeszce?A co na to nasza POLICJA?

Naprawdę mulsa gwałcom? Łojezu! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Panie Mulsie jak bym Ja uciekał z kraju gdzie kule latają nad głowami

i nawet jak byś mnie przyjął to cieszył bym się że mnie zabrałeś i

ugościłeś , bezpieczny dom ,dach nad głową wikt i opierunek ciekawe

jak bym się już u ciebie rozgościł i bym sobie zażyczył twoją

żonę albo córkę co byś zrobił ??? pewnie oddał bo z ciebie to już prawdziwy

europejczyk jest.Ciekawe że w obozach sami

jurni chłopcy w sile wieku bez rodzin? bez dzieci? bez żon ?

historia się nie zmienia to jest agresja na nas, naszą kulturę

nasz światopogląd nawet ci kozojebcy nie wytoczą wojny nato

ale dzięki takim lewakom jak ty zniszczą nas od środka.

Ależ skąd, tam zaraz agresja... To tylko Mulsa ubogaca... Ta multi-kulti.

Co Wy Panowie na to

Ukryta Zawartość

Ja proponuję żeby wszystkie kobiety co chcą ich w europie zakasały rękawy i do roboty

Wyobraź sobie ze jesteś młody zdrowy i masz sponsora który cie ustawil do konca zycia dal mieszkanie i wszystko co jest niezbędne oraz kaske zapewnił.

Co by ci bylo potrzebne? Ano imprezki kobiety rozrywka trochę alkoholu i zyc nie umierać. Więc właśnie sie powoli o to dopominaia.

Do roboty ich dac i zabrać zasiłki. Problemy sie skończą.

Jak lubię ten system (mimo ze narzekam) tak wqria mnie tak na prawdę tylko jedna rzecz w obecnym systemie. Socjal i rozdawnictwo a następnie podnoszenie podatków zeby coraz bardziej rozrastajace sie rozdawnictwo utrzymywać.

Zlikwidować to rozdawnictwo w cho..e.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

tak na prawdę tylko jedna rzecz w obecnym systemie. Socjal i rozdawnictwo a następnie podnoszenie podatków zeby coraz bardziej rozrastajace sie rozdawnictwo utrzymywać.

Zlikwidować to rozdawnictwo w cho..e.

No, no...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.