Skocz do zawartości
IGNORED

Projektor pod Xbox ONE dla latorośli

max720

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Planuję zakup dla moich pociech konsoli Xbox One . Mają teraz 22" TV , pod konsolę troszkę mały . Pomyślałem o projektorze . Sam mam X500 , ale troszkę go szkoda katować .

Czy powinienem szukać projektora Full HD , czy wystarczy HD Redy ? Technologia DLP , czy LCD ? Jakie wartości lumenów (2000-3000 ?) . Może coś ST ? Pokój nieprzystosowany , dziecięcy . No prawie młodzieżowy (8-12lat)

A może wystarczy 32" TV dla świetego spokoju :) O 3D nawet nie myśle :) i one także :)

Jaki pułap cenowy , najlepiej tanio i aby lampa miała długą żywotność i niską cenę .

Wiem , takie rzeczy tylko w Erze :)

Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ?

Zmieniłem HW20 na RS49, jeszcz nie testowałem nowego w grach . Nie wiem czy kiedykolwiek będzie używany w grach. Póki co soniak leży i czeka na decyzje, bo jakoś chętnych do grania brak. Może go nawet będę sprzedawał.

W grach sprawował się świetnie. Ogólnie do gier ze względu na niski input lag poleca się soniaki. I cały czas sxrd, czyli coś jak nasze dila.

Macie rację , TV zdecydowanie mniej problematyczny . Może w święta pograją na X500 .

Jaki polecacie TV 32-37" bez wodotrysków ? Czy TV tez mają rożne input lagi ?

Jaka matryca jest polecana ? Koszt 1200-2000 ( za 37") max .

Pozdrawiam .

Risto , ale nad ceną się zastanów :) Może bym ....

• 2 tygodnie później...

A może Optoma HD26? - projektor ma rozdzielczość Full HD 1080p, umożliwia wyświetlanie treści 3D prawie z każdego źródła 3D, także z Blu-ray 3D, PS3, Xbox, 3D TV. Sprzęt pozwala uzyskać jasny obraz o doskonale zbalansowanych, żywych kolorach, jest polecany do gier. W

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dostępny jest za niecałe 3,000 zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja bym spojrzał w stronę Viewsonic PJD5555W.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Jednak będzie 28-32" TV . Jeszcze nie wiem jaki konkretnie model , ale coś raczej taniego :)

Może jakiś TLC lub jakiś chwalony Blaupunkt . Z projektorem dla brzdąców jest za wiele zachodu . Pilnowanie chłodzenia lampy , dużo większy pobór prądu , stabilne ustawienie i połączenie .

Kolego Shrek777 , co mógłbyś polecić ?

Co sądzicie o nowej ofercie na PS4 1TB ? Ponoć są jakieś problemy ?

Czy Xbox One będzie pewniejszym zakupem ?

Jednak będzie 28-32" TV . Jeszcze nie wiem jaki konkretnie model , ale coś raczej taniego :)

Może jakiś TLC lub jakiś chwalony Blaupunkt . Z projektorem dla brzdąców jest za wiele zachodu . Pilnowanie chłodzenia lampy , dużo większy pobór prądu , stabilne ustawienie i połączenie .

Kolego Shrek777 , co mógłbyś polecić ?

Co sądzicie o nowej ofercie na PS4 1TB ? Ponoć są jakieś problemy ?

Czy Xbox One będzie pewniejszym zakupem ?

Max jeśli będziesz kupował PS4 to zwróć uwagę aby to był model CUH-1216a.... jest to najnowszy model z poprawionymi kilkoma schorzeniami starszych modeli między innymi mniejszy pobór energii a przez to cichsza praca ( starsze modele-1004 ;1116a i 1116b ) ...literki a i b na końcu mówią o pojemności dysku, a-500gb i b-1tb.....

Ja zawsze miałem konsole PlayStation więc którą bym wybrał to już wiesz.... ;)))

Jak zakupisz to podłącz ją pod proja a może się zakochasz w grach.... gry warte polecenia nie dla dzieci to np. Bloodborne, Dark souls, Assasins creed, z takich lżejszych ale też ekstra to np.Uncharted....

Dzięki Yodas za wskazówkę . Obawiam się , ze X500 ze swoimi 125 input lagiem rozwali przyjemność z gry . Ale nie omieszkam spróbować "

Przy grach w których można grać w trybie offline ten input lag nie jest wielką tragedią przy trybie online niestety nie pograsz .....

...Z projektorem dla brzdąców jest za wiele zachodu . Pilnowanie chłodzenia lampy , dużo większy pobór prądu , stabilne ustawienie i połączenie...

W takim razie proponuję LEDa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Coś mnie pcha w projektor do konsoli .

Rozmiar jednak robi wrażenie :) Jaki typ jest bardziej przystosowany do gier , LCD , czy DLP ?

Może macie jakiegoś faworyta z używek na All... ? Ewentualnie coś ze sklepu EuroAGD lub nie dla idiotów . Może coś 10x0% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.