Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw JPW

przemal

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić zestaw kolumn do RXV450 i wacham się pomiędzy JPW 203 a kodą 702. Problem w tym że nie znam firmy JPW dajcie znać czy coś słyszeliście o tej firmie i czy warto w nią wchodzić. Z góry wielkie dzięki.

https://www.audiostereo.pl/topic/12243-zestaw-jpw/

miałem kiedys kolumny JPW AP2 i byłem z nich bardzo zadowolony. To były kolumny podstawkowe (i wydaje się mi, że były nawet ciut większe od B&W 602S3, które uchodza za jedne z największych kolumn podstawkowych. ale to tak na marginesie). Miałem je do ampa stereo TEACa i grało to całkiem fajnie (no ale ja nie jestem złotouszny ;-).

Jak kiedyś czytałem opinie o JPW to bardzo je chwalono jako bardzo dobre kolumny za rozsądne pieniądze (oczywiście w swojej klasie cenowej). To jest zresztą firma angielska. nie wiem jak teraz jest z ich wyrobamie (wiem jedynie, że wizualnie mi się teraz nie podobają, są moim zdaniem bardzo brzydkie. Moje stare JPW AP2 były z wygladu klasyczne (i wyglądały lepiej, niż obecnie przezemnie posiadane B&W 602 S3). A co do porównań brzmienia to się nie odważe opisać, bo aż tak dobrego słuchu nie mam a i doświadczenie mam małe).

https://www.audiostereo.pl/topic/12243-zestaw-jpw/#findComment-196029

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.