Skocz do zawartości
IGNORED

Czy "łone" nam zagrażają?

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

a o jakiej ty mowisz polemice i argumentach..Ze polacy uciekaja z anglii bo tam sa araby.A ty widzisz arabow za zasilkami stojacych z tym ze nie wiadomo czy arabow czy erytryjczykow czy somalijczykow etc.Moze tak stoja rowniez polacy bo tacy tez stoja.W moje takiej kolejce w polsce zawsze stoja polacy... bez durnoty.

Na dodatek umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest Ci obca, nie mam czasu aby starac sie rozjasnic cos w tepej glowce zasciankowego pieniacza. Idz do swoich lumpow tam bedziesz brylowal w towarzystwie.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

z gruntu ..obca.Mozesz mnie natomiast rozsmieszac czasami takimi wejsciami ze polacy uciekli bo spotkali arabow.Jak ktos juz zacznie smiesznie to juz zostaje blaznem.

W poprzednim poscie staralem sie uswiadomic ci ze czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja najmocniejsza strona, w ktorym miejscu moich wczesniejszych wypowiedzi znalazles cos na temat tego iz polacy uciekali na widok arabow. Naprawde mam ciekawsze zeczy niz prostowanie twojej zle zdiagnozowanej psychiki, rozmowa z to a jest jak kopanie sie z koniem co niniejszym zaprzestaje.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

ostatnie dane oficjalne.Miesieczne utrzymanie osoby w osrodku kosztuje 1350 zł.Jednoczesnie unia daje jednorazowa dotacje na osobe z okregu uni w wys 6tys.euro i 10 tys euro spoza uni.

W poprzednim poscie staralem sie uswiadomic ci ze czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja najmocniejsza st

i niestety miales racje .Slowa te wypowiedział Krzych 71 co oczywista wiele zmienia.Obawiam sie ze bedzie ze mna jeszcze gorzej.Pardon.

Generalnie chodziło mi w temacie o tryzubów ale jak widać problem jest większy. Jesteśmy wschodnią flanką UE, południową są Węgry a tam szacuje się, że od początku roku granicę przekroczyło 160tys, obecne tempo to 3tys dziennie. Do czego to doprowadzi?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...

Wygląda na to, że nie ma się czego obawiać. Pracy dla fachowców nigdy nie zabraknie a i nieudaczników tym bardziej.

Wnioski te oparte są na dzisiaj podsłuchanej rozmowie niderlandzkojęzycznego polskiego fachowca dla którego 10k euro kary za zerwanie umowy i przejście do innego pracodawcy to pryszcz...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.