Skocz do zawartości
IGNORED

wybory parlamentarne 2015 - czy układ padnie, czy coś się zmieni - prognozy i przewidywania

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale Lis właśnie nam grozi Polską w której będzie szalał orbanizm. :)

IMO - to dobrze. Niech szaleje! :)

ja czekam na wojnę z ruskimi, obiecał!

Ziemkiewicz, wbrew mędrcom z telewizora, o tym między innymi że Kukiz ma szansę namieszać:

Drugi Palikot, kolejny który się pokłócił z PO i zgarnął wyborców którzy poszli bo jest to coś nowego ... i niestety nic więcej.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Żarło, żarło i zdechło.

Czekaliśmy cierpliwie osiem lat, aby zło wróciło do miejsca w którym powstało.

Afery, kradzieże, samobójstwa, destrukcja, niewolnictwo ekonomiczne, wypychanie na emigrację, niszczenie wartości, wiary, selekcja negatywna, bezprawie, wszech obecne ZAKŁAMANIE, to wszystko spiętrzone wybiło na powierzchnię i zarysowało swój prawdziwy obraz, całkowitego rozkładu struktur państwa polskiego !

Ci wszyscy, którzy nieomal rytualnie uczestniczyli w tej grze, także osoby z tego forum, są dziś przegrane.

Wstyd mi za Was, ale to nic nie znaczy, gdyż Wy wstydu nie macie, piszę więc sam do siebie i dla może jeszcze kilku Kolegów, którzy tu na forum dzielnie walczyli z patologiami, wszelkimi patologiami..

Osiągnąłem cel, czuje ukojenie, spokój dokonania i radość.

Bezgraniczna wiara w Boga i dobro, po raz kolejny zwyciężyła.

Nie mam już o czym pisać, pozbyłem się Tuska, Komorowskiego, Sikorskiego, reszta wykończy się sama..

Dziękuję za uwagę.

Żegnam Państwa.

Ale co w zamian PIS to przeciez ta sama banda i do tego dazaca do wladzy dla wladzy. A wazna jest zdrowa gospodarka bez kolesi i mafii oraz uprzywilejowanej pozycji obcych korporacji.

chwilowy brak działalności w audio.

Chavez już pokazał jak się robi zmianę systemu. W Wenezueli znów nie ma papieru toaletowego. Panie Kukiz, Pana kolej...

Chavez już pokazał jak się robi zmianę systemu. W Wenezueli znów nie ma papieru toaletowego.

Genesis - Chavez i jego następcy uprawiają od dłuższego czasu w Wenezueli "socjalistyczna rewolucję". Efekty są takie, jak wyżej napisałeś. Dlatego Twoja uwaga bardziej nadaje się do wątku: Lewica - czy w końcu zdechnie?

Kuzyn murzyna

• 1 miesiąc później...

Posłuchajmy Korwina - mądrego warto słuchać! Tezy Krula wciąż aktualne!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

IlDottore, żeby sie układ zmienił to jeszcze kilku takich Kulczyków musi kopnąć w kalendarz.

Zmiana układu jest wymuszona odcięciem finansowania. Bez tego moga sobie trwac tak długo jak trwała PZPR.

Układ zmieni sie wtedy na inny układ. Wcale nie powiedziane że lepszy.

Ci wszyscy, którzy nieomal rytualnie uczestniczyli w tej grze, także osoby z tego forum, są dziś przegrane.

Alez powiedzmy, to bez ogródek - są dziś s k o ń c z o n e .

Doskonała, wielce celna analiza Krzysztofa Balińskiego z tygodnika Polska Niepodległa.

Redaktor ubiera w słowa moje własne obawy:

Ukryta Zawartość

I niesamowity felieton Michalkiewicza z tej samej witryny... szczęka opada!

Fragment:

"...zapytałem, czy w ogóle można u nas być skutecznym politykiem, nie będąc niczyim agentem. Na to porwał się na równe nogi pan red. Lis, oświadczając, że moje pytanie jest nietaktowne, ponieważ na sali siedzi pan Jarosław Kaczyński. Odpowiedziałem, że moje pytanie byłoby nietaktowne, gdyby pan Jarosław Kaczyński był politykiem skutecznym. Jak wiadomo, tak nie jest, co skądinąd dobrze o nim świadczy.

Pamiętamy przecież sromotny finał jego rządów w roku 2007, a i przedtem nie było przecież lepiej, jako że na premiera wystrugany został z banana pan Kazimierz Marcinkiewicz. Teraz jednak następczynią pana Kazimierza Marcinkiewicza ma zostać pani Beata Szydło, w związku z czym musimy odnotować pewną ciągłość. Otóż pani Beata Szydło jest absolwentką Szkoły Liderów przy amerykańskim Departamencie Stanu. Elewi tej Szkoły Liderów są wybierani przez dyplomatów z ambasady USA w każdym kraju. Skąd dyplomaci wiedzą, że trzeba przeszkolić akurat tę, a nie inną osobę – tajemnica to wielka, ale skądś przecież muszą wiedzieć. Wytypowane osoby – jak czytamy na stronie Ambasady USA w Warszawie – „odbywają podróż do Stanów Zjednoczonych, aby wziąć udział w starannie przygotowanych programach, które odpowiadają ich zainteresowaniom zawodowym, jak również celom polityki zagranicznej USA”. Wygląda na to, że w sytuacji, gdy stronnictwo amerykańsko­żydowskie rośnie w naszym nieszczęśliwym kraju w siłę, również dokonany przez prezesa Jarosława Kaczyńskiego wybór pani Beaty Szydło na następczynię nie tylko Kazimierza Marcinkiewicza, ale również pani premierzycy Ewy Kopacz nie był przypadkowy, jeśli w ogóle był samodzielny. Zresztą mniejsza z tym, bo okazuje się, że tę samą akademię ukończył prezydent Bronisław Komorowski, Aleksander Kwaśniewski, Donald Tusk, Hanna Suchocka i Kazimierz Marcinkiewicz."

Całość:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli przeszli odbowiednie pranie mózgu zorganizowane przez CIA.

Jak pisałem że nasza władza to lizydupy USA niezaleznie od politcznej opcji to mi pozyteczni idiocy pyskowali, że to nieprawda, że komuch jestem.

To ja juz wole starych komuchów. Oni przynajmniej byli motywowani szczerze i bezpośrednio - grożbą syberyjskich łagrów.

Zresztą mniejsza z tym, bo okazuje się, że tę samą akademię ukończył prezydent Bronisław Komorowski, Aleksander Kwaśniewski, Donald Tusk, Hanna Suchocka i Kazimierz Marcinkiewicz."

Muminki i Miś Uszatek też.

Muminki i Miś Uszatek też.

Chcesz, aby Cię poważnie traktowano? Dyskutuj w sposób poważny.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Duda juz się wycofuje z obietnic. Daje do zrozumienia że bez PO jego kiełbasiane ustawy nie przejdą, Haha pisałem ze tak będzie : 500 zł na dziecko? zmniejszenie wieku emerytalnego? wiadomo duda chciał ale PO nie dało...ale parodia :)))

Potem będzie tak:

Załączone miniatury

Shit trzeba widzę szukac jakiegos krzyża do powieszenia na scianie....Pislamczycy zapewne zajmą się tym niezwykle waznym dla kraju problemem w 1ej ustawie

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Krzyż na każdej ścianie!

Tak jest. A jak pislam zapanuje to będzie 2000zł na dziecko, obnizenie wieku emerytalnego do 25lat...i pociągniemy tak 2 tygodnie na koniec dowiadując się że to wina Tuska :)))

Nie cierpie klechów ale jak patrże na te bande noepezetperuchów z PO to zaczynam tęsknic za noeoinkwizycją. A najlepiej niech sie te platfusy agenturalne pozagryzaja z pislamistami od rydzola. Niech ich krew wreszcie popłynie ulicami do rynsztoków. Bo 25 lat tego panowania smato-liberalizmu to snanowczo za długo na jedno pokolenie.

Sprzedając Polskę Tusk zrobił interes życia...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Błąd! Wielki błąd! Platfusy nie zdążyli zdepenalizować pedofilii.

No i... zostali bez szefa młodzieżówki! :)))

bd667557014d39b74a27843dc982479b.jpg

Całość:

Ukryta Zawartość

Klient jest szefem WOŚP w Gnieźnie - tak kocha dzieci! :)))

Ukryta Zawartość

Piszą także, iż pracował także jako katecheta w jednej ze szkół.

A szefem młodzieżówki był w powiecie, więc ekscytacja przesadzona. ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A szefem młodzieżówki był w powiecie, więc ekscytacja przesadzona. ;)

Tak, na pewno był w KC PiS-u! :)

Jak jeszcze umniejszysz winę tego zboczeńca?

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Niemozliwe pedofilia w kosciele? Tylko w PO, to są najwieksze zboczuchy. Wara od swiętego koscioła :))))

Tak, na pewno był w KC PiS-u! :)

Jak jeszcze umniejszysz winę tego zboczeńca?

Pocieszę cię, chłopaki w czarnych szlafrokach są niezagrożeni.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.