Skocz do zawartości
IGNORED

operator sieci gsm - który ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiem głównie technicznie. Pracuje w branży x-lat dla wszystkich po trochę . Tylko Plus jeśli chodzi o zasięg , postęp i wdrażanie nowych technologii.

Obsługa - najmniej kantuje Play. Najbardziej Orange i T-Mobile. Wiele niedopowiedzeń u tych ostatnich.

T-Mobile ma u mnie najlepszy zasięg ale kantują .

Przedłużałem ofertę i miałem mieć internet w telefonie który przy wykorzystanym limicie miał zwalniać . Jak się okazało zwalniał w starej taryfie a w tej blokują .

Nagranie z obietnic nie zostało odnalezione i zaproponowano rozwiązanie umowy ...

Dokładam dychę do 1GB

Teraz szukam internetu do domu i po przygodach z lokalnymi sieciami radiowymi myślę nad nową ofertą T-Mobil ale tym razem patrzę na to podejrzliwie

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Piszę jak jest, a jestem już trzeci sezon (30 doładowań) z Play'em - mnie taki system odpowiada i wystarcza.

Zasięg sieci bardzo dobry, choć to też zależy od samego telefonu, ale na trasie W-wa Częstochowa i później Trójmiasto bez najmniejszych problemów mogłem porozmawiać z domownikami.

Jesienne grzybobrania i też łącze jest.

Nawet po podpisaniu umowy, obsługa miła, kulturalna i skora do pomocy.

Gość

(Konto usunięte)

Nawet po podpisaniu umowy, obsługa miła, kulturalna i skora do pomocy.

Nawet, ale czy doszło co do czego, bo jak sie nie dzieje nic przeciwko użytkownikowi to dlaczego ma być źle ? :)

Plus

że niby co plus ?

piszę, że osoby stamtąd, są niekoniecznie sprawne' a wyjaśnienie rzekomej niedopłaty skończyło się brakiem odpowiedzi z ich strony, poza tym, kontakt internetowy z nimi to ciekawa sprawa; pierwsza odpowiedź od "Dział Windykacji Należności", każda następna już od "Internetowa Obsługa Klienta" pisana w coraz późniejszej porze i z coraz głupszymi odpowiedziami sprzecznymi z poprzedzającymi.

Ostatecznie wrażenie jest taki, że pisze to dyletant i być może nie jeden a za każdym razem inny.

Tu o takie i podobne sytuacje sie rozchodzi.

Informacje o zasięgu i wygodzie doładowań to nie tu :)

że niby co plus ?

piszę, że osoby stamtąd, są niekoniecznie sprawne' a wyjaśnienie rzekomej niedopłaty skończyło się brakiem odpowiedzi z ich strony, poza tym, kontakt internetowy z nimi to ciekawa sprawa; pierwsza odpowiedź od "Dział Windykacji Należności", każda następna już od "Internetowa Obsługa Klienta" pisana w coraz późniejszej porze i z coraz głupszymi odpowiedziami sprzecznymi z poprzedzającymi.

Ostatecznie wrażenie jest taki, że pisze to dyletant i być może nie jeden a za każdym razem inny.

Tu o takie i podobne sytuacje sie rozchodzi.

Informacje o zasięgu i wygodzie doładowań to nie tu :)

Liczy się całokształt. Ja nie miałem żadnego problemu, a korzystam z ich usług od momentu kiedy plus powstał czyli juz 18 lat. W międzyczasie były różne dziwne afery u konkurencji. To oczywiście nie znaczy, że mają zawsze wszystko dobrze, ale to taki segment rynku, że pewien poziom syfu będzie zawsze i chyba idzie ku gorszemu.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

zaczynałem w 1997 w Idei ok 2001 przeszedłem do Ery ( podobne warunki ale lepszy zasięg ) az do tego roku . Przedłużenie dla starych klientów na dużo gorszych warunkach niż nowicjusze więc przejrzałem ofertę konkurencji pod konkretnym oczekiwaniem i wyszło na Plusa.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.