Skocz do zawartości
IGNORED

upgrade wzmacniacza

gressi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Zepsuł mi się arcam avr 200 i dziś podłączyłem wzmacniacz syna - onkyo a-8820 i porażka . Arcam to KD ale gra dużo lepiej . Wpadłem więc na myśl(eletroniczny superlaik) , by coś ulepszyc . Mam przetwornik c/a cs4390 i dwa opa627 , czy mogę je jakoś wykorzystac ? Może zmienic kondensatory - teraz są 2 nichicon 6800uF/50V z dopiskim VX(M) ,wymienic coś innego ? Z góry dzięki za pomoc ! Pozdrawiam !

https://www.audiostereo.pl/topic/119960-upgrade-wzmacniacza/

Już był "oddany" , miesiąc postał i w końcu pan powiedział , ze nie ma części . Sorry , że wykorzystam wątek i poproszę o jakiś namiar elektronika , który by się podjął naprawy np.po wysyłce sprzętu . Jednak pytanie podtrzymuję .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.