Skocz do zawartości
IGNORED

Until the end of the world

clash

Rekomendowane odpowiedzi

U2 to w zasadzie "mój" zespół :) do śmierci. Byłem na ich czterech koncertach w Polsce. Najbardziej odlotowy utwór jak dla mnie : "Until the end of the world..

To jest pierwszy numer live, który tu zapodaję:

dawajcie następne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale wstawiajcie lepsze.

Radujmy się!!

Ale było lepiej

Zoo TV

Fly

Even better than the real thing

MTV - zjednoczona Europa- i wszystko na żywo

unitl the end of the world.......................................

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/119873-until-the-end-of-the-world/

No właśnie, jaki utwór powinien się tu pojawić...

my last reply

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Kiedyś słuchałem U2 teraz prawie wcale ale wciąż wracam do jednego wykonania. To jest to miejsce ta chwila, która pozostaje z nami na zawsze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Już prawie zapomniałem, że kiedyś była wojna w Europie; i to nie były tylko lata osiemdziesiąte, ale była Jugosławia

Dzięki Lucky za to przypomnienie.

U2 ma gościa, który robi "unplugged" za nich; chyba wszyscy fani U2 go znają i nienawidzą :)

to muszę tu zapodać......

bo to ładne jest i takie nawet na czasie ..

U2, moja miłość w ogólniaku i na studiach. Później Panowie jakoś dziwnie zaczęli grać (od połowy lat 90-tych). Po tym okresie podobają mi się już tylko pojedyncze utwory a nie całe płyty. Chlubny wyjątek to muzyka do filmu The Million Dollar Hotel.

W latach 90-tych dostałem od ówczesnej swojej Dziewczyny Ich bootleg ( niestety przepadł) z różnymi coverami. Na nim, z wielką radością znalazłem takie wykonanie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

W latach 90-tych dostałem od ówczesnej swojej Dziewczyny Ich bootleg ( niestety przepadł) z różnymi coverami

Domyśl się, pewnie powiedziałeś kolejnej dziewczynie od kogo go dostałeś.

Kobiety zazdrosne są ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

to były czasy

U2, moja miłość w ogólniaku i na studiach. Później Panowie jakoś dziwnie zaczęli grać (od połowy lat 90-tych). Po tym okresie podobają mi się już tylko pojedyncze utwory a nie całe płyty. Chlubny wyjątek to muzyka do filmu The Million Dollar Hotel.

W latach 90-tych dostałem od ówczesnej swojej Dziewczyny Ich bootleg ( niestety przepadł) z różnymi coverami. Na nim, z wielką radością znalazłem takie wykonanie:

Ukryta Zawartość

Czasy, my man, się zmieniają.

Każdy czas ma swoją muzykę.

I KAŻDA Muzyka ma swój czas...

Pokochaj swoj czas i swoją muzykę

Ukryta Zawartość

Pamiętam, jak prawie spadłem z krzesła oglądając koncert ZOO TV Tour a Bono rzekł:

I have a Vision - Television !

:)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Nigdy nie byłem fanem U2 i nigdy nie zrozumiem fenomenu tej grupy. Moim zdaniem to zwyczajnie przeciętna kapela, która zrobiła karierę wskutek splotu kilku szczęśliwych czynników w określonym czasie.

Ale doceniam i nawet lubię pewne fragmenty z ich dorobku. Podoba mi się w całości płyta The Unforgettable Fire.

Joshua Tree jest mocno przereklamowana, podobnie jak Achtung Baby, ale na tej płycie jest jedna perełka: One.

Może fani zespołu będą się śmiać, ale uwielbiam też kawałek Discothèque z płyty POP. :)

Świetny pastisz stylu dyskotekowego.

I to by było na tyle. ;-)

z okresu megatras i megaprodukcji zootv-

Właśnie chciałem zauważyć, że U2, nieważne czy ich lubimy, czy nie, popchnęli live shows w 21 wiek.

Klasykiem jest tu MTV awards, połączone z live concert U2.

Nie pamiętacie tego, słynnego Wayne's world na MtV awards?

No to jedziemy:

I koniec . Idziemy spać.

No świetnie śpiewają

A mi sie podoba Zooropa - a pierwsza 5 jest po prostu powalająca; inne oczywistości tez lubię;kilka perełek mają - October, Love Comes Tumbling, Exit - Mothers of Disappered, Ultraviolet, czy cover Franka Sinatry - Night and day (nigdzie nie moge znaleźć), czy w końcu Mystery Girl - dla Roya Orbisona

• 1 miesiąc później...

U2 znam od 20 lat i bardzo lubię ten zespół. Niestety po roku 2000 obnizyli loty . Mam do nich sentyment bo byłem ich zagorzałym fanem w okresie liceum.

A ten fajny numer aż tak obniżył loty ?

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

A ten fajny numer aż tak obniżył loty ?

W porównywaniu do Pop czy tez Achtung Baby?? Sam sobie odpowiedz

Dla mnie U2 skończyło się na The Joshua Tree.

Płyta Pop to szukanie nowych runków zbytu? Akurat nie trafione bo kolejne wersje Joshua tree które U2 nagrywają to jest myslenie o rynku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.