Skocz do zawartości
IGNORED

Usher V-602 wzmacniacz

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aqs

(Konto usunięte)

jaki wzmak z nowych do Usher V-602

Ushery grają bajecznie scena i stereofonia niesamowita do tego bardzo nisko schodzący bas coś niesamowitego, wokale olśniewające, jednak trochę brakuję góry

trochę mam wrażenie że Rotel 980 nie wyciąga z nich całego potencjału, jednak grają dopiero parę godzin i odnoszę wrażenie iż z każdą następną godziną jest lepiej. Myślę o zakupie wzmacniacz do nich co polecacie z nowych co wyciągnie z nich 100% możliwości

budżet 4tyś pokój 25m

https://www.audiostereo.pl/topic/119859-usher-v-602-wzmacniacz/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Gość aqs

(Konto usunięte)

kolega Wuelem napisał że się nie nadają do lampy dlatego napisałem nowy temat tutaj grają ciepło i z lampą może być kluchowato

mam wrażenie że bardzo mało ludzi ma te kolumny

Ja myślę, że za dużo piszesz i czytasz a za mało słuchasz:) Dużo osób ma te kolumny, chwali je sobie i wzmaka dobrało na podstawie odsłuchu. Na podstawie opinii spisali sobie tylko modele jakie posłuchać :)

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

To jest właśnie kupowanie bez odsłuchu. Ludzie się naczytają i na tej podstawie kupują zamiast posłuchać :) Teraz rezystora nie można zmienić bo wydało się 3tysie i żal dotykać aby w końcu grało jak człowiek chce. I zaczyna się kombinowanie ze wzmakami, z dacami, kablami aby w końcu za kolejną niemałą kasę mieć to co można zmienić rezystorem :)

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Gość aqs

(Konto usunięte)

To jest właśnie kupowanie bez odsłuchu. Ludzie się naczytają i na tej podstawie kupują zamiast posłuchać :) Teraz rezystora nie można zmienić bo wydało się 3tysie i żal dotykać aby w końcu grało jak człowiek chce. I zaczyna się kombinowanie ze wzmakami, z dacami, kablami aby w końcu za kolejną niemałą kasę mieć to co można zmienić rezystorem :)

jak pisałem na początku jestem zachwycony Usherami to że mam wrażenie że można z nich wycisnąć jeszcze więcej jest normalne Rotel ma ponad 20 lat i obecne konstrukcje mogą więcej. Ci co dają 20 tyś za kolumny też by ciut w nich coś pozmieniali i to po odsłuchu, a odsłuch w sklepie a w domu to zupełnie co innego

Temat do zamknięcia

Miłego weekendu

miałem 602-ki super paczki ale muszą mieć wzmaka z jajami inaczej bedą problemy tak jak mówicie z górą .Przy jakimś zamulaczu pojawią się problemy rozdzielczością gdy grać będą większe liczniejsze składy.Wiem bo sam miąłem taki problem .Pozbyłem się go wraz ze zmianą wzmaka słabego advance acustic 105 na starego sansuja.Kolumny też póżniej zmieniłem ale zostałem wierny marce Usher.Więc trzymaj się z dala od zamulaczy tylko neutralne wzmaki.Odsłuchy i jeszcze raz odsłuchy

jak pisałem na początku jestem zachwycony Usherami to że mam wrażenie że można z nich wycisnąć jeszcze więcej jest normalne Rotel ma ponad 20 lat i obecne konstrukcje mogą więcej.

Musisz poszukać czegoś uszojebnego, grającego jasno, a jednocześnie poprawnie.

Może jakiś Arcam? Jest ich sporo z drugiej ręki.

mam wrażenie że Rotel 980 nie wyciąga z nich całego potencjału

A co ten rotel to jakiś bóg nad bogami?

Nie wydaje mi się,sorki ale takie moje zdanie,ze sraki bicza nie ukręcisz.

W audio nie ma kompromisów,sam ograniczony jestem przez s500 w moim systemie ale teraz poszalałem i kasy brak

Łokmen Saba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.