Skocz do zawartości
IGNORED

Usher V-602 vs Studio 16 Hertz -MIMO IIIs vs Castle Knight 5 vs Tannoy DC6T SE

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aqs

(Konto usunięte)

Usher V-602 vs Studio 16 Hertz -MIMO IIIs vs Castle Knight 5 vs Tannoy DC6T SE

co zagra najlepiej na 30m chodzi o przestrzeń, jakość ogólną brzmienia, bas, stereofonie, muzykalność, dynamike

każdy rodzaj muzyki

Szczerze, nie kupisz tych kolumn. Ciagle dochodzą Ci nowe. Po tym temacie okaze sie że ludzie polecają Ushery i Tannoye ale dojdzie Harpia Amstaff mini. I załozysz kolejny wątek i tak w kółko.

Albo ryzykuj z tymi Tannoyami z Uk, albo idz na odsłuch. Inaczej po prostu nie wybierzesz. Koniec tematu.

Gość aqs

(Konto usunięte)

Szczerze, nie kupisz tych kolumn. Ciagle dochodzą Ci nowe. Po tym temacie okaze sie że ludzie polecają Ushery i Tannoye ale dojdzie Harpia Amstaff mini. I załozysz kolejny wątek i tak w kółko.

Albo ryzykuj z tymi Tannoyami z Uk, albo idz na odsłuch. Inaczej po prostu nie wybierzesz. Koniec tematu.

Ja obecnie mam Pioneer hpm-100 polecam biją twoje DC6T w każdym calu, mam pokój 25m

Te mają być dla szwagra pokój 30m chcę raczej nowe

Ja obecnie mam Pioneer hpm-100 polecam biją twoje DC6T w każdym calu, mam pokój 25m

Te mają być dla szwagra pokój 30m chcę raczej nowe

Sprzedaj mi te HPM -100,do mojej lampy jak znalazł.

W zamian proponuję pierwsze dwa typy ale koniecznie z odsłuchem.

Pozdrawiam ,

90125

Gość aqs

(Konto usunięte)

Sprzedaj mi te HPM -100,do mojej lampy jak znalazł.

W zamian proponuję pierwsze dwa typy ale koniecznie z odsłuchem.

Pozdrawiam ,

90125

hpm-100 słyszałem że grają b.dobrze z lampą ale nie słuchałem ich z lampą, to co pokazują z Rotelem 980 to już jest dla mnie rewelacja

szwagier nie jest melomanem chcę żeby dobrze grało ja nic z w.wymienionych nie słuchałem dlatego pytam na forum propozycje wybrałem ja przedział cenowy podobny z tym że Mimo i DC6T SE używki

skoro nikt się nie wypowiada to powiem mu żeby kupił Ushery

hpm-100 słyszałem że grają b.dobrze z lampą ale nie słuchałem ich z lampą, to co pokazują z Rotelem 980 to już jest dla mnie rewelacja

szwagier nie jest melomanem chcę żeby dobrze grało ja nic z w.wymienionych nie słuchałem dlatego pytam na forum propozycje wybrałem ja przedział cenowy podobny z tym że Mimo i DC6T SE używki

skoro nikt się nie wypowiada to powiem mu żeby kupił Ushery

Szwagra trzeba wysłać do studia na odsłuch a Pioneer-y do mnie , adres podam na priv.

Melomanem nie jest ale może nim zostać.

widzę że lubisz dużo pisać, szkoda że nie w temacie

Pozdr

Ja widzę, że to Ty lubisz dużo pisać i to nie w temacie pisząc, że masz Pioneery, które biją Tannoye. Co to ma wspólnego z tym tematem? Poza tym skoro sam zmieniłeś temat, to wypadałoby odpowiedzieć na zadane pytanie Skąd wiesz nie słuchając DC6? Bo skorohpm-100 są tak ciekawe, to sam byłbym nimi zainteresowany .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.