Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Spacer DUDY najpewniej zakończy się przy zielonym stoliku ...

Kierownictwo polskiej Państwowej Komisji Wyborczej wzięło udział w dwudniowym szkoleniu w

Moskwie i nie poinformowało o tym mediów. Sprawę ujawnił rosyjski korespondent RMF FM.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak ktoś tępy to myśli, że wszyscy tacy jak on.

Muślisz Bodzio, że odgrzewanie kotletów sprzed dwóch lat pomoże Prezesowi i jego kandydatowi?

Hofman już beknął za stosowanie "standardowej procedury" PiS, czyli kłamliwych insynuacji.

Jestem Europejczykiem.

Hofman już beknął za stosowanie "standardowej procedury" PiS, czyli kłamliwych insynuacji.

No tak ale PKW naprawdę szkoliła się w Moskwie - kolebce demokracji.:)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

No tak ale PKW naprawdę szkoliła się w Moskwie - kolebce demokracji.:)

No cóż, z tego, co tu funkcjonariusz Bodzio podał to kłamstwo jest niestety. Słowo "szkolenie" zostało dopisane przez PiSowskich spindoktorów a gawiedź łyknęła, jak zwykle zresztą.

Jestem Europejczykiem.

No cóż, z tego, co tu funkcjonariusz Bodzio podał to kłamstwo jest niestety. Słowo "szkolenie" zostało dopisane przez PiSowskich spindoktorów a gawiedź łyknęła, jak zwykle zresztą.

zawsze wiedziałem że psy są najmądrzejsze

BTW: nie pluj tak bo pewnego razu wyjdzie że nie zaszczepili Cię na wściekliznę.

nie interesuje mnie wymyślanie bajek i historyjek które gdyby były prawdzie już dawno zostały by wykorzystane przez rządzących,

a chamstawa uczę się od najlepszych, czyli między innymi od Ciebie.

.

a chamstawa uczę się od najlepszych, czyli między innymi od Ciebie.

Z chamstwem prosiłbym WSZYSTKICH o przystopowanie. Nie przystoi, a jak do kogoś nie dociera element kultury osobistej proponuję sprawdzić Regulamin.

Powrót po dłuższej przerwie...

A ja ja się zastanawiam, dlaczego ludzie nie mieszkający w Polsce i nie płacący tu podatków, mają prawo głosu?

Naskrobane wirtualnie

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

A ja ja się zastanawiam, dlaczego ludzie nie mieszkający w Polsce i nie płacący tu podatków, mają prawo głosu?

Naskrobane wirtualnie

Popatrz na zdjęcie Przywódcy Narodu, którego sobie wybraliście i porównaj z wynikami ostatnich wyborów prezydenckich w ośrodkach emigracyjnych.

Wówczas będziesz wiedział dlaczego.:)

Jeśli wciąż nie wiesz to wyjaśniam: populacja zamieszkująca kraj nad Wisłą już nawet porządnie zagłosować nie potrafi.

następny na forum, który polski naród ma za całkowitych debili

Parę % inteligentnych jest ale to za mało.

System w którym głos profesora neurochirurgii jest wart tyle samo co głos pana Cześka spod budki z piwem nie jest IMO zdrowym systemem.

następny na forum, który polski naród ma za całkowitych debili

patrząc na to co wyrabia to trudno go za takiego nie mieć.

System w którym głos profesora neurochirurgii jest wart tyle samo co głos pana Cześka spod budki z piwem nie jest IMO zdrowym systemem.

a prostytutek i feministek x2, trochę pojechałeś po równości.

a prostytutek i feministek x2, trochę pojechałeś po równości.

Nie wierzę w równość - jestem monarchistą. :)

Naskrobane wirtualnie

M.in. z tego samego powodu, dla którego Ty masz prawo decydowac o prawach ich obowiązujących.

Prawo do głosowania w wyborach parlamentarnych i prezydenckich przysługuje na podstawie obywatelstwa, nie miejsca zamieszkania. Jak chcesz kontynuować na ten temat dyskusję to jest osobny wątek ku temu założony.

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mamusia z troski o synka przedobrzyła :-).

Powinna wylecieć z uczelni.

Nie wiadomo czy tylko ona przedobrzyła. Sama przecież mówiła publicznie, że robi to na PROŚBĘ SYNA.

Mało tego, miała świadomość tego, że łamie prawo.

No to albo jego mama publicznie kłamie albo Duda sam o to prosił. Fajny doktor prawa.

Dla jednego wylniałego punkrockera też rodzina zbierała.

...wylnialy punkrocker przynajmniej na swoja kampanie nie zapozycza sie na miliony ...ktore podatnik bedzie musial oddac

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

...wylnialy punkrocker przynajmniej na swoja kampanie nie zapozycza sie na miliony ...ktore podatnik bedzie musial oddac

Przecież on też startuje dla wymiernego zysku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.