Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kolumny do pianocraft 840?

pawel1131

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakie kolumny mozna polecic do pianocrafta 840 ? Cena hmm mysle max 1100 zl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) sugerowalem sie tym testem. jesli chodzi o test to najlepiej wypadla para magnata co bardzo przyblizylo mnie do ich kupna. jak taka yamaha moze wspolgrac z 673'tkami ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/119120-jakie-kolumny-do-pianocraft-840/

Nie wiem, czy będziesz miał bezpośrednie porównanie z dostarczanymi w komplecie,

ale powinien to być poważny skok jakościowy.

Tego modelu nie znam, ale słuchałem innych modeli Magnatów; to zawsze był żywioł.

Zwykle w wieży najsłabszym ogniwem są kolumny, ale odsłuch mimo to nie zawadzi...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

...też miałem kiedyś Piano Crafta , i też pierwsze co zrobiłem,to zmieniłem kolumny.Ale to był akurat pierwszy model tej słynnej marki ( E-100 chyba) I tak szczerze powiedziawszy,to zmiana wzmacniacza najwięcej korzyści przyniosło.I na koniec jeszcze jedno spostrzeżenie.System tak gra,jak jego najsłabsze ogniwo....pozdrawiam

Witaj,

aby podać Ci konkretne rozwiązania, napisz więcej informacji. Przede wszystkim jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu, co podoba Ci się w brzmieniu fabrycznego zestawu kolumn, a co chciałbyś zmienić.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.