Skocz do zawartości
IGNORED

DAC / Karta dźwiękowa z Edifier R2600 do 500 zł

Jarosław Isiek Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Zaczynam inwestować w swój sprzęt grający i stanąłem na etapie źródła. Potrzebuję wyposażyć swój komputer stacjonarny w DAC / kartę dźwiękową w połączeniu z 2.0 Edifier R2600. Chciałbym zamknąć się w 500 zł. Raczej nie korzystam ze słuchawek i wolałbym jednak coś zewnętrznego z racji niechęci do kręcenia w stacji, chyba że faktycznie w tej cenie kupić coś wewnętrznego.

Co polecacie?

No to żeby trochę ułatwić sprawę, byłem niemal zdecydowany na ten sprzęt:

Adiotrak PRODIGY CUBE

Ale wpadłem na dwie nieprzychylne recenzje, których teraz nie mogę znaleźć; jedna mówiła o tym, że jest to po prostu sprzęt słabej jakości, druga natomiast, że warto ją kupić tylko do lapka, natomiast do stacjonarnego lepiej kupić kartę dźwiękową wewnętrzną w tej cenie.

Wtedy zacząłem zastanawiać się nad innym i w oko, choć niewiele o nim wiem, wpadł mi ten:

NuForce uDAC-3

Ale nie wiem co o nim sądzić. Byłbym wdzięczny za rady ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) plus poczytaj o Projekt Nostromo, sa recenzje szeroko dostepne.

PS. Natomiast nie wzial bym zadnego z Twoich typow, gdyz nie sa tak dobre niz to co mozesz w tej kwocie miec.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.