Skocz do zawartości
IGNORED

Eurowizja 2015 - Freak Show must go on!

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

Polski chlew jak zwykle narzeka na rzeczy których zupełnie nie rozumie. A zrozumieć nie spróbuje.

Dlatego jest biedny i głupi ...

Dziękujemy za pouczenie ze strony Starszych i Mądrzejszych. :)

Co ci polskojęzyczni wygadują, to już ludzkie pojęcie przechodzi... pokochaj śpiewający Zespół Downa a będziesz mądry i bogaty...gdybyż to było takie proste! :)

Patrzcie zatem dokąd zmierza Europa. Może nie sama Europa, a Unia Europejska. Propagują szeroko pojętą równość wszystkich i wszystkiego. Wrzucają pedałów, transów, lesby,niepełnosprawnych umysłowo i ludzi normalnych do jednego wora. A tych którym się to nie podoba i wyrazi swoją opinię zaraz ukarzą za dyskryminację. Po co to? Pewnie chodzi o pieniądze.

Tak. To kwestia pieniędzy.

Została Ci po postu jeszcze jakaś resztka i trwają intensywne prace jak i owej resztki Cię pozbawić.

Dlatego odpalono w Europie kolejną rewolucję komunistyczną. Tylko już nie metodą bolszewicką a metodą Gramsciego.

Promocja nienormalności jest właśnie owej rewolucji objawem. Nie jedynym,ale ważnym.

Idzie o walkę z podstawowym filarem łacińskiej cywilizacji - grecką logiką dwuwartościową. Greccy filozofowie ustalili pojęcie prawdy i fałszu. Skoro prawda jest obiektywna to znaczy, że swoje życie winniśmy poświęcić jej poszukiwaniu. Bo prawda nie leży tam gdzie chcemy, aby leżała, tylko tam, gdzie leży. I trzeba do niej dotrzeć. Ustalenie, że prawda jest obiektywna i że należy jej poszukiwać to filar naszej cywilizacji.

To co widzimy dzisiaj jest właśnie walką z dwuwartościową grecką klasyczną logiką. "Po co szukać prawdy?", pytają lewacy. Przecież możemy ZAGŁOSOWAĆ co jest prawdą i gdzie ona leży!

I to jest cholernie niebezpieczne, gdyż prawda kolektywna zamiast prawdy obiektywnej sprawia, iż można poprzez głosowanie ustalić sobie dosłownie wszystko.

Prawda/fałsz, norma/zboczenie... radujmy się! Od dziś to my ustalamy, gdzie leżą prawdy i co jest normą!

I tak wskutek nacisku lobby homoseksualnego usunięto homoseksualizm z Miedzynarodowej Klasyfikacji Chorób i Problemów Medycznych. Kiedyś tam się znajdował, miał swój numer statystyczny w starszych wydniach ICD, a dziś w nowszych rewizjach, go nie ma. Można sprawdzić! Jak go usunięto? Ano - przez głosowanie! JEDNYM GŁOSEM! Ile milionów homoseksualne lobby ten jeden głos przewagi kosztował - o tym historia milczy.

W ten sposób można - poprzez głosowanie - każde zboczenie uznać za normę i każdą normę uznać za zboczenie.

Można wprowadzić do Kodeksu Karnego nowe paragrafy, zupełnie nowe kategorie przestępstw. Bo to my ustalamy co jest przestępstwem, a co nie jest. Moralność? 10 przykazań? No proszę - bez żartów!

Więc dalejże: antysemityzm, homofobia, "mowa nienawiści"... oto najstraszliwsze nowe przestępstwa w Unii Europejskiej! To nic, że przez tysiące lat ludziom wolno było mówić, co im się podoba - dziś zamkniemy im w końcu mordy! Wreszcie można!

I jutro obudzimy się w Nowym Wspaniałym Świecie. Rano w TV umili nam śniadanie trędowaty prezenter bez nosa, potem będzie śliniący się kretyn-polityk, bełkoczący coś bez ładu i składu, potem balet na wózkach inwalidzkich (trochę pokraczny ale politycznie poprawny) potem - telenowela odc. 1827 o przygodach przykładnego wielorasowago małżeństwa geja i psa z trójką dzieci-transwestytów z Wietnamu. A w transmisji z Eurowizji będą pohukiwać downy bo ktoś uznał,że to jest muzyka na miarę potrzeb współczesnego postępowego Europejczyka.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Tylko normalność jest w UE coraz mniej akceptowana.

Jak ktoś jest normalny, to jest potencjalną osobą, którą można posądzić o dyskryminację.

Polski chlew jak zwykle narzeka na rzeczy których zupełnie nie rozumie. A zrozumieć nie spróbuje.

Dlatego jest biedny i głupi ...

Błagam, napisz, że to sarkazm

A w transmisji z Eurowizji będą pohukiwać downy bo ktoś uznał,że to jest muzyka na miarę potrzeb współczesnego postępowego Europejczyka.

heheheh,

W Unii stosowane są zasady dokładnie odwrotne do podstawowych zasad cywilizacyjnych.

Bo prawda nie leży tam gdzie chcemy, aby leżała, tylko tam, gdzie leży. I trzeba do niej dotrzeć

Muszę sobie to zanotować.

To jest logiczne co piszesz i idąc tym tropem, prawda zawsze jest w jednym miejscu i dwie osoby o odmiennym zdaniu nie mogą jej mieć jednocześnie. Na poparcie prawdziwej prawdy, zawsze są logiczne argumenty. A tak często w dzisiejszych czasach próbuje się coś nam wmówić bez nich.

Pertti Kurikan Nimipäivät, jest to kapela punkowa złożona z downów:

Mój Ty IDEALE

Nie downów tylko ludzi z zespołem downa.

Jak wszędzie widzisz komunistów i żydów włącz se TV Trwam. Tam nie ma tatuowanego pana i pani co trochę dziwnie mówi.

"Jak ktoś nie robi komuś krzywdy to niech żyje sobie jak chce"

skk

"Jak ktoś nie robi komuś krzywdy to niech żyje sobie jak chce"

Ten cytat nie jest adekwatny do tematu ludzi z zespołem downa na Eurowizji.Bo nikt tutaj nie napisał, że nie mają się zajmować muzyką, nikt im tego nie broni. Kwestia raczej tego, czy grają na takim poziomie by tam być za to, jak grają, a z innych powodów.

Analogicznie do tego jak Krzysztof Bęgowski pseudonim Anna Grodzka był pchany na marszałka sejmu, przecież nie za zasługi polityczne.

Kwestia raczej tego, czy grają na takim poziomie by tam być za to, jak grają, a z innych powodów.

mówisz ?

A o jakim poziomie Ty "mówisz". Tam jest jakiś poziom ? Przecież to kicz w czystej postaci.

A cytat nie tyczył tylko zespołu ale ogólnie. Przecież ktoś ich wybrał, komuś się podobało, mieli do tego prawo. Tylko w komunie było tak że kilka osób decydowało co kto ma robić i ile razy. Organizator konkursu też miał prawo zrobić taki konkurs gdzie kryterium bycia super artystą nie istnieje i chwała mu za to że ludzie nie najładniejsi, nie najzdolniejsi ale z pasja mogą sobie pograć na wielkiej scenie. Mnie to nie przeszkadza i "baba z brodą" to mi nie nowość.

skk

A o jakim poziomie Ty "mówisz". Tam jest jakiś poziom ? Przecież to kicz w czystej postaci.

Fakt, pisząc to wszystko, kompletnie o tym nie pamiętałem. Ambitnej muzyki, to tam nie ma.

Ale Węgrzy pojadą w tym roku na Eurowizję z mocarnym przekazem! :)

Oj, eurolewaki krzyk podniosą! :)

Yesssssss! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Powiem tak, mnie to nawet pisać się nie chce na ten temat, na co dzień tak się o wkur..... na głupotę tych ludzi, i ten stan rzeczy że mam dość.IL DOTTORE twój wywód jest esencją mojego myślenia . Dziękuję ci w moim imieniu i podobnie myślących,mam nadzieję że jest nas więcej.

Naród zdrową pierś swą pręży,

Żaden żyd nas nie zwycięży

Żaden mongoł nie podskoczy

Taki to nasz szczep uroczy.

Zaśpiewamy dla Rydzyka

Każdy pedał będzie zmykał

Każdy euroś zafajdany

Śni by wsadzić nas w kajdany.

Resztę koleżeństwo może sobie dopisać. Ja tylko wskazuję jedynie słuszny kierunek, a konkurs będzie wygrany.

Naród zdrową pierś swą pręży,

Żaden żyd nas nie zwycięży

Żaden mongoł nie podskoczy

Taki to nasz szczep uroczy.

Zaśpiewamy dla Rydzyka

Każdy pedał będzie zmykał

Każdy euroś zafajdany

Śni by wsadzić nas w kajdany.

Resztę koleżeństwo może sobie dopisać. Ja tylko wskazuję jedynie słuszny kierunek, a konkurs będzie wygrany.

Bardzo ładny wiersz popieram w 100%...

Tak swoją drogą czytam pierdoły, które niektórzy wypisują i zastanawiam się ilu jest jeszcze takich kanapowych frustratów, którzy w czasie rozmowy na żywo nie ujawnili by swoich prymitywnych poglądów.

Panowie, jeżeli nie potraficie odróżnić kobiety z brodą od faceta z brodą ubranego w sukienkę to jest z wami coś nie tak !!!

Polecam też poczytać trochę o historii teatru czy kultury w ogóle, jeżeli takie przebieranki są dla was nowością.

Polecam też obejrzeć film dokumentalny o tegorocznych uczestnikach konkursu:

Ukryta Zawartość

świetny film

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Panowie, jeżeli nie potraficie odróżnić kobiety z brodą od faceta z brodą ubranego w sukienkę to jest z wami coś nie tak !!!

Właśnie oglądam ten Freak Show na żywo.

Ogólny poziom niski, na szczęście freaków mniej jakoś niż się obawiałem.

Moi faworyci to Włochy i Łotwa.

Scenografia - opad szczeny. Zrobił to geniusz.

Żeby nie p***na Conchita to by się nawet jakoś dało oglądać. A tak - idzie się porzygać pomiędzy piosenkami, gdy pokazują to coś. :( Obraza dla normalnych ludzi.

Rozśmieszyli mnie Rumuni udający Coldplay. :)

Czyżby na kapeli Haiducii skończyły się oryginalne rumuńskie propozycje?

Zaraz glosowanie - ciekawe kto wygra?

Stawiam na Włochy, choć pani z Łotwy też dała nieźle czadu - dużo nowocześniejsza propozycja niż tradycyjna włoska piosenka.

Tak, Łotwa świetna ale i Rosja bardzo ładnie. Pierwszy raz widze tą babę z brodą ale muszę przyznać że świetny głos ma.

Włochy też dobry wokal i Hiszpania fajna:)

Scenografia - opad szczeny. Zrobił to geniusz.

Ja bym to bardziej wytłumaczył nowoczesną techniką , kasą włożoną w przedsięwzięcie i kamerami HD przy transmisji (nawet oglądanej na starym bańkowcu) .

Ja bym to bardziej wytłumaczył nowoczesną techniką , kasą włożoną w przedsięwzięcie i kamerami HD przy transmisji (nawet oglądanej na starym bańkowcu) .

No szczerze powiem, że jakość obrazu nawet na moim tanim TV po prostu wywala w kosmos. Technologiczna stratosfera.

• 2 tygodnie później...

Do zobaczenia za rok .

Mój faworyt to stwór z " Obcego ... "

Nie wiem co prawda czy potrafi zaśpiewać ale w końcu czy o to w tym festiwalu próżności chodzi ???

Jedno wiem na pewno , może być niebezpiecznie .

Ale najważniejsze by było POPRAWNIE .

Rację masz . Rzeczywiście śpiewał i tańcował i to całkiem całkiem !

W filmie Mela Brooksa .

Więc coś z tego może być !

Jakby się nie udało można by wystawić marsjan z " Marsjanie atakują " .

W Vegas śpiewali bardzo ładnie .

Jakby się to nie udało można by ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.