Skocz do zawartości
IGNORED

Kogo z Użytkowników i Moderatorów uważasz za szkodnika na forum?

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Oto nasz Quiz - Lista rankingowa? :-)

Proszę o wpisywanie swoich typów, oraz określenie z jakiego powodu należałoby usunąć ich z forum.

Nie dopuszczam żadnych dyskusji o wpisach oraz ich ocen.

Dodam jeszcze po wpisie HQ150.

Nasza wiedza (moderatorów) kto jest prawdziwym szkodnikiem na forum, jest często diametralnie różna od Waszych odczuć, animozji i wzajemnych niechęci. Ta zabawa pozwoli na zweryfikowanie, jak bardzo różnimy się w tych ocenach, a to pozwoli dostrzec czemu w tak wielu aspektach nowy moderator, a były użytkownik, ma inne zdanie od swych kolegów.

Zapraszam do zabawy i jeszcze raz proszę. Suche wpisy na temat. Tak jak to podałem na wstępie. Za wszelkie pouczania dziękuję, jednak będę je natychmiast usuwał.

Wlodek.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

palton - chyba nie trzeba tłumaczyć

vlado - moderator szkodnik. Osoba nie wypełniająca swoich obowiązków, nie rozumiejąca, co się do niej mówi, nie umiejąca czytać ze zrozumieniem i odnaleźć się w sytuacji.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zaraz usuną Twój wpis. Mój w podobnym tonie, już zniknął.

Nie rozumiesz tekstu wstępnego?

Za trolling w wątku będę karał. Nie pasuje ci, to nie wchodź tutaj i nie pisz. To nie jest obowiązek.

Każdy użytkownik a takim jest moderator, ma prawo założyć własny wątek.

Ta zabawa pozwoli na zweryfikowanie, jak bardzo różnimy się w tych ocenach, a to pozwoli dostrzec czemu w tak wielu aspektach nowy moderator, a były użytkownik, ma inne zdanie od swych kolegów.

Jak rozumiem na zakończenie tej ,,zabawy'' podacie dane o których pisałem?

Czyli kto jest największym śmieciarzem, kogo wpisy są najczęściej moderowane, kto dostaje najwięcej ostrzeżen, żebyśmy jak piszez mogli to sobie porównać?

Jak rozumiem na zakończenie tej ,,zabawy'' podacie dane o których pisałem?

Czyli kto jest największym śmieciarzem, kogo wpisy są najczęściej moderowane, kto dostaje najwięcej ostrzeżen, żebyśmy jak piszez mogli to sobie porównać?

Piszę po raz ostatni do Ciebie. Nic nie rozumiesz. Na szczęście nie musisz. Nie, żadnych komentarzy do Waszych wpisów. Nie jesteś tego w stanie pojąć? Zadnych ocen, żadnych wysmetnień, żadnych kłótni. Suche wpisy do poczytania i wyciągnięcia wniosków każdy sobie, na ile mu rozum pozwoli.

Za kilka minut usunę wszystkie wpisy niezgodne z założeniem wątku.

W.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Piszę po raz ostatni do Ciebie. Nic nie rozumiesz. Na szczęście nie musisz. Nie, żadnych komentarzy do Waszych wpisów. Nie jesteś tego w stanie pojąć?

Nie zadawaj mi tutaj pytań, skoro nie wolno mi na nie tutaj odpowiadać.

Przjdźmy z rozmową do tematu ogólnego o forum.

Ja uwazam ze dobre to jest.ale nie mam propozycji.Nikt mi nie przeszkadza a powinien???

Niektorzy natomiast smieszni sa i dobrze...bo to na wlasny uzytek.Przypominam ze na moj temat takich quizów było trzy.

i prosze nie przekrecać moje nicka bo nie lubiem.Wklejac.

aaaa i z duzej litery prosze.Jesli mozna to z dwóch pierwszych.

• Redaktorzy

Nie używałbym określenia "szkodnik" wobec forumowiczów. Troll to troll, nie widzę powodu, żeby dodatkowo obrażać.

A istnienie takiego wątku założonego przez moderatora Ci nie przeszkadza ?

Co tu się dzieje ??? To przekracza granice kultury !

Oto nasz Quiz - Lista rankingowa? :-)

Proszę o wpisywanie swoich typów, oraz określenie z jakiego powodu należałoby usunąć ich z forum.

Nie dopuszczam żadnych dyskusji o wpisach oraz ich ocen.

Dodam jeszcze po wpisie HQ150.

Nasza wiedza (moderatorów) kto jest prawdziwym szkodnikiem na forum, jest często diametralnie różna od Waszych odczuć, animozji i wzajemnych niechęci. Ta zabawa pozwoli na zweryfikowanie, jak bardzo różnimy się w tych ocenach, a to pozwoli dostrzec czemu w tak wielu aspektach nowy moderator, a były użytkownik, ma inne zdanie od swych kolegów.

Zapraszam do zabawy i jeszcze raz proszę. Suche wpisy na temat. Tak jak to podałem na wstępie. Za wszelkie pouczania dziękuję, jednak będę je natychmiast usuwał.

Wlodek.

Włodku z całym szacunkiem , ale po co siać kolejny ferment na tym Forum ?

Nawet doskonały Jezus Chrystus wszystkim nie dogodził , byli tacy , którzy Go kochali oraz ci , którzy przeciwko Niemu spiskowali , i w konsekwencji Go zabili .

Nie urodził się jeszcze taki Moderator (oraz człowiek) , który we wszystkim i wszystkim by dogodził /sprostał .

Oczywiście na pytanie , czy np. Ciebie lubię - zawsze odpowiem TAK ! Natomiast na pytanie , czy słusznie(dobrze ) i bezstronnie moderujesz , odpowiedź nie byłaby już tak jednoznaczna i oczywista , po pierwsze dlatego , że staram się nie dawać Tobie , ani żadnemu Moderatorowi powodu , aby to osobiście zweryfikować (pomny na ogrom , uciążliwość i niewdzięczność Twojej/Waszej pracy) , po drugie nie jestem w stanie zrewidować Twoich sympatii /antypatii , a tym bardziej ich hipotetycznego wpływu na Twoją/Waszą decyzje , tj. bezstronność w stosunku do banowanego/banowanych kolegów .

Myślę sobie , że powinniśmy dołożyć starań (po obydwóch stronach Forum) , aby żyło się nam lepiej i sympatyczniej , wszak uśmiech i miłe słowo nic nie kosztuje , serdeczności Włodku .

Piotr

Ktos przeszkadza w tym by nam sie zyło tu lepiej?? Wystarczy nie obrazac i trzymac się regulaminu :) Nic więcej :) szykuje sie kolejna emigracja "skrzywdzonych"? Aha nikt mi nie przeszkadza

Przypominam ze na moj temat takich quizów było trzy.

I tym byłem wielce zdegustowany , i nie tylko dlatego , że pana , panie Muls bardzo lubię i cenię oraz pański , indywidualny/oryginalny styl dyskusji , ale przede wszystkim dlatego , że Ci , którzy ogłaszali quizy na pana temat , plebiscyty w przypadku pana Dottore , tak naprawdę próbowali przemycić na to Forum własne animozje , czym przyczynili /przyczyniają się pośrednio lub bezpośrednio do tworzenia podziałów/obozów wśród dyskutantów tegoż Forum (psują powietrze) , na popleczników /przeciwników tego , czy innego rozmówcy , co samo w sobie jest dla mnie po prostu obrzydliwe .

P.S.

Ja na tym Forum , również nie wszystkich(raptem trzy osoby) nie darzę niekłamaną sympatią , ale to nie znaczy , że mam ich publicznie szkalować i oczerniać , po prostu nie wyobrażam sobie tak się zeszmacić !

Serdeczności panie Muls , Piotrek .

Piotr

Do nikogo personalnie nic nie mam.

Czemu służą takie tematy? Podburzaniu atmosfery? Na pewno jej nie złagodzą.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

vlado

Jak to jest, że mój wpis wywaliłeś i straszyłeś mnie karą, a jak widzę wszyscy inni mogą zamieszczać posty komentujące temat?

Mówiłem, że taki z niego sprawiedliwy moderator, jak z koziej d**y trąba.

sprawiedliwy moderator,

sprawiedlowosc generalnie nie jest cecha ludzka a powiem nawet ze jest obca ludziom.W tym wypadku nie chodzi o sprawiedliwosc bo to nie kółko rózancowe ale o wykonywanie pewnych podstawowych obowiazków .Akurat JA nie mam zastrzezen mimo ze niejednokrotnie dostałem pałom. Sprawiedliwosc w ustach niektorych to pała ktora ma robic niesprawiedlowsc.
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

No to jak wobec tego masz zamiar uzasadnić to, co vlado tu uskutecznia?

Fakt: Moderator vlado napisał na początku, że wyrzuci wszystkie wpisy off-topic, a wyrzucił tylko wpisy użytkownika HQ150.

Wniosek 1: vlado kłamał.

Wniosek 2: vlado nierówno traktuje użytkowników, a więc jest stronniczy.

Wniosek z wniosków - kłamliwy i stronniczy moderator vlado powinien być natychmiast usunięty.

Wyjaśnij mi, co tu mają do rzeczy moje wpisy, skoro to wpisy HQ150 zostały usunięte, a nie moje.

osobiscie mam wrazenie ze i twoje i jego byly do dupy tak ze nie ma znaczenia ktore zginely.nie sledze bo moze zdarzyło sie jakies ,,arcydzieło.

Niestety piszesz od rzeczy. FYI: zamieszczenie wpisu na publicznym forum to właśnie... publikacja.

byc moze ale darmowa.

nikt sie tym nie przejmie.

Najwięcej zamieszania narobił Palton i dzięki jego działaniom największa grupa opuściła forum.

Nie ma potrzeby usuwania nikogo z forum.Potrzeba sprawnej moderacji,zwłaszcza w wątkach w zakładce HIfi.Jest cała grupa osób paraliżująca wątki tzw.drażliwe:kable,komputer-audio,akcesoria.Niestety szanowna moderacja rzadko bywa na tamtych stronach.

Niestety wiosenno - letni dołek,dopiero przed forum.

I oby nie pozostali tutaj tylko klony w drugim pokoleniu.!

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

osobiscie mam wrazenie ze i twoje i jego byly do dupy tak ze nie ma znaczenia ktore zginely

Nie ważne jakie były, chodzi o zasady i ich przestrzeganie, do diabła. Odpowiada ci, że idąc wieczorem ulicą dostaniesz butami po twarzy, bo twarz nie spełniała wysokich wymogów estetycznych?

zapomnialem! NIE LUBIĘ moderatora :cir!

Od czasu jak bez zdania racji,kasował moje posty,ot tak sobie,żeby pokazać ,że może.

Inny mój ``ulubieniec`` ,dzięki Bogu zrezygnował sam.

osobiscie nie mam nic przeciwko quizowi a nawet bardzo bym to poparł z jednym zastrzezeniem.To ma byc zrobione tak żeby glosujacy byli bezimienni.Bo ja rozumiem co chciał osiagnac Vlad w tej postaci ale tak to nie wyjdzie.Trzeba zrobic tak jak sie glosuje .Każdy kontrowersyjny a tych mozna wybrac, bedzie glosowany linijkami tak jak to sie dzieje czasami.Problem jest tylko liczba uczestnikow jak podejrzewam znikoma 10-20 i kilkakrotne glosowania przez tego samego.

Kandydature goscia moze zglosci kazdy.

Tu każda opcja będzie stronnicza. Żadna nie będzie obiektywna.

Apeluję o zaprzestanie ohydnej nagonki na innych użytkowników i zamknięcie tego tematu (dosłownie i w przenośni).

jesli oceniamy moderacje to i my mozemy. byc oceniani.Moderacja poza lista.Oczywiscie jest problem uczestnictwa ale..zawsze jest.

Żadna nie będzie obiektywna

a co w tym wypadku byloby ..OBIEKTYWNE

wybory to stronniczosc.

Nic. To nie ma sensu. Forum jest publiczne, a robienie z niego jakieś elyty czy gron wzajemnej adoracji jest pozbawione sensu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.