Skocz do zawartości
IGNORED

Kto naprawi SUGDEN mkII / śląskie lub cała Polska

MAHeM

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Zasugerowano mi zmianę lokalizacji wątku co czynię.

Poszukuję solidnego, rozumiejącego tematykę elektronika, który podejmie się naprawy wzmacniacza SUGDEN mkII.

Mam schemat oraz biuletyn dotyczący najczęściej występującej usterki w tych wzmacniaczach bezpośrednio dostarczony z serwisu Sugdena.

Jeśli o usterkę chodzi to przedstawia się ona tak. Wzmacniacz brumi. Jeden z kanałów gra zdecydowanie ciszej. Dzwięk robi wrażenie przesterowanego lekko.

Oczywiście myślę o naprawie za pieniążki żeby nie było ;)

Sugden-A48-1922-B.jpg

Gość Gosc

(Konto usunięte)

W HiFi ku w Bielsku na Cieszyńskiej mają dobrego magika na stanie.

Bardzo tanio i bardzo dobrze robi. Znajomemu robił ASR Emittera i sobie poradził rewelacyjnie. Za podobną usterkę skasował chyba około 160zł.

Mam takie dwa i jeden naprawialem. Poszly tranzystory wyjsciowe. Ladnie to gra. Jak juz ktos bedzie naprawial to warto sprawdzic kondensatory wyjsciowe i w zasilaniu bo u mnie byly wysuszone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.