Skocz do zawartości
IGNORED

Renkforce hva 8050 co to za sprzęt?

Mariusz Stypczyński

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów jak widać jestem nowym członkiem forum i mam pytanie jak wyżej w temacie co to za wzmacniacz? firma mi nic nie mówi bo od ponad dwudziestu lat bazuję na sprzęcie Onkyo kiedyś siedziałem w polskim sprzęcie Unitry i Radmora ale mam coś takiego do kupienia i zastanawiam się czy warto iść w tym kierunku czy raczej nie...Jestem właśnie w trakcie "przebudowy" mojej wieży Integry i na szybko potrzebuję jakiś dobry wzmak i właśnie takie cudo znalazłem w mojej okolicy. Co Wy na to??? pozdrawiam....

Mi się bardzo podobał to kupiłem czasem żałuje czasem się ciesze zależy od dnia i nastroju :)

Film oczywiście nie jest mojego autorstwa ale lepsze to niż moje zdjęcie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

No dobrze to w takim razie za cenę do 500 zł co można kupić (jaką markę czy model) i trochę się tym pocieszyć (oczywiście brzmieniem)....pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.