Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw zintegrowany do sypialni.

Szmaragd

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

chciałbym nagłośnić sobie sypialnię czymś zgrabnym. Już prawie kupiłem polecany Denon Cocoon Home w Saturnie w Warszawie, bo był w super cenie 597 zł nowy, ale jak zamówiłem, to się oczywiście okazało, że brak. Chciałbym coś podobnego. Najlepiej poniżej 1000 zł.

Potrzebne mi strumieniowanie muzyki z laptopa i androida po WiFi lub bluetooth, internetowe radio, pilot. Nie mam nic Appla, więc nie musi to być stacja dokująca tego producenta. Nie mam gdzie rozstawić głośników, stąd zestaw zintegrowany. Jego, jako taka, mobilność to też plus.

Może polecicie tanie zagraniczne sklepy z przesyłką do PL, gdzie znajdę coś podobnego?

https://www.audiostereo.pl/topic/118082-zestaw-zintegrowany-do-sypialni/

Może dałem za mało danych, że nikt się nie odezwał. Sypialnia ma 9 m2. Odtwarzana bedzie na sprzęcie głównie muzyka z laptopa (filmy, płyty CD zgrane we FLAC - spokojne granie, ambient). Czy jest możliwe, żeby taki zintegrowany głośnik zagrał lepiej niż głośniki komputerowe z subwooferem?

Któryś z tych?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mall.pl akurat ma po 1099 zł. Chyba wezmę z EURO RTV i będę miał w razie czego łatwy zwrot. Przy okazji walczę na aukcji allegro o Denona Cocoon bez pudełka. Ciekawe, czy te urządzenia są w ogóle porównywalne dźwiękowo, czy z góry wiadomo, że Pioneer rozniesie Denona.

Fajny, ale 1699 zł.

Można wytargować już na 1400. Poza tym jego funkcjonalność jest naprawdę dobra. A dźwięk? Pisałem już że byłem w szoku :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Witaj,

Dokładnie jak kolega wyżej, proponuję Ci system Bose Soundtouch 20, da się skonfigurować systemy Androida aby przesyłały po air play dźwięk do tego urządzenia, nie pamiętam obecnie jak nazywa się ta aplikacja.

Wszystko w jednym i dźwięk jest pierwszej klasy.

Podobno w sklepie Appla mają dystrybucję Bose na Białystok. Postaram dziś się tam przejechać i posłuchać.

Jeszcze tylko niech mi sittek powie, z kim się można tak dobrze targować :D

Z oficjalnym internetowym sklepem Bose co do niższej ceny nic nie wytargujesz, dają jedynie 30 dni na zwrot sprzętu.

Szkoda, ja w 3City utargowałem prawie 20%.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nigdzie nie widać ani SoundTouch 20, ani Denon Cocoon. Muszę się oprzeć na waszych opiniach. Cocoon za 800 zł powystawowy, SoundTouch 20 1700 zł minus to, co wytarguję. Słyszał ktoś oba sprzęty? Ma ktoś porównanie?

Mam Denon Cocoon i chyba to nie jest to czego szukałem, albo nie potrafię tego uruchomić.

Przede wszystkim chciałem oglądać filmy na laptopie, a dźwięk z zewnętrznego głośnika. Czy ktoś wie, czy jest to możliwe na tym urządzeniu? Na laptopie Windows 7 i 8.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.