Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiana amplitunera (Pioneer VSX 529 czy 924)

tkamicki5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Panowie mam na myśli zmienić amplituner,tylko nie wiem czy odczuje różnice,aktualnie mam VSX 421 i chciałbym VSX 529 lub 924 juz ostatecznie ale bardziej 529 mnie ciekawi,i moje pytanie,czy jest sens?odczuje jakąś róznice w dźwięku i wogóle,kolumny mam roth oli 40 i wydaje mi sie ze na tym ampli co mam nie chodzą swoją mocą.

Witaj,

Przy kolumnach Roth Audio Oli RA4 zdecydowanie warto zainwestować w lepszy amplituner. Model VSX-529 niewiele wniesie lepszego, dlatego zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na wyższy i znacznie lepszy VSX-924 lub coś od konkurencji.

Napisz proszę, co podoba Ci się w brzmieniu aktualnego systemu, a co chciałbyś zmienić, poprawić.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

A pytałeś jak z instrukcją obsługi. Czy jest dołączona. Nie chcesz coś innego, np Onkyo TX-NR 616 lub taniej Yamaha 673, 573 lub 675 lub Denona 2313 jest dobra cena

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiecie,po wielu przemysleniach doszedlem do wniosku ze zakupie wzmacniacz stereo z wyjsciem na subwoofer.jednak kino domowe raczej nie bede az tak uzywal.jakie wzmacniacze godne są uwagi do tych kolumn i do ceny ok 1500zl?+/-200zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.