Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Yamaha RX-V363 pociągnie kolumny stereo?

Sceptre

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od pewnego czasu jestem posiadaczem amplitunera Yamaha RX-V363 (kupiony z myślą o kinie domowym 5.1). Chciałbym spytać, czy ten amplituner byłby w stanie sensownie napędzać kolumny stereo (ewentualnie myślałem o używkach typu tannoy mercury m4, itp.) . Jako że póki co jestem zielony w sprawach audio, zadaję to pytanie tutaj. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)

Witam,

Odpowiedz na Twoje pytanie to TAK, aczkolwiek, podpinając Tannoy M4 o których wspomniałeś do wzmacniacza uzyskasz lepszy dźwięk.

Im bardziej głośniej będziesz słuchał to różnica zacznie się zacierać. Zbierając do systemu 5.1 możesz na razie smiało zbudować kino oparte na tym ampli. Dokup wspomniane Tannoye, one posłuża Ci na lata, a mplituner zawsze z czasem możesz wymienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.