Skocz do zawartości
IGNORED

ZAPYTANIA DO ADMINISTRACJI.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)

Zakładam wątek z zapytaniami do Administracji .

Z racji tego iż nie mogę doczekać się odpowiedzi , problem kieruję do Administracji forum .

Kto / dlaczego i czym , kierował się zdejmując blokadę konta klonowi discomaniak ?

Czy w tym przypadku jest to sytuacja wyjątkowa , punkt 9 regulaminu forum wyrażnie mówi , { gdy użytkownik będzie posiadal kilka aktywnych kont , konta te zostaną zablokowane lub całkowicie usunięte . }

Proszę o wyjaśnienie tej kwestii .

https://www.audiostereo.pl/topic/117671-zapytania-do-administracji/

Pod swoim.

Już kiedyś było wiadomo, że jest to użytkownik, który "może" więcej. Nic się nie zmieniło. Konta zablokowane, sprawa nieco przyschła, choć są tacy, którzy ją pamiętają.

Problem jest zresztą zupełnie innej natury - mianowicie od dłuższego już czasu parę osób nieźle się tutaj bawi. Np. umieszczając sobie w stopce jakieś dziwne apele (jedna osoba).

Albo udając, że nie rozumie pytań (inna osoba).

Ktoś, kto może na to wszystko popatrzeć z dystansu i bez emocji natychmiast zauważy, że to zwykła dziecinada i przedszkole. A chodzi przede wszystkim o urażoną ambicję i leczenie własnych kompleksów guzikiem i nożyczkami.

A taka stopka może być?

Jak najbardziej!

A "afera" z disco rozmyła zasadniczy problem i zwróciła dyskusję w wątku technicznym na inne tory. Wygodne ;-)

Spokój i nic się dalej nie dzieje.

Czyli wszystko jest po staremu ...

Wszystko już było - rzekł Ben Akiba

A gdy nie było - śniło się chyba

Trzeźwi, urżnięci i rak i ryba

A świat się wkółko kręci, świat się wkółko kręci

Hopaj siup hopaj siup hopaj siup hopaj siuuuuuup

Aż klej notlap przestanie trzymać :)

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jeszcze jedno.

Na co komu multum poprzypinanych wątków na bocznicy?

Coś w tym jest.

Gdy odpięto na Analogu dwa najbardziej kontrowersyjne wątki to pojawiły się oznaki życia w tej zakładce.

Teoretycznie forum jest dla użytkowników. I to oni powinni decydować, które wątki sa interesujące, a które nie. A tu ktoś próbuje decydowac za nich...

Uważa sie za mądrzejszego, czy co .....

Widzę, że już nigdzie śladu nie ma po wczorajszych występach użytkownika Grevor,

któremu jak rozumiem pogrożono paluszkiem i dalej może sobie bezkarnie po forum hasać i obrażać ludzi

nazywając ich gównem, pedałami, geyami w rajtkach, kastratami, gnidami, gnojami, mendami, idiotami, kretynami ...

(i tutaj chyba się kończy zasób słownictwa) tylko dlatego, że opłacił członkostwo w klubie audiostereo i nie można go ruszyć?

Co to ma przepraszam być? Normalny user za taki popis dostałby bana na trzy życia co najmniej, a to jest tylko z wczoraj:

Napisz do przyjaciela pewnie ci pomoże.

A mi wydaje się, że najwyższa pora zająć się tobą a to już sprawa forumowa, bruździsz na tym forum w każdym temacie, obrażasz ludzi a jak się gubisz w ilości swoich wrogów, nazywasz ich klonami.

Kto cie mianował śledczym forum ? od dawna robisz afery w wielu miejscach, dochodzenia dlaczego ? ażeby odwrócić uwagę od tego co robisz ? Dopisz mnie do listy twoich wrogów bo takich jak ty powinno się kastrować i odsyłać na forum....kastraty ażeby już więcej nikogo nie obrazili i nie bruździli w każdym możliwym temacie i chętnie się dopiszę do zapewne długiej listy, tych co ci chcą dupę skopać w realu, tak ażebyś już więcej nie dotykał klawiatury i nie szpącił, wyszukiwał aferek i robił dochodzenia bo to forum audio a nie kastraci.

Jednak jesteś totalny idiota i śledczy oryginalny, gdybym ja chciał twoje posty przetoczyć, zostałbyś uśpiony bez wyroku idioto. Wyrwałeś z kontekstu te słowa i chcesz ażeby ktoś przegonił ciebie w obrażaniu ? nie ma takiej opcji.

Kiedyś ktoś skopie ci dupe i skończy się twoje śledstwo a jak będą zapisy bo pewnie będzie długa lista chętnych skopać ci dupe, to piszę się nawet jakbyś mieszkał na drugim końcu polski bo takie gówno jak ty, to chociaż kopnąć bym chciał bo pewnie bym się nie dopchał do ciebie, lista chętnych jest długa.

Chcesz się z taki sposób wybielić na forum ? nie uda ci się bo ludzie mają więcej rozumu, ty masz jedynie tik-taka w tej pustej pecynie.

Nie odpuszczę mu, wybacz ale takie gnidy się niszczy bo to chwasty i szkodniki, choćbym miał zrobić 100 klonów ze 100 różnych IP to gnoja będę dręczył za to co zrobił ludziom na tym forum, źle trafił tym razem,

sorry kolego ale ja mam pewne zasady w życiu, nie jestem jakimś chłopaczkiem do bicia i tej gnidzie nie odpuszczę nigdy, preferuje męskie zabawy ale to gówno nie odważy się na to bo wiadomo...bezjajowiec. Z całym szacunkiem dla Ciebie kolego ale nie odpuszczę mu za żadną cenę i tu nawet moderator nic nie może zrobić, mnie zabanuje ? a jak ? na IP ? mam nadzieję, że nie jest takim idiotą jak paranlulla i wie co to proxy.

Ba :-), jakby się na to odważył nie musiałbym się pocić na forum i zamknął bym temat w oka mgnieniu :-), na Sycylii już by mu dziecko zrobili za te numery :-).

Przykre jest tylko to, że takie mendy są tu chronione a porządni ludzie których obraził nie ale wiadomo dlaczego....

Tropię mendy na tym forum i już kilka trafiłem ale to walka z wiatrakami bo maja poparcie moderacji za robienie ruchu na forum, nie ważne jak i czy merytorycznie, liczą się posty, ilość a nie jakość i to mi się nie podoba, zrozum proszę.

No proszę i mamy kolejnego którego wytropiłem i dostał po rajtkach :-), poczekajmy na resztę upolowanych troli forumowych znanych wszędzie, dawać wszyscy :-), teraz foksiku smieszny masz wsparcie, szkoda, że w temacie nie byłeś taki kozak jak sam byłeś :-). Ciebie jak już wiemy, nie mozna usunąć bo piszesz na forum za kasę, mnie można bo jestem opozycja, wiem wiem.

To, że opłaciłem abonament na tym forum nic nie znaczy, po tygodniu już dostałem bana za kolejnego trola którego sobie wypożyczyłem, oj jest was tu trochę ale popsuje wam krwi w innych wcieleniach, nie martw się, nie zapomnę o was :-).

No to może mi to w realu powiesz w oczy geyu w rajtkach ? :-), wiem wiem, w saperce byłeś i jaja ci urwało :-).

Czekam na jeszcze dwóch wytropionych bo pewnie skorzystają z okazji, w kupie ich siła :-) ale takich leszczy to biorę wszystkich 4 na sniadanie :-).

Wiem wiem, w sieci jesteście tylko kozaki a w realu was dymają codziennie a klonowanie rozpocznę jak mnie wasz moderator kulka zabanuje, na razie nie ma takiej potrzeby :-).

Nie myślałeś nigdy, że przypadkiem jakiś user może cię spotkać w realu ? mówię o tej licznej grupie którą tutaj obraziłeś ? co wtedy? kupa w gacie i mamo ratuj ? tam już nie będzie moderatorków którzy będą cię chronić. Chociaż ta gnida parantulla ma nad tobą przewagę bo on wykosił trochę ludzi z forum, ty do niego to cienki k*tas.

A ja z hasłem, foksik na forum - gey - bo przyznał się już oficjalnie, że kocha inaczej, fee!

Nim twoi koledzy mnie zabanują, przynajmniej inni będą wiedzieli kim jesteście i uważam, że gra była warta świeczki bo jesteście chwastami tego forum.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Brak słów...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Spokojnie parantulko, żyję i będę największych troli, śledczych i inne mendy tego forum prześladował, taką największą trójce mend tego forum : muls, parantulla i larsik ale myślę, że sensowniej będzie nie zaśmiecać forum w każdym wątku gdzie daliście dupy i znów obraziliście kolejnych userów, tylko może czas wreszcie założyć dla was dedykowany wątek i tam zająć się waszą wieluletnią, działalnością na tym forum, może czas powiedzieć stop takim jak wy którzy do tej pory byli bezkarni i nikt nie odważył się wam o tym powiedzieć więc ja to zmienię bo takich jak wy powinno się albo uśpić albo chociaż wykastrować a to, że inni albo się was boją albo stosują zasade: nie rusz gówna bo śmierdzi to inna sprawa ale ja wam się dobiorę do dupy, nie pod tym nickiem bo oczywiście zostane za chwilkę zbanowany, to zrobię to co was tak boli : zrobię setke klonów i będę was nękał w każdym temacie i wtedy zrozumiecie jak to jest.

Co to twego pytania parantulko jełopie, może ktoś wreszcie zastanowił się nad tym co piszę i postanowił przyjrzeć się twojej złowrogiej działalności na forum ? może czas zakończyć śmiecenie tego forum audio idiotycznymi twoimi wpisami i obrażaniem ludzi ? działasz na szkodę tego forum i ktoś może wreszcie to zauważ, nie zastanowiłeś się nad tym ? no wiem...jak jak w pecynie tylko tik-tak fruwa z lewej mańki na prawą....może czas zrobić z tego forum, forum audio a nie wykop.pl czy dochodzenie.pl i jako główny śledczy i aferzysta - parantullek, starczy aspirant :-).

Walicie setki postów na bocznicy ale ani jednego w audio, nie macie żadnego sprzętu poza bumbox ? nie interesuje was audio i muza a wszędzie dostaliście już w sieci bany bo poznali się na was i zostało tylko to forum którego już nikt dawno nie kontroluje ?

P.S. To kolejny wątek w którym główny gwiazdor forum parantullek śmieszny śledczy, znów spaprał, zaśmiecił i oczywiście mulsik kolejny idiota forumowy, dołączył :-), dziwne że pozostali moi ulubieńcy jeszcze nie ale może mają więcej w pecynie niż te dwa jełopy :-).

Sorry kolego Rydz no ale musiałem chociaż odpisać jełopom i zauważ, że to oni nasrali w ten temat Twój :-) bo nie ja jestem tematem wątku.

Grevor, walczyć to też trza umieć... - takim językiem niczego nie zwojujesz...

Grevor, walczyć to też trza umieć... - takim językiem niczego nie zwojujesz...

Nie zrozumiałeś przesłania...czy nadal nie rozumiesz, że do pewnych istot nie da się inaczej bo inny język jest dla nich nie zrozumiały ? Czy zastanowiłeś się przez chwilę o czym ja piszę i czemu chcę położyć wreszcie kres na tym forum bądź co bądź audio ? To, że używam takiego a nie innego słownictwa, to tylko dlatego, że muszę się zniżyć do ich poziomu ale wiem, nie powinienem tak, cóż..przeżyję kolejnego bana ale chociaż ja miałem odwagę powiedzieć to co widzą inni ale boją się powiedzieć to głośno. walczyć trzeba kolego a nie siedzieć w kącie i patrzyć co te jełopy wyprawiają na forum a jeśli tego nie rozumiesz lub też się boich powiedzieć o poczynaniach tych jełopów, to lepiej nic nie pisać bo i po co , komu to ma służyć ?

Daj mi proszę przykład Twojej walki bo nie wiem za bardzo o czym piszesz ale chętnie popatrzę jak walczysz inaczej i zwróć uwagę, że autor wątku, kolega Rydz ma inny problem i to Jego wątek który nadal zaśmiecamy wspólnie, nie bardzo mi to odpowiada ale muszę odpisać.

Dokładnie mullsiątko i każdy widzi takiego jełopa jak ty, który nawet po polsku pisań nie umie :-), artysto ty nasz podwórkowy :-), każdy również wie, że jesteś królem bocznicy i każdy widzi twój post, co zawiera i jaka jest jego wartość merytoryczna, nie trzeba daleko szukać....kolejny jełopa który zaśmieca wątek kolegi Rydza, nadal nie potraficie uszanować nic, niczego nie rozumiecie bo wasze tik-taki w pecynkach nie potrafią tego ogarnąć.

A może tak mała lekcja : a może przeprosicie kolegę Rydza, że naszpąciliście w Jego temacie ? Nie zrozumiałeś tytułu wątku ? To poproś kogoś kto myśli co to znaczy.

Przepraszam kolego Rydz, że odpowiedziałem w Twoim wątku największym jełopom tego forum ale znając "geniusz" tych typów, zapewne odezwą się jeszcze :-), nic nie uszanują niestety i dlatego trzeba położyć kres takim jełopom, martwię się, że dołączy następny "geniusz" i Twój temat całkiem spaprają.

No proszę, jeśli takie coś jak muls jest administracją tego forum co pewnie wiele by tłumaczyło, szczególnie wartość merytoryczną, to fakt, muszę sobie sam bana dać bo to już poniżej krytyki.

Jeśli ktoś z załogi mulsiątko potwierdzi to co napisałeś, znikam z tego forum na zawsze i tu obecnym to obiecuje, nie będę tu próbował nawet się pokazać jako gość.

Może tak się mnie pozbędziecie, poczekajmy na potwierdzenie załogi forum i będziecie mieć spokój i nadal będziecie mogli bezkarnie obrażać wszystkich ale wtedy będzie to już oczywiste dla wszystkich, dlaczego jesteście bezkarni.

Mulsik, załatw sobie to potwierdzenie i znikam z forum, mogę się bardzo zniżyć do pewnego poziomu ale nie aż tak ażeby takie coś było administracją bo to już kpina z forum, sieci i audio.

Reasumując : Jeśli kolega Misiomor napisze, że jesteś administracją znikam na zawsze ale tylko ten moderator bo to jedyny dla mnie na tym forum który coś sobą reprezentuje i tu szacunek dla niego wielki, pomyśl, zastanów się i działaj bo albo jesteś administracją albo oficjalnie chcesz się pod nią podszyć a to już ban na 140 lat, może czas na odpowiedzialność własnych słów :-)

Nie wiedziałem, że do tego dojdzie, ale wolę już czytać Parantulle...

Nie wiedziałem, że do tego dojdzie, ale wolę już czytać Parantulle...

Czyli wolisz czytać kogoś kto obraził Twojego kolegę z którym jedziesz na spotkanie do Rocha ? ciekawe masz podejście i wartości życia ale nic mnie tu już nie zadziwi.

Kogoś kto obraził wielu ludzi i kogoś kto robi sobie totalne jaja z tego forum prowadząc dziecinne dochodzenia....ciekawie kolego podchodzisz do życia.

Reasumując : nie możesz pokazać swojej walki inaczej ? :-), bo jej nie ma...pewnie preferujesz : w grupie siła nas ale pamiętaj....wartości moralne są bardziej istotne niż to co tu prezentujecie.

Nie nie mulsik, mam dość, lubię dobrą zabawę ale to co tu zaprezentowaliście, tu na tym forum, to nawet nie jest poziom piaskownicy więc sorry ale ja wypadam z takiej zabawy bo mam lepsze opcję :-).

Załatw sobie to potwierdzenie u kolegi Misiomor i znikam wam z oczu.

Pragnę przypomnieć, że kolega też niestety nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a z kojarzeniem też jest na bakier, czyżby kolega jednak nie był taki dobry w te klocki? To może niech sobie kolega pogra w kalambury - parę sesji i będzie mistrzem!

Zaprezentowali, ale kolega też ma prezencję, nie ma co. Zawody, który lepszy?

Pragnę przypomnieć, że kolega też niestety nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a z kojarzeniem też jest na bakier, czyżby kolega jednak nie był taki dobry w te klocki? To może niech sobie kolega pogra w kalambury - parę sesji i będzie mistrzem!

Bardzo chętnie bo dawno już się tak nie bawiłem dzięki za radę, nie wiedziałem jak niedziele wypełnić. Dla mnie istotnym było to co napisałeś "wole już czytać parantulle"...ale OK kolego, sorry ale nie Ty jesteś przedmiotem mojej walki więc mam prośbę, nie pisz już do mnie bo to nie ma sensu i nie mam nic do Ciebie sorry jeśli Cię gdzieś nie chcąco uraziłem ale nie było to moim celem, skojarzyłem Twoja osobę z grupą Krakowską i pewnym osobnikiem tu nie wymienionym ale mogłem się pomylić, sorry.

mulsik załatwił mi już 3 bany więc pewnie za chwilke będzie 4 i może załatwi sobie potwierdzenie, że jest z administracji i znikam, problem się skończy, wytrzymaj chwilkę :-).

Co do prezentacji...kolego, ja mogę się zaprezentować, co robię, co sobą reprezentuje tylko nie tu i nie im, zapytaj Rocha o naszą rozmowę na PW, może zdradzi Ci pewien sekret...jak ma do Ciebie zaufanie i ceni Cię.

jakas mulsikowa paranoja jak widze.Gaworek ja nie musze załatwiac nikomu bana, ja faceta...załatwiam.Tak jak ciebie.Ale niektorym jest to na reke byc załatwionym przez załatwionego bana z czym potem sie obnosza i donosza sami na siebie..Dla mnie to mozesz istniec do konca swiata i ani sekundy dluzej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.