Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie u rocha - lista obecności.

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Zapadła taka cisza.

Czy wszyscy zrezygnowali?

Jest lista, dla mnie nic się nie zmieniło. Nie będę przecież sztucznie podbijał wątku i codziennie pisał to samo...

Panie Anioł, ja już panu miałem dawno powiedzieć wiecie, kabarety cholera... no nie, ja się też lubię pośmiać prawda, tylko że to jest taka bardzo indywidualistyczna sprawa. Nie ukrywajmy sytuacja jest bardzo trudna i nam w tej sytuacji potrzeba no ja wiem, jakiegoś takiego głosu, zbiorowego takiego no... mocnego.

-A może chór?

No.

-Chór.

Przecież my stawiamy na chóry.

- Na chóry.

Będą festiwale, pokazy, różne okazje. Kabarety też, tylko później no, jak to wszystko się tak wiecie, okrzepnie no. A! Zamiast mnie przyjdzie narzeczona, panna Jola, ona ma głos, ja fałszuję.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Do dnia 27.01.2015 swój udział zadeklarowali:

1. palton

2. neomammut

3. SVART

4. dywersant gagacek

5. plastik1989

6. Stary Audiofil

To tak tytułem przypomnienia. Dodatkowo powiem, że jeszcze powinny dojść dwie osoby z Grupy Warszawskiej. Czekamy :)

Dzisiaj odbyło się kolejne tajne spotkanie i po tajnym głosowaniu stwierdziliśmy... ahhh, nie mogę powiedzieć, bo było tajne :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

...ale zawsze możesz to napisać w tajnym wontku Paltona, o ile jesteś w grupie wtajemniczonych naturalnie :). Tam nic nie jest tajne, a Palton gratis podejmie ten temat do dyskusji :).

I mam pytanie. Skoro jest to spotkanie na najwyższym poziomie audiofilizmu, to czy Palton przywiezie słynne kulki, a jeśli tak, to czy:

1) będą prezentowane tylko stacjonarnie, czy też

2) będą również grały, znaczy będzimy ich słuchać?

Bardzo jestem ciekawy ich wybrzmień. Piszę zupełnie poważnie!

A kaczek, które się zadeptały - nie pozbywaj się pochopnie.

W ferworze dyskusji - zjedzą ze smakiem:-)

No i cieczy wszelakich kup więcej.

Jak mawia Kiepski - po co dwa razy chodzić?

Gość cybant

(Konto usunięte)

Ja bym przyjechał , ale boję się jak Stary spotka się face face z Paltonem...

Będzie bitka ...

Ja pierniczę ....słyszałem , że Palton niezły Killer...:(((

Fajnie. wiem zatem na czym stoję.

Czas najwyższy sprzątać chałupę, szorować podłogę i bielić ściany ; )

Nie biel...ani nie sprzątaj , bo i tak demolka będzie ....lepiej chałpę dobrze ubezpiecz...

Stary i Palton....masakra...;)))

Jaka bitka, dajcie już spokój, uchleją się na bank i jeszcze się znaczkami powymieniają :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

TV Trwam ma z samym Ojcem Dyrektorem zawitać do Rocha z kolędą :)

Wystarczy, że rochu poda linka do kamerki albo Skype'a ;-)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość vasa

(Konto usunięte)

Warto wiedzieć jak obecna sytuacja wygląda ze strony właściciela.

A wygląda tak:

Aktualizowano 7 months 3 weeks ago

audiostereo.pl W rankingu Alexa zajmuje pozycje nr 160,235. Domena z rozszerzeniem .pl . Google PageRank dla tej strony to 4/10. Jej przyblizona wartosc to PLN 127,800.00 , a dzienny przychod z reklam jest na poziomie ok. PLN 213.00.

Aktualizowano 5 seconds ago

audiostereo.pl W rankingu Alexa zajmuje pozycje nr 59,853. Domena z rozszerzeniem .pl . Google PageRank dla tej strony to 4/10. Jej przyblizona wartosc to PLN 416,880.00 , a dzienny przychod z reklam jest na poziomie ok. PLN 579.00.

W ciągu siedmiu miesięcy strona awansowała w rankingu o 2/3, jej wartość wzrosła trzykrotnie a zdolność generowania gotówki 2,7 raza.

Jak widać wszystko jest w najlepszym porządku i wprowadzanie jakichkolwiek zmian jest niepożądane.

Oczywiście należy dbać o zachowanie spokoju i unikać większych awantur bo jak wiadomo biznes lubi ciszę i spokój.

Dane z www.Web-Scan.pl

Gość vasa

(Konto usunięte)

Kilkaset zł dziennie zawsze pozwoli zapłacić za prąd. Ale istotniejsza jest wartość strony. Jak będzie rosła w dobrym tempie to można będzie zarobić na sprzedaży.

Trzykrotne zwiększenie wartości w ciągu 7-miu miesięcy działa na wyobraźnię.

Te wszystkie rankingi można wsadzić między wiersze. Nie są adekwatne.

Ja mam stronę internetową, która został stworzona sztucznie, nic się na niej nie dzieje. Jakieś dwa obrazki migają. Nie ma niej reklam, niczego co przynosi dochód.

Wg tego scanu moja strona jest więcej warta niż AS i to kilkukrotnie.

Tak więc........

Kiedyś był taki temat "Kupię Ausdistereo" czy podobnie, w którym podałem wyceny ze strony która przedstawiała graficznie co by można za to kupić. Ówczesny włodarz forum niejaki wojprzy był nawet kontent z tego i zapraszał do negocjacji na PW,

Niestety nie moge teraz odszukać tego tematu. Został albo ukryty lub zarchiwizowany.

Gość merlin19803

(Konto usunięte)

Może sie okazać, że za ten wzrost odpowiedzialny jest ten brazylijski serial o przygodach SA na audiostereo.pl

fajna telenowela:):) oglądałem wszystkie odcinki, ciekawi mnie koniec:)

• Moderatorzy

fajna telenowela:):) oglądałem wszystkie odcinki, ciekawi mnie koniec:)

Taa, na pewno wszystkie widziałeś:

merlin19803

-----------------

• Moderatorzy

Dokladnie. Tylko ze ja w przeciwieństwie do Ciebie nie twierdzę że śledzę i znam tą sprawę od A do Z. Moje tylko 3 lata dłużej do Twojego całego roku daje 300% wiecej. Dodam jeszcze że nim się zarejestrowałem na to forum siedziałem tu przez jakies 1,5 roku bez konta - po prostu nie mam zwyczaju uzewnętrzniać sie i wypowiadać w kwestiach o których nie mam pojęcia, ale to również w przeciwieństwie do Ciebie. Pozdrawiam i dobranoc.

-----------------

• Redaktorzy

Niestety zweryfikowały się moje plany rodzinne na ten weekend. Okazuje się że nie mogę przyjechać do Rocha, mimo miłego zaproszenia. Mam nadzieję, ze uda nam się zorganizować spotkanie forumowiczów również innym razem w Wawie, zapraszam od razu awansem do siebie. Żeby jednak nie było niekonstruktywnie, proszę administrację forum o zwolnienie z obowiązków moderatora, tak więc moja nieobecność nie będzie już tak istotna. Byłem moderatorem forum przynajmniej dwukrotnie od 2007 roku, ale w istocie nie mam na to czasu, za dużo mam innej pracy. Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania i przepraszam, ze nie mogę w nim uczestniczyć.

Żeby jednak nie było niekonstruktywnie, proszę administrację forum o zwolnienie z obowiązków moderatora, tak więc moja nieobecność nie będzie już tak istotna.

Jozwa, don't do this! Jesteś niezastąpiony we wspieraniu Paltona w postowych żniwach. Jest to niewyobrażalna strata dla forum AS, które od tej pory nigdy już nie będzie takie samo. Łączymy się w bólu, jesteśmy z tobą :).

article-2085636-0F38FE0E00000578-575_634x327.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Żeby jednak nie było niekonstruktywnie, proszę administrację forum o zwolnienie z obowiązków moderatora

Nie bez odrobiny sarkazmu napiszę:

Połowę problemów macie z głowy.

Jaki problem i jakie mamy? JM i Palton to takie swoiste atrakcje tego forum, krzewiciele wiary oraz zasad etyki, zasad współ. społ, regulacji recedywistycznych, ocen kto jest a kto nie jest chamem lub dywagacji na temat prawa ochrony korespondencji etc. Lepsze głupoty niż w Fakcie. Teraz to tylko jest ryzyko powstania chaosu, jeśli zabraknie "mózgu" operacji. Zresztą, za swoje zasługi, administracja nie powinna JM dać odejść tak łatwo i tyle, powinien zostać skarbnikiem, a Palton prezesem w miejsce aktualnego prezesa i wtedy nastałby raj :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.