Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie u rocha - lista obecności.

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

W wątku

http://www.audiostereo.pl/o-starym-audiofilu_117166.html/page__st__200?do=findComment&comment=3340912

zaproponowałem spotkanie osób zainteresowanych próbą rozwiązania narosłego na forum konfliktu.

Proponuję 31 stycznia br. o godzinie 13-tej u mnie w Cholerzynie (2 km od Krakowa, tuż obok zjazdu z autostrady A4 w Balicach).

Do dnia 06.01.2015 swój udział zadeklarowali:

1. palton

2. SlawekR

3. neomammut

Dalszych chętnych proszę o dopisywanie się do listy.

Pomoże mi to w sprawnej organizacji spotkania.

Dlaczego nie, o ile nic mi nie wypadnie, to może tym razem dojadę i się stawię.

Mam nadzieję, że goście nie przybędą po spożyciu napojów wyskokowych - to nie AudioShow, tylko kulturalne spotkanie u Rocha.

Do dnia 06.01.2015 swój udział zadeklarowali:

1. palton

2. SlawekR

3. neomammut

4. SVART

No i co? Najpierw większość mówiła, że jasne, chcemy zmian, chcemy przyjechać i pogadać. A teraz? I to jest właśnie sedno sprawy - dupe to każdy drzeć potrafi, ale żeby coś zrobić to już jakoś nie bardzo. To samo w życiu publicznym. Chcemy zmian! Wywalić ten rząd! Chcemy więcej miejsc pracy! Przychodzi co do czego, a społeczeństwo jak głupie było, tak głupie jest nadal. W zupełności rozumiem podejście moderacji w tej sprawie.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Użytkownicy+

Mam zapewnienia jozwy maryna i ricka że będą na spotkaniu. Zapewne dopiszą się do listy, gdy tylko będą mogli. Misiomor ma inne sprawy, ale nie jest wykluczone, że da radę. Darek cir, wiem, że nie może.

Ze strony moderacji będzie więc niemal komplet.

Palton, ja raczej mówię o forumowiczach, sam widzę jak ludzie traktują chęć zmian, raczej, o, w końcu się mogę wyżyć, w końcu komuś dokopię - a co, nie mogę, taki jestem w pracy niedoceniany to się dowartościuję na forum! Małe dzieci...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Wywalić ten rząd! Chcemy więcej miejsc pracy!

Właśnie tak dzieci wyobrażają sobie zmiany. W ich efekcie wszystko staje się jeszcze gorsze.

Per analogia do forum ...

Justas, trzeba najpierw coś zrobić, by później mówić, że trzeba coś poprawić, coś zmienić... Skoro forumowicze chcą zmian, no to jest ku temu okazja by pogadać... Ja nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, to już inna para kaloszy...

Do dnia 15.01.2015 swój udział zadeklarowali:

1. palton

2. SlawekR

3. neomammut

4. SVART

5. GratefullDe

Proszę :)

DD: Jeszcze nie doczytałem, nie do końca wiem o co chodzi (właśnie odbieram telefon w tej sprawie, piszę jedną ręką) ale wchodzę w temat. Piszę się na listę!!!

neomammut

To nieprawda co napisałeś. Lista wygląda tak:

Napisano dziś, 20:17

1. palton

2. SlawekR

3. neomammut

4. SVART

5. GratefullDe

7. dywersant gagacek

Proszę :)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Moderatorzy

No cóż..

To po spotkaniu chyba zrobimy mały odsłuch Grupy Krakowskiej?

Niechaj zacni goście wiedzą jak bawimy się w Galicji ; )

O to w takim wypadku już jestem na liście ;-)

Napisano dziś, 20:17

1. palton

2. SlawekR

3. neomammut

4. SVART

5. GratefullDe

7. dywersant gagacek

8. plastik1989

-----------------

nononononono jak rochu chce zmian to hohohohohoho.

Heja muls, co słychać? Jak już poskrzekałeś to zmykaj do błota, bul bul bul

Trochę sensu poproszę.

Mam zapewnienia jozwy maryna i ricka że będą na spotkaniu. Zapewne dopiszą się do listy, gdy tylko będą mogli. Misiomor ma inne sprawy, ale nie jest wykluczone, że da radę. Darek cir, wiem, że nie może.

Ze strony moderacji będzie więc niemal komplet.

Co może u Rocha moderacja zaproponować-nic.................ponieważ jak dotąd daje punkty wedle uznania-tzn. swojego punktu widzenia.

Czy warto z zielonymi rozmawiać?.............to jest kluczowe i zasadnicze pytanie.

Kolor zielony jest w wypadku Paltona i Józwy Maryna tzw.zabezpieczeniem,ochronnym parasolem nad samym sobą.

Tak naprawdę to do Rocha przyjedzie moderacja i bedzie moderować...............może jestem pieprznięty,ale komuś się coś pokalapućkało!!

Przecież Pan Trzeszczyński i Pan Rachwald...powinni być oznaczeni na kolor niebieski-piszą artykuły tzw. recenzje do gazety Audiostereo.

Ciekawi mnie czy Rochu widzi obu Panów u siebie jako jakichś funkcyjnych?

Chciałem poruszyć tu i teraz w/g mojej oceny i mojego punku widzenia przyznawanie mojej osobie punktów karnych.

-za spytanie Paltona -jaki masz teraz wzmacniacz-dostałem punkty karne

-za odpowiedz Marslo i uzycie zwrotu .............zapytaj żony.........potraktowano wpis jako atak personalny.

-inne przykłady mogę przytaczać jak iluzjonista z rękawa.

Chciałbym wiedzieć ,czy Rochu akceptuje alkohol na spotkaniu-Bo Palton jako znawca whisky-druga ilość wpisów w wątku poświęconemu

temu trunkowi ma wiele do powiedzenia.................bo jak go spytać jaki ma teraz wzmacniacz-to daje za to pytanie pkt karne-to są fakty.

W CZYIM IMIENIU DO ROCHA ZAWITA MODERACJA?......................JESLI BĘDZIE MODERACJA TO BIORĘ DYKTAFON.

Do spotkania jest jeszcze pare dni.............może Palton wykazał by sie wreszcie odwagą i nie banował mnie ciągle........mam inna propozycję.

Może by tak pokazał swoje artystyczne wpisy nt. szkalowania mojej osoby-jesli nie ma odwagi zrobie to osobiście lub ktoś inny.

Wypadałoby z góry ustalić cel wizyty...........bo poprawa jakości stanu forum poprzez to spotkanie?.............smierdzi mi to na odległość

oczywiście nie obrazając gospodarza-bo moderować to trzeba umieć,należy się po prostu znać na audio.

Myślę,że o audio u Rocha nie będziemy dyskutować-bo w tej materii dzieli nas odległość trasy kolei transsyberyjskiej-to jest minimum.

Ricka znam,cira znam,nawet Józwa na tegorocznym AS mi się ukłonił i powiedział cześć,z Paltonem sie na AS przywitałem.

Nie wiem-czy teraz u Rocha się przywitam zarówno z Józwą jak i z Paltonem......po prostu nie jestem żadnym palantem dla Was moi mili.

A własnie tak zostałem przez WAS potraktowany i oceniony.

Widać na trzeżwy rozum,że dążycie do tego aby mnie całkiem wyrzucić z forum-czyżby Wasza interpretacja moich wpisów była zawsze nieomylna.

Droga moderacjo żadnych interesów nie będę w Krakowie robił.............pojedziemy tylko z neomamutem ustawić gościowi wkładkę.

Będzie dyktafon,wszystko się nagra,potem odsłucha i gitara)

Czy o tej wizycie ktoś wie z zarządu site.................bo bez site spotkanie traci sens i na ważności.

Kto tu będzie zagajał jako pierwszy?............gospodarz,czy będą bany i punkty za przekroczenie regulaminu?

Czy będzie można przeklinać ile wlezie?

Czy Palton wystapi jako uzdrowiciel TEGO FORUM,a Józwa może jako ZNACHOR?

Czy Rochu zdąży z okrągłym stołem?.........obok kogo będę siedział?........czy miejsca będą przydzielone?

Przyjeżdżamy w garniturach?

Proszę mnie zapisać na listę jako pokrzywdzonego przez moderację-jestem w stanie to udowodnić gościom w Krakowie.

ps.

Proszę mnie dopisać do listy gości-będę z ochroniarzem............będzie nim Szymon.

Spowodowane jest to tym,że Józwa Maryn uprawiał czy uprawia jakieś sporty walki japońskie-podobno jest ninją-tak mówią

Gość rochu

(Konto usunięte)

Stary Audiofilu,

Zagajać mogę ja.

Myślę, że wszyscy jesteśmy dorośli i w jakimś stopniu odpowiedzialni.

Nie widzę zatem potrzeby banów i punktów.

Niemniej jako gospodarz czuję sie za spotkanie i jego uczestników odpowiedzialny i 31-go to ja jako jedyny będę na zielono.

Nigdy na żadnym odsłuchu u mnie nie było żadnej awantury i tak też będzie w ostatnim dniu stycznia.

Co do alkoholu.

Wiadomo, że na krakowskich za kołnierz się nie wylewa.

I dlatego proponuję od 13-tej do 17-tej prohibicję : )

No chyba, że wcześniej dojdzie do jakiegoś przełomu i oponenci postanowią spełnić bruderszaft, wtedy hulaj dusza - piekła nie ma...

Stary, podobno według Ciebie ostatnio przypakowałem, to uważaj :D

pojedziemy tylko z neomamutem ustawić gościowi wkładkę.

- tia...

Trochę sensu poproszę.

Spowodowane jest to tym,że Józwa Maryn uprawiał czy uprawia jakieś sporty walki japońskie-podobno jest ninją-tak mówią

Japonskie walki pitu-patu?Jeśli tak to Szymon jeden,to za mało.

Gagacek obudził się ze snu....głębokiego.Ja tam za rozjemce i ochroniarza proponuje mulsa...też cuś trenował.Paku-pitu-am ....prawdopodobnie.

Spokojnie, przyjedziemy w stroju nietoperza :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.