Skocz do zawartości
IGNORED

Dyktat korporacyjny chce likwidacji polskiego węgla.

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytaj też pana Tusku dlaczego do dziś nie podjął produkcji aut w Polsce na prąd

Widocznie pan b. Premier Donald Tusk nie ma smykałki do budowania samochodów. Budowaniem samochodów zajmują się fabrykanci i kapitaliści. Zresztą na razie premierowie nszego rządu muszą zaspakajać niekończące sią korowody żądań - lekarze, górnicy, nauczyciele, pielęgniarki, kolejarze, emeryci, niepełnosprawni czekają w kolejce - bo im się należy?

Jak widzisz nie tylko Ty chcesz stosować metodę nachapać się a reszta h.. Ci u władzy już dawno ją stosują .

Co Ty możesz wiedzieć, co ja chcę?

Na razie chcę popatrzeć jak się bezradnie miotasz po Bocznicy.

tylko dlatego że wpuszczamy właśnie czyjeś tańsze złoża

Nie dlatego. Odwrotnie. "Wpuszczamy" czyjeś tańsze złoża, bo nasze są za drogie.

<br />Co Ty możesz wiedzieć, co ja chcę?<br />

Napisałś że myślisz nad tym co piszesz i napisałeś że wolny rynek to 7 cud świata oraz to że sprowadzać i walić marżę to prawo wolnego rynku i jest ok . Stąd wiem a co zmieniłeś zdanie ?

apisałś że myślisz nad tym co piszesz i napisałeś że wolny rynek to 7 cud świata oraz to że sprowadzać i walić marżę to prawo wolnego rynku i jest ok

Dawaj cytata.

Zresztą na razie premierowie nszego rządu muszą zaspakajać niekończące sią korowody żądań - lekarze, górnicy, nauczyciele, pielęgniarki, kolejarze, emeryci, niepełnosprawni czekają w kolejce - bo im się należy?

No po prostu premierowanie w POlsce to męczarnia.

Rządzenie byłoby nawet całkiem znośne gdyby wyeliminować to upierdliwe społeczeństwo, które wiecznie czegoś chce od przedstawicieli demokratycznej władzy - prawda?

<br />Budowaniem samochodów zajmują się fabrykanci i kapitaliści.<br />

Dokładnie w sprzyjającym otoczeniu ekonomicznym od tworzenia tego otoczenia są właśnie są Tuski .

No po prostu premierowanie w POlsce to męczarnia.

Rządzenie byłoby nawet całkiem znośne gdyby wyeliminować to upierdliwe społeczeństwo, które wiecznie czegoś chce od przedstawicieli demokratycznej władzy - prawda?

Upierdliwość u nas polega na ogólnopolskich strajkach okupacyjnych, na zatrzymywaniu pociagów, na jawnych pogróżkach działaczy związkowych o uzyciu siły, na podżeganiu tzw. opozycji do takich działań.

Żadne pytania mnie nie dręczą. Skąd taka myśl? To Ty ciagle czegoś nie wiesz.

To też wina rządu? Niech górnicy idą strajkować pod budynkiem Kompanii.

Prawdziwy świat konkurencji i wolnego handlu jest receptą na takie problemy. Ale górnicy go nie chcą: rząd ma brać wszystko, co wyfedrujemy, i zapłacić tyle, ile zażądamy.

Podobnie mówią lekarze, rolnicy, nauczyciele, stolarze, marynarze i pisarze.

To dlaczego nie kupujesz polskiego hi-endu tylko zagraniczny?

kolumny: Amphion Xenon mk II wzmak : Roksan Caspian MK II Pre gramofonowe : Phono CS BLUE źródło : Roksan Caspian MK I gramofon : Dual CS 450 tuner : Sanyo T 55 Plus IC : Audionova Abiogenesis mk III - Reference Series K głośnikowe : Van Den Hul the Wind mk II

Ilu cudzoziemców za to utrzymałeś, a biedni Polacy muszą strajkować?

No własnie - jutro kup coś z Unitry. Dobre były gramofoy Daniel, kolumny Tonsil, przewody kablobeton, tuner kleopatra, wzmacniacz pana Markówa itd. Patriotyzm ekonomiczny zacznij o siebie.

Proszę bardzo Twoje słowa :

Prawdziwy świat konkurencji i wolnego handlu jest receptą na takie problemy. Ale górnicy go nie chcą: rząd ma brać wszystko, co wyfedrujemy, i zapłacić tyle, ile zażądamy.

Dawaj cytata.

Masz powyżej .

<br /> Ale górnicy go nie chcą: rząd ma brać wszystko, co wyfedrujemy, i zapłacić tyle, ile zażądamy. <br />
to mmoze niech sami kupia a my kupimy gdzie indziej.

w sprzyjającym otoczeniu ekonomicznym

To znaczy, kiedy między innymi nie dopłaca się do kopalń. Cóś za cóś. Albo górnik, albo hybryda.

A gdzie 7. cud świata?

Upierdliwość u nas polega na ogólnopolskich strajkach okupacyjnych, na zatrzymywaniu pociagów, na jawnych pogróżkach działaczy związkowych o uzyciu siły, na podżeganiu tzw. opozycji do takich działań.

Każdy rozmawia w takim języku jaki działa na rząd w Polsce zawsze działa siła a nie dialog , nic dziwnego że rozmawia się z nim tak jak sam tego oczekuje .

To znaczy, kiedy między innymi nie dopłaca się do kopalń. Cóś za cóś. Albo górnik, albo hybryda.

A gdzie 7. cud świata?

Prawdziwy świat konkurencji i wolnego handlu jest receptą na takie problemy

to Twoje słowa ,, 7 cud świata " to taki zwał z tego zdania powyżej które napisałeś .

Ojejej jakie straśneee!

Strajkują i protestują i do d... chcą nakopań jaśniepaństwu władzy, zamiast giąć plecy i na kolanach po prośbie chodzić i u pańskiej klamki wisieć - jak w prawdziwej demokracji.

Polsce zawsze działa siła a nie dialog , nic dziwnego że rozmawia się z nim tak jak sam tego oczekuje .

Jesteś dzieckiem stanu wojennego? Ci współczuję, ale czy byłeś już u spowiedzi w sprawie tych 8.000 zł za zagraniczny sprzęt (i to nie cały)

Dzisiejszy list BCC do ministra jakiegośtam:

Szanowny Panie Ministrze,

Powierzone Panu przez Radę Ministrów zadanie opracowania koncepcji restrukturyzacji

górnictwa łączy się z koniecznością przygotowania strategicznych rozwiązań dotyczących

przyszłości całego sektora paliwowo-energetycznego.

Ta konieczność wynika z dwóch powodów:

1. dramatycznej sytuacji finansowej dużej liczby kopalń węgla kamiennego oraz

zrzeszających je podmiotów,

2. nacisku Unii Europejskiej dotyczącego ustaleń październikowego szczytu Rady

Europejskiej odnośnie pakietu klimatycznego.

to tak jakby.. rzad to my.

Ale nie wszyscy. To tak jakby Rząd to toptwenty.

Albo rzeczywiście mamy tu jakiegoś ministra, albo się mu wydaje... A to już gorzej.

"Prawdziwy świat konkurencji i wolnego handlu jest receptą na takie problemy"

A nie jest?

Na twój problem może tak dla Twojego otoczenia skutek widzisz na co dzień podoba Ci się że twoi znajomi wyjechali a Ci co siędzą klepią w 80 % bidę .

Ojejej jakie straśneee!

Nie takie straśneee? Chcą nakopań do d... w bamboszach?

Na twój problem może tak dla Twojego otoczenia skutek widzisz na co dzień podoba Ci się że twoi znajomi wyjechali a Ci co siędzą klepią w 80 % bidę .

Ta bieda jest szczególnie widoczna w niedziele pod kościołem i hipermarkietem, gdzie można zaparkować.

Jesteś dzieckiem stanu wojennego? Ci współczuję, ale czy byłeś już u spowiedzi w sprawie tych 8.000 zł za zagraniczny sprzęt (i to nie cały)

ha ha ha dobre .

Zapomniałem jeszcze dodać szantarz też jest dobrą metodą na Polityków i kasa teraz się zgadza ?

Pojedź sobie na jeden dzień na Ukrainę do Lwowa przez Stary Sambor i wróć, wtedy pogadamy o biedzie.

ha ha ha dobre .

A jak!

<br />Ta bieda jest szczególnie widoczna w niedziele pod kościołem i hipermarkietem, gdzie można zaparkować. <br />

Chcesz to cię przewiozę poza parking przy kościele i markecie otworzą Ci się oczy jak obejrzysz gdzie spędzają czas Ci co w marketach samochodami nie bywają .

ha ha ha dobre .

Zapomniałem jeszcze dodać szantarz też jest dobrą metodą na Polityków i kasa teraz się zgadza ?

Na lewaków i hipokrytów też.

"Prawdziwy świat konkurencji i wolnego handlu jest receptą na takie problemy"

A nie jest?

Gdzie, misiu pysiu, jest? Chociaż jeden przykład zadziałania tej cudownej recepty.

Taki prawdziwy przykład, a nie tylko wg wyobrażeń kogoś komu się wydaje że jest ministrem, że on to społeczeństwo.

Kompleks Napoleona pod innym adresem leczą.

Chcesz to cię przewiozę poza parking za kościołem .

Syrenką, czy znowu jakimś zachodnim.

Chociaż jeden przykład zadziałania tej cudownej recepty.

Wszędzie na zachód i południe od naszych granic. Wiem, że nie bywasz, więc już wiesz.

Pojedź sobie na jeden dzień na Ukrainę do Lwowa przez Stary Sambor i wróć, wtedy pogadamy o biedzie.

A jak!

Dalej daj sobą rządzić jak dotychczas nie będziesz musiał nigdzie wyjeżdzać .

Na lewaków i hipokrytów też.

A na uczciwych ?

Wszędzie na zachód i południe od naszych granic. Wiem, że nie bywasz, więc już wiesz.

ZNasz Polską markę produkowaną obecnie ? Ja nie bo Twoi już zamknęli bo im się nie opłacało .

za 10 lat jak nie będzie kopalni też się mnie zapytasz czemu nie kupuję Polskiego węgla ?

Tam skąd najłatwiej było kupić kradziony samochód kiedyś a obecnie sprowadzają na potęgę rozbite auta ? To jest ta kraina mlekiem i miodem płynąca ?

Jak zastosują Twój złoty środek czyli wolny handel to za 20 lat przeniosą Ci fabryki tam gdzie taniej się ludzie zgodzą pracować a Ty albo Twoje dzieci za granice albo będziesz klepał na zasiłku szczeście .

Oczywiście, oczywiście, teraz się uspokój. Zaraz przyjdzie pielęgniarka z tym zestawem leków, których rano zapomniała ci przynieść.

Do porządnej syrenki to by cie teraz nikt nie wpuścił, bo chodzą drożej od tych zachodnich. Dzięki twoim uwielbianym geniuszom wirtualnej ekonomii.

<br />wirtualnej ekonomii. <br />

Możliwe że trafiłeś z tym że podadzą mu zaraz zastrzyk . Wcześniej nazwał tą wirtualną ekonomię receptą może szedł właśnie wykupić leki ;) .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.