Skocz do zawartości
IGNORED

Kupujemy JVC DLA-X500 ?

max720

Rekomendowane odpowiedzi

Ile z Was jest zainteresowanych projektorem JVC DLA-X 500 ? Może jakiś duży poważny sklep zrobiłby dla NAS super ofertę ?

Chcę zaprosić wszystkich chętnych na wspólne zakupy , może uda nam się zaoszczędzić kilka groszy , a sklep- firma także na tym skorzysta .

Jaka firma chciałaby wziąć udział w tym szalonym projekcie :)? Zapraszam na PW , celem zapoznania się szczegółami i możliwościami .

Miłego weckendu .

Maciej

https://www.audiostereo.pl/topic/117293-kupujemy-jvc-dla-x500/

Dobre :-)

Założę się, nikt nie będzie zainteresowany.

O drogim sprzęcie się tylko pisze :-)

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Tani nie jest :( Ale jeżeli sam znalazłem najniższe ceny na Sony 55 za 10k , a znam kolegę , który kupił za 9.3k z trzecią parą okularów , nówkę , a najniższa cena JVC bez okutarów to 13760zł . Czyli mam nadzieję , że przy większym zamówieniu można jeszcze ugrać kilka groszy .

Warto chyba ponegocjować .

Ja jestem zadowolony z Sony. Cisza podczas oglądania filmów jest dla mnie najważniejsza.

A tak z ciekawości - gdzie jest Sony za 10k zł ?

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.