Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Audiostereo toleruje faszystów

artur0215

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Pytanie do Administracji. Wątek założony w celu szkalowania takiego Owsiaka i dyskredytowania idei Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - "Wielka akcja świątecznej ........"

służy kilku osobnikom do promowania prawicowych gadzinówek zajmujących się oczernianiem Owsiaka. Zapewne nie bezinteresownie, bo co komu przeszkadza człowiek organizujący akcje pomagające innym ludziom?

Tymczasem wątek sobie wisi. Faszystowskie niedobitki na tym forum zamieszczają tam wkoło te same "rewelacje" napisane przez niekumatych durniów dla jeszcze głupszych od siebie. I ciągle te same Odkrywcze linki przyklejając z jakiegoś prawicowego portaliku - rzekomo krzywdzonego przez Owsiaka, o którym bez nich nikt by nawet nie słyszał na forum AS.

Czy Redakcja AS i spółka Site ma w tym jakiś interes???

Wątek założony w celu szkalowania takiego Owsiaka i dyskredytowania idei Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy służy kilku osobnikom do promowania prawicowych gadzinówek zajmujących się oczernianiem Owsiaka.

To sie nazywa "Wymiana poglądów'. Tak jak w wątku o Kościele.

?👈

>>artur0215

A skąd Ty możesz wiedzieć jak jest na prawdę? A może Ty też masz w tym jakiś interes?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Wiec dlaczego wygląda jak monolog? Ciągle te same wpisy, odwołania do tych samych portali i tych samych wiadomości. Przedstawianie ich jako sensacji i interpretacja w stylu bezmózgich lamusów ?

To sie nazywa urabianie rzeczywistości. Czyli Propaganda.

Ale jaki ma w tym interes Audiostereo? Site w jakiś sposób wspiera prawicowe media w Internecie???

• Redaktorzy

Wiec dlaczego wygląda jak monolog? Ciągle te same wpisy, odwołania do tych samych portali i tych samych wiadomości. Przedstawianie ich jako sensacji i interpretacja w stylu bezmózgich lamusów ?

Przypuszczalnie dlatego, ze nikomu nie chce się z tym dyskutować. Mnie się nie chce.

To wiem. A nie pomyślało ile to wspieranie będzie kosztowało jeśli fundacja WOŚP wytoczy Site pozew ?

Bo wg regulaminu tego forum wszystkie wpisy na forum są własnością Site :) A właściciel odpowiada za przedmiot swojej własności :)

• Redaktorzy

Trudno. Takiego powiedzmy Hitlera usunę sam, natomiast co bardziej rozszalałych fanfanów Kaczyńskiego wprawdzie znoszę z trudem, ale usunąć raczej nie mam prawa.

Przypuszczalnie dlatego, ze nikomu nie chce się z tym dyskutować. Mnie się nie chce.

Może się nie chcieć dyskutować z tak obrzydliwymi i durnymi wpisami. Ale pozostawianie ich bez reakcji to zaniechanie, które też jest formą działania.

Trudno. Takiego powiedzmy Hitlera usunę sam, natomiast co bardziej rozszalałych fanfanów Kaczyńskiego wprawdzie znoszę z trudem, ale usunąć raczej nie mam prawa.

Zaniechając równiez działasz. I nie chodzi o żadnego Hitlera tylko zamieszczanie przez dwóch osobników informacji nieprawdziwych zniekształconych i bez odpowiedzi.

Konkretnie chodzi o Paltona który uniemożliwił mi odpowiadanie w wymienionym wątku podając nie tyle nawet głupi co zupełnie bezsensowny powód. Otóż stwierdził że wpisuje tam "teorie spiskowe" ??? A to już oznacza, że nie tylko dopuszcza wpisywanie kalumnii na temat osób publicznych i organizacji ale również sprzyja im dając im wolne pole do popisu.

Jak inaczej to potraktować jak nie formę wspierania faszystowskich poglądów przez AS ?

pozostaje jeszcze inna interpretacja problemu która mowi ze tego typu tematy szkodza portalowi i jego wizerunkowi więc moderacja winna je kasować

prawo nie ma nic do tego, wlascicielem forum jest komercyjna firma i to ona okresla co jej szkodzi w prowadzeniu biznesu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wywalcie więc w kosmos ten wątek, który szkaluje pożyteczną akcję dla normalnych ludzi.

nadal obowiązuje głosowanie w takich sprawach 3 na tak

brak zainteresowania

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

No to nie uczestniczy forum decydują czy wywalić watek tylko moderatorzy glosują miedzy sobą??

Bo jeśli tak to mogą glosować między sobą bez zgłoszeń, skoro sami z siebie mogą banować użytkowników.

Jeśli jest, to słusznie napisałem że to forum AS popiera faszystowskie wątki na forum. Zaniechanie jest formą działania.

Jakie glosowanie czlowieku. Tam nikt sie nie przejmuje takimi bzdetami. Klikają co chcą i dobra tam. Cos nie doczyta, cos nie dopatrzy. Kogo to obchodzi.

?👈

Czy moderacja uważa, ze na forum są FASZYŚCI?

Może zatem wprowadzić zamiast awatarów określone symbole,

a dla dania przykładu niech pierwszym będzie założyciel tematu.

Symbol oczywiście jak to w demokracjach bywa jest do wyboru.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nadal obowiązuje głosowanie w takich sprawach 3 na tak

brak zainteresowania

To może też zamiast głosowania nad wątkiem rzeczonym o który jest tutaj postulat, przegłosujecie albo chociaż przyjrzycie się działalności choćby założyciela tematu. Krótkiej bo krótkiej , przynajmniej pod tym nikiem. Odruch wymiotny to jedyne co przychodzi mi do głowy gdy user który ledwo co wpakował się z butami pokazuje ile ma w nich słomy.

A do kolegi autora. Argumenty to jest coś co nawet jeśli się z nimi kompletnie nie zgadza , wnoszą do dyskusji sens. Bełkot i pieniactwo a głównie chamskie epitety pod adresem userów z którymi się nie zgadzasz, które uprawiasz powodują że z Jasia nigdy nie będzie Jan.

A co do rzeczonego wątku, zdaje się wiele dokumentów tam zamieszczonych nie ma nic wspólnego z oszczerstwami a tylko z faktami, proces też był i może zostawmy sądowi ocenę kto ma rację, ten raczej się wypowiedział, dokumenty są faktyczne, a z kolei ich interpretacja przez cytowane portale zdaje się może być zweryfikowana lub nie prze usera który to czyta , przy założeniu że oprócz używania mózgu do reakcji impulsowych używa go też do myślenia. Zakładam tylko ze moderacja ma więcej w głowie niż przytoczony Jasiu i dopóki nie ma w nim gnoju jak w wielu wątkach to nie wiem czemu miałby być usuwany.

No chyba że Jasiu z premedytacją zaczął tam ostatnio trzodzić na zasadzie : "a nóż zamkną jak zrobię kibel" a tu przyleciał poszarpać za nogawki modów. Typowe dla "forumowych typków".

Sąd wypowiedział się w innej sprawie niż dyskutowana przez forumowych oszołomów. W której to Owsiak był pozywającym a nie oskarżonym.

Na razie jest to watek zmierzający do zaszkodzenia WOŚP przez zniekształcanie informacji publicznych i wykorzystywany do promowania jakiejś telewizyjki prawicowej z Internetu, o której nikt nie słyszał na forum przed założeniem tego wątku.

Skoro fakty im nie przeszkadzają, to dlaczego Palton uniemożliwił właśnie mnie odpisywanie w tym wątku podając do tego zupełnie idiotyczną przyczynę???

Palton ma już jakiś znaczek partyjny - czy może tylko występuje w roli sympatyka?

Wiele wpisów wcześniej wnioskowałem o zamknięcie tego wątku, obliczonego wyłącznie na szkodzenie pożytecznej sprawie w celach korzyści politycznych pewnych prawicowych i przykościelnych środowisk.Zamiast tego zostałem zablokowany przez MODERACJE FORUM, by prawicowi oczerniacze i propagandyści mieli wolna trybunę.

Trzeba więc jasno powiedzieć i reklamować te informacje na wszystkich forach, że Audio Stereo jest miejscem wspierającym takie działania.

.

.

Wątek ciekawy i w odróżnieniu od wielu forumowych pyskówek zawierający istotne pytania.

Osobiście muszę przyznać się, że do wątku o WOŚP przestałem w ogóle zaglądać. Dlaczego?

Bo ciężko wytrzymać mi całe pokłady nienawiści, chamstwa, zawiści, gówniarstwa, ogólnie mówiąc moralnego i mentalnego bagna w które wchodząc tam chcąc nie chcąc wdeptujemy.

Dla jasności i do wiadomości kundli szarpiących po nogawkach WOŚP - nie jestem ślepym admiratorem Owsiaka. Uważam, że wszelkie działania publiczne powinny być maksymalnie przezroczyste.

Ale WOŚP to tak naprawdę nie Owsiak czy ktokolwiek inny, to energia, wysiłek, zaufanie i serce wielkiej części naszego społeczeństwa. To woluntariusze, młodzi ludzie których zaangażowanie jest czymś niesłychanie cennym, bo być może właśnie ci ludzie za kilka lat zmienią nasze społeczeństwo i atroficzną masę zorganizują w świadome swej siły społeczności.

Jestem Europejczykiem.

jozwa nie rznji kotu łba.Facet zablokował wszystkich nieprawomyslnych i używa sobie

tyle ze to jeszcze nie faszysta jak by sie niektorym zdawalo.ale qubric tak ma.Psychoza.

Moze natomiast potraktowac ten watek jak watek proowsiakowy i bedzie mniej zrozpaczony..

To jest fascynujace, pomijając idiote mamuske, dlaczego to wlasnie ludzie z kosciola zabijają incjatywa w ktorej jest milosc i poswiecenie dosc rzadkie jak na te czasy.Wychodza z siebie zeby zniszczyc cos wprawia w zachwyt i jest zbiezne z celami kosciola...pomagac.A tu mamy klops.Cała katolicka holota hops na józia. .

w tym mamuska ze swoim przeslaniem.Zupelnie niepotrzebnym bo i tak wezmie kredyt, przeprosi w TVN24 GW i gdzie tam jeszcze zechce.ALE po kolejii panowie..

Jest zlozony wniosek w prokuraturze pomijac apelacje po sadzie w zlotoryji, gdzie to zostana wyjasnione i przestawione dokumenty ktore trzeba i zbadane przez RZECZOZNAWCE a nie jasia i malgosie w postaci mamuski i sedziego ze zlotoryji.I tyle w temacie.Przyspieszyc sie nie da nawet jak michalkiewicz zapluje cały ekran a mamuska zapluje sie sam oswiadczeniami.Po kolejiiii panowie...

Ja w tym roku daje za siebie i za mamuske bo w przyszlym roku juz go nie bedzie stac.

Dlaczego ludzie z kościoła zabijają tę inicjatywę?To chyba proste.Po pierwsze to nie oni ją wymyślili.Kościelne inicjatywy są w tyle.Po drugie WOŚP odniosła sukces a to w Polsce karygodne.Po trzecie prawiczkom nie odpowiada styl i forma Orkiestry.To co tak odpowiada młodzieży,czyli luz,spontan,element zabawy.

Ale nie nazywałbym tego faszyzmem.To nadużycie.Ci ludzie robią to z głupoty i niegodziwości.

"To pokolenie" niestety będzie zawsze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.