Skocz do zawartości
IGNORED

Układziki i układy użytkowników z Moderacją

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś dostałem kilka pkt karnych od paltona w Klubach. Nic mysle, trudno. Przed tym faktem dostałem od jednego z użytkowników na PW kilka obraźliwych i wulgarnych PW. Nie było by w tym nic dziwnego, bo różne taborety zamieszkują te forum i świat, gdyby nie fakt że owa rozmowa PW WYPAROWAŁA z mojego komunikatora. (Mam wszystko na skrzynce meilowej). Pytam oficjainie jaki ukłay ma ten człowiek z Moderacją że maja nawet wgląd na PW, mogą ją usuwać bez naszej wiedzy itp. To już się ociera o wszelkiego rodzaju sądy.

Może ktoś mi to wyjaśnić?

?👈

Palton mnie zbanował w szambiarskim wątku o wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy twierdząc, że pisałem tam "teorie spiskowe". :-) :-) :-)

Tak wygląda klęska polskiej edukacji.

A ty się dziwisz, że skasowali z twojego komunikatora oszołomskie - pewnie kogoś z branży albo z redakcji, na forum portalu reklamowego ?

Mi nie chodzi o jakiekolwiek banowanie. Zastanawiam sie jak obrazliwe PW mogly same wyparować. jest to jawne naruszeni Tajemnicy korespondencji etc. Nie wiem co ten czlowiek soba reprezentuje, ale ja tego tak nie zostawię. Wszystko mam na skrzynce meilowej, niestety nasz sprytny uzytkownik nie pomyslal o wszytkim. Domyslam sie ze ktos z moderatorow tez maczal w tym palce.

?👈

A kto z moderacji mógł być aż tak głupi???

a przepraszam... w zasadzie to każdy mógł się narazić. Może rozmawiałeś z kimś z redakcji ?

dostał od niego prikaz i wykonał.

Nie wiem, ale mam dowody. Moderator Palton przeczytal moje PW w tej sprawie, ale nie odniosl sie do tego wogole. Robie screeny wszystkiego.

?👈

to znak pytania retorycznego.

A Palton jest pierwszym do takich akcji, który przychodzi na myśl

Tak samo jak trzymanie wątku w celu rozpowszechniania pomówień i treści z prawicowych gadzinówek, praktycznie nie znanych poza nielicznym gronem prawicowych idiotów. To typowa reklama. Widocznie ktoś im za to płaci. Reakcja Paltona świadczy o tym ze mam rację.

Palton mnie zbanował w szambiarskim wątku o wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy

Ty tam się nie nadajesz ze swoimi teoriami spiskowymi.

My tam pracowicie glanujemy Wielkiego Człowieka, ale opieramy się NA FAKTACH.

Teorie spiskowe nam są zupełnie niepotrzebne.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Ty tam się nie nadajesz ze swoimi teoriami spiskowymi.

My tam pracowicie glanujemy Wielkiego Człowieka, ale opieramy się NA FAKTACH.

Teorie spiskowe nam są zupełnie niepotrzebne.

Czyli jakie torie spiskowe? Wiesz jeden z drugim co to jest teoria spiskowa ??? (to pytanie retoryczne do pewnego inteligentnego moderatora). Jak szkoły nie starczyło to sięgnij do encyklopedii.

Wy tam pierdzielicie głupoty dla półmózgów nie odróżniających powoda od oskarżonego. I drukujecie w koło to samo goebellsowską metodą.

Sprawa po częśc wyjaśniona na PW z moderacją.

No i? To był pewnie wypadek przy pracy. palec się omsknął, albo wina mechanizmu forum ?

Moderatorowi się omsknął? :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Redaktorzy

A czy przypadkiem rozmowa skasowana przez jednego z uczestników nie jest automatycznie usuwana ze skrzynek obu korespondentów?

A czy przypadkiem rozmowa skasowana przez jednego z uczestników nie jest automatycznie usuwana ze skrzynek obu korespondentów?

nie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>>artur0215

Palton Cię zbanował w wątku o WOŚP, nie bądź święty, bo jesteś taki sam. Dziękuję za bana i żadnego wytłumaczenia.

Ja raz miałem taką sytuację, też ktoś skasował rozmowę. Widziałem, ale nie mogłem wejść, wyskakiwał błąd bazy. Może tutaj jest podobnie, ona może fizycznie nadal być w bazie.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A co mam tłumaczyć? Zę zamiast o temacie zacząłeś coś o mnie wpisywać? Zbanowałem od razu kilku użytkowników o których wiem że będą robić wiochę z tego wątku bo ich najbardziej dotyczą występy o których pisałem. Akurat Ciebie w tej grupie nie brałem pod uwagę.

Chłopie, co ma piernik do wiatraka. Zadałem Ci konkretne pytanie plus pytanie retoryczne - co jest takiego złego w moich pytaniach? Sam się wkurzasz, że Cię ktoś banuje, więc ja robię to samo. Dodatkowo domagasz się wyjaśnień. Wypadało by się spytać o co mi chodzi, ale teraz to mi to lata... Nie bierz wszystkiego tak do siebie. Osobiście jestem przeciwny banowaniu kogokolwiek bez podania przyczyny.

odblokowałem

Palton podał przyczynę zablokowania mnie w wątku o WOŚP. Tak irracjonalną, że zacząłem się zastanawiać jakimi cechami musiał się wykazać kandydując na stanowisko moderatora.

Może ktoś mi to wyjaśnić?

Generalnie z tego co wypisujesz to wygląda mi na hipokryzję z Twojej strony.

Wyzywasz od faszystów i wymagasz aby inni Ciebie akurat nazywali Matką Teresą od Owsiaka.

Nawiasem mówiąc akurat ja mam stosunek do Owsiaka obojętny, a dla sprawy jeśli nie budzi wątpliwości stosunek dość pozytywny.

Mam wrażenie, że robisz facetowi wiochę i koło pióra bardziej niż CI wyimaginowani FASZYŚCI.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pomerdało ci sie? Do mnie piszesz?

To albo taki wątek wywalamy albo pozwalamy się nawzajem w nim obszczekiwać. A nie kneblujemy jedną stronę podając debile uzasadnienie i widzimisię moderatora. Bo to znaczy że przedstawiciel AS sprzyja szkodzeniu pozytywnej sprawie.

Owszem do Ciebie...

A nie kneblujemy jedną stronę podając debile uzasadnienie

Albo kneblujemy w swoim wątku nie podając przyczyny...czyż nie?

Nie jestem przedstawicielem AS który powinien odpowiadać za treści dopuszczane do forum. A przyczynę podałem. Jest napisana w tym wątku.

"Palton ma już jakiś znaczek partyjny od xnivaxa czy il Dottora - czy może tylko występuje w roli sympatyka?"

Hipokryzja wylewa się z twoich postów.

Jeślu rusza ciebie tytuł watku o wspieraniu Faszystów to tylko znaczy że jest trafny. Widocznie sie za takiego uważasz. Ale to nie moja wina że taka opcje sobie wybrałeś. I skoro mnie mozna było zablokowac to ja także mogę dowolnie ograniczać grupe do której kieruję wypowiedzi.

to ja także mogę dowolnie ograniczać grupe

Generalnie to ogranicz siebie jako grupę.

Jeślu rusza ciebie tytuł watku o wspieraniu Faszystów to tylko znaczy że jest trafny.

Jeśli potrzebujesz w jakiejkolwiek społeczności jakim również jest forum określać ludzi faszystami to jesteś burakiem.

Jeśli potrzebujesz w jakiejkolwiek społeczności jakim również jest forum określać ludzi faszystami to jesteś burakiem.

Jeśli potrzebujesz do zrozumienia wypowiedzi trzech wykładów w jakiejkolwiek formie to jesteś debilem.

robisz wiochę gdzie się pojawisz i kompromitujesz pojecie prawicowości.

Kreatywność, a to drugie to chyba ci na ręke bucu.

W dupę mnie pocałuj "jaśnie panie". Ze swoja kreatywnością przyznawania znaczków narodowych jak za hitlerowskiej okupacji.

Na cywilizowanym forum dawno byś miał bana za takie występy z obawy przed procesami sądowymi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.