Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwszy gramofon

Roslina

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiem ze temat powielam, ale wiekszosc z tematow wczesniej schodzi na rozmowoy miedzy postmanami co jest lepsze i co u nich gra.

Fundusze 400-1000zl, prosze nie pisac warto dolozyc 200zl bo cos jest lepszego bo bedzie jak w tym dowcipie co facet poszedl do sklepu wielobranzowego po podpaski dla zony a wyjechal jeepem z przyczepka i pontone wraz ze sprzetem wedkarskim, bo skoro ma miec zj**....na wekend to przyanjmniej na ryby niech pojdzie. Taki downcip ala Strasburger. A po drugie nie stac mnie na drozszy poprostu. ZAraz uslysze po co sie pakuje jak mnie nie stac. Odp. by Ci zrobic na zlosc. a tak powaznie by zmobilizowac mnie do pracy na pieniadze na plyty. To radosc kupic plytke raz miesiacu lub dwa, wieksza niz wejsc do sklepu i kupic wszystkie.

1Po pierwsze jesc gosc na allegro co daje 12mies gwarancje na technicsa sl-bd3 i sl3210. LAdnie wygladaja odrestaurowane.

2Project esential jest z gwarancja kupiony w lutym lub nowy elemental,

3Juz odpuscilem marantze 5004 denony 200 itp

4.Dual ale ktory wkoncu moze 435 455

5.Thorensow 115 180 i 280(a jakis jest exclusive) podobno tez nie warto.Tak?

6Z innych co wpadlo w oko i prosze o wyjecie jesli to lipa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i fajne wrazenie zrobil na mnie nad

Ukryta Zawartość

Co brac Panowie bo mnie juz swedzi. Nie ma znaczenia automat nie automat paski direct.To muzyka. Ma byc zabawka gdy zabiore dupke na do mieszkania, zeby kupic jakos fajna plyte i wysluchac w niedzie rozumiec, by posiedziec przy nim i sie zrelaksowac.We wzmacniaczu mam wybor wkladki. Onkyoa5vl,glosniki Mission790 kable klotza 8x4mm pokoj 16m2. Wzmacniacza bede szukal jakiegos starszego pod to kwadratowego klocka i tak i chetnia nada dlatego ten nad robi na mnie wrazenie najwieksze.

ewentualnie ale to max

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/

Ukryta Zawartość

a tez patrzylem ale podbno sa strasznie podatne na wibracje i cos nie tak z anti skatingiem

a i fajne ma te ue pekniecie z dziura na rogu. Ja wiem jak kupowalem auto powiedzialem ze nie dziala klima a on na to w upal 40stopni

:panie a kto teraz jezdzi z klima. Ten gramofon ma stac w salonie jako pierwszy na widoku, dupce chce pokazac sprzet a tu dziura? hahaha

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293011

Masz z nim jakiś problem ? :)))

najpierw muzyka, dotyk, smak ,jestem romantykiem a potem 24 non toper z przerwami na wymiane plyty i smarowania.

Przecie nie bede jej zaspokajal fizycznie ramieniem odgrafo.

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293046
Gość rydz

(Konto usunięte)

najpierw muzyka, dotyk, smak ,jestem romantykiem a potem 24 non toper z przerwami na wymiane plyty i smarowania.

Przecie nie bede jej zaspokajal fizycznie ramieniem odgrafo.

To kupuj CD , bo nie zdążysz jej rozgrzać a już płytę trza będzie obrócić , może się dupka wk...wić :))

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293058

To kupuj CD , bo nie zdążysz jej rozgrzać a już płytę trza będzie obrócić , może się dupka wk...wić :))

Bzyales kiedys 72h? jak sobie wyobrazasz przerwy? musze miec powod na chwile odpoczynku by sie doladowac i zaladowac nowy dysk:)

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293064

Uwielbiam to formum i pisze to ostani raz. myslalem ze tylko ja z coreczka ogladam sasiadow i wklejam ludziom rozne tego typu filimiki w ramach odpowiedzi od skeczy kabaretu pod egida konczac na Vini puchu. Moje lata imprezowania mnie minely i wkrecilem sie w muzyke.

Chyba ze to apropo porad forumowych byl joke :)

A z tymi laskami to zart. Wlasnie poprzedzajacy odpowiedzi typu Dariusz 964. Poprostu ma ladnie sie prezentowac , by stan byl ladny. Pozniej zabawa wkladkami i ustawienia to sama frajda. Bede mial kiepski dzien to pogrzebie cos tu i tam.

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293083

a tez patrzylem ale podbno sa strasznie podatne na wibracje i cos nie tak z anti skatingiem

a i fajne ma te ue pekniecie z dziura na rogu. Ja wiem jak kupowalem auto powiedzialem ze nie dziala klima a on na to w upal 40stopni

:panie a kto teraz jezdzi z klima. Ten gramofon ma stac w salonie jako pierwszy na widoku, dupce chce pokazac sprzet a tu dziura? hahaha

to poszukaj innego reloopa model 5000,lub 6000 ,jest to dobry gramofon,cały metalowy ,solidny silnik ładna obudowa,fajne podswietlanie,i nie ma żadnych problemów z nim,zdecydowanie lepszy od tych wszystkich starych gówien które podałeś ,trzyma obrotu,nie ma problemów z paskami,jest to klon,nie gorszy od kultowego technicsa 1210

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293156
Gość rydz

(Konto usunięte)

A z tymi laskami to zart. Wlasnie poprzedzajacy odpowiedzi typu Dariusz 964. Poprostu ma ladnie sie prezentowac , by stan byl ladny. Pozniej zabawa wkladkami i ustawienia to sama frajda. Bede mial kiepski dzien to pogrzebie cos tu i tam.

Roślina , chcesz kupić gramofon, wejdż w zakładkę Analog / przejrzyj na początek tematy { Analogowe FAQ } i { Początek przygody z gramofonem } , znajdziesz tam wiele informacji , i tam też ewentualnie załóż temat .

Pozdrówko.

https://www.audiostereo.pl/topic/115972-pierwszy-gramofon/#findComment-3293191

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.