Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt do małego pokoju

master.vcx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pisze na tym forum ponieważ już od jakiegoś czasu staram się znaleźć jakiś dobry sprzęt grający, niestety bezskutecznie.

To do rzeczy. Szukam sprzętu grającego do małego pokoju do 20m2. Może to być wieża, wzmacniacz plus kolumny, czy co tam tylko. Najwazniejsze żeby miało jakis w miare dźwięk którego da sie słucghac, bez szumów, bez spłaszczania, plus jakaś chociąz podstawowa regulacja barwy dźwięku (wbudowane ustawienia do wyboru typu: jazz, pop, rock, bass mnie nie interesuja).

Muzyki mam zamiar słuchać z komputera/laptopa, ewentualnie telefonu. Mój budżet to maks 1000zł.

Czy z tymi wymaganiami i w tej cenie dało by się znaleźc, najlepiej nowe.

https://www.audiostereo.pl/topic/115822-sprz%C4%99t-do-ma%C5%82ego-pokoju/

Posłuchaj głośników Tagi Harmony 2.0 chyba w symbolu 500, znajomy nabył gra to naprawdę nieźle. To głośniki aktywne, które mają wejście rca np. do kompa. Oraz bluetooth, po którym możesz przesyłać muzykę ze smartfona.

Nie ta zakładka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Temat do przeniesienia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znalazłem kolumny o których mówił Stachus, Taga Harmony TAV-500B, z tego co można o nich na szybko znaleźć prezentują się całkiem ciekawie. Ale czy może ktoś ma jeszcze coś powiedzenia o tych kolumnach, albo o samej firmie i jej jakości ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.