Skocz do zawartości
IGNORED

11 Listopad - Święto Niepodległości czy podłości i nienawiści?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

<br /> W tym sensie Dottore ma rację pisząc, że elity obecnej władzy traktują społeczeństwo jak bandę idiotów... <br />
mysle ze to wy traktujecie ludzi jak idiotów rownajac ich do siebie jak w wypadku weterynarza..Zrobił to Fakt odnoszac sie do zachowan zon.Fakt tak ma i pierniczy czy PO czy PIs.Tak wiec dajcie i wy sobie spokoj z ta idiotyczna argumentacja.

Wszystko jasne, są niewinni!

Nie tylko niewinni, ale mają nawet pewne zasługi: otóż bezwiednie ujawnili stalinowski styl dekapitacyjny Jarosława Kaczyńskiego.

Taki sobie materiał z demonstracji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pyta zawsze dobre materiały robi :-))) pokazali debilizm i ograniczenie umysłowe tych "prawdziwych polaczków" pokroju doktorka ;-) żałość.

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

mogliby ale oni nic nie umieja....oprócz rzucania kamieni.

sa natomiast w statystyce...bezrobotni zamiast...uwiezieni.

<br />le nie ciekawi Was to dlaczego wyciągnięto to na kilka chwil przed wyborami samorządowymi? W tym sensie Dottore ma rację pisząc, że elity obecnej władzy traktują społeczeństwo jak bandę idiotów... <br />
otóz nie ciekawi bo przecietny idiota wie ze zrobił to Fakt ktoremu wisi kto, z PO czy z PISu.Tylko wetrerynarz widzi spisek..jak zawsze.
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ja się natomiast zastanawiam czy tego typu sytuacje aby na pewno nie miały miejsca wcześniej, np za czasów SLD;-) I jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Faktem jest, że ta trójka to jest totalne dno... To nie ulega żadnych wątpliwości. Ale fakt, że oni są (a raczej byli) z PIS nie powoduje we mnie w jakimkolwiek stopniu wzrostu sympatii do PO...

zaczeło sie od 2009 roku kiedy to Unia ustaliła ryczałt za km ale szybko zorientowała sie ze to absurd i wycofała pomysł.... a nam zostało..

Czy oni wszyscy nie mogli by stąd wyemigrować ? Np do Irlandii ...

mogliby ale oni nic nie umieja....oprócz rzucania kamieni.

sa natomiast w statystyce...bezrobotni zamiast...uwiezieni.

Ale po co do Irlandii? Wysłałbym ich do Syrii! Tam mogliby napierdalać kamieniami w dzichadzistów, a oni w nich. Zupełnie jak w Chłopcach z Placu Broni. Rząd polski powinien się dogadać z Assadem i zaraz po tego typu manifestacjach eksportować naszych grupowo-ulicznych twardzieli na dżichadziki front - zakładam, że zerżnęliby się w portki ze strachu. Takie operacje skutecznie odstraszałyby grupy rodzimych niedorozwojów i niedojebów.

Parker's Mood

Taki sobie materiał z demonstracji:

Ukryta Zawartość

Ten co się darł "karetkę ku...wa" sam kamieniami rzucał i dostał gumową kulkę. Polacy nie zasługują na to by mieć pozwolenie organizowania takich marszy z żadnej opcji bo wtedy spokojni ludzie nie mogą świętować, a spokojni ludzie obejdą się i taj jak pisałem pójdą na mszę i podziękują Bogu za daną niepodległość. NA filmiku widać definitywnie to co mówiłem, że nim przybiegła z krzaczorów policja to na Waszyngtona już była burda i się lali. Zdanie mam takie, że późno policja wkroczyła.

Ukryta Zawartość

Słusznie, pszemuś... Powinni im wp***dolić poprzedniego dnia.

MarkuN! A kto by robił za Nemeczka?:) Optuję za cymbałem Słomką.

W takich sytuacjach policja stoi na straconej pozycji. Za wcześnie interweniują - niedobrze, z późno - też niedobrze. Za ostro - państwo walczy z własnymi obywatelami, za ostrożnie - państwo jest słabe i pobłażliwe dla chuliganów i bandytów.

Z tego, co widziałem w tym roku działania policji były o wiele sprawniejsze i lepiej przemyślane i wykonane.

Wydaje się, że po prostu się uczą na własnych błędach.

Nie bez znaczenia jest zmiana podejścia organizatorów. W końcu zrozumieli, że awantury i demolki obracają się głównie przeciwko nim. Po raz pierwszy z ust organizatorów usłyszałem otwarte potępienie zadymiarzy i odcięcie się od nich. Z drugiej strony jeszcze w trakcie zajść policja chwaliła służby porządkowe marszu i unikała obciążania organizatorów odpowiedzialnością za demolki.

Jestem Europejczykiem.

Czy oni wszyscy nie mogli by stąd wyemigrować ? Np do Irlandii ...

Czy oni wszyscy nie mogą spokojnie mieszkać w Polsce?

Tak, żeby 11 Listopada 20 tys policjantów miało wolne?

Bo ulicami tego dnia przejdzie 100 tysięcy zadowolonych Polaków, by manifestować swoją radość z posiadania niepodległej Ojczyzny, bez policyjnych prowokatorów, bez strzelania do kobiet i dzieci gumowymi kulami, bez częstowania ludzi gazem?

Wierzę, że to jest możliwe!

W wolnej Polsce 11 Listopada policja będzie mieć dzień wolny. I też pójdą na Marsz ale prywatnie - z flagą, a nie służbowo - z pałką.

Dlaczego jak tu zaglądam to ciągle się muszę wstydzić ???

Prawda? Też mi za nich wstyd! :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Strzelania do kobiet i dzieci?

Nie łapiesz Kolego zmiany frontu którą właśnie wykonali narodowcy. Bandyci, prości chuligani i kibole zostali właśnie osieroceni bo kierownictwo oceniło, że popieranie ich przynosi więcej strat niż korzyści.

Może w telewizji Rydzyka tego nie pokazywali, ale przekaz kierownictwa narodowców jest jasny.

Jestem Europejczykiem.

Bandyci, prości chuligani i kibole zostali właśnie osieroceni

Bandyci, prości chuligani i kibole szli grzecznie w Marszu z flagami, jak każdy inny.

Cała ruchawka to działo policyjnych prowokatorów.

Z tego, co widziałem w tym roku działania policji były o wiele sprawniejsze i lepiej przemyślane i wykonane.

Co oglądałeś? Bo chyba nie relację na żywo. :))

Policja doskonale opanowywała sytuację pod tęczą i rzekomo zagrożonymi obiektami ustawiając tam dziesiątki funkcjonariuszy. Marsz w początkowej fazie był celem ataków (TVP INFO) rozwydrzonych chuliganów i pies z kulawą nogą ich przed nimi nie bronił. Zepchnięcie bandziorów na czoło marszu blokując ich na moście powodując poważne zagrożenie pewnie zaliczysz do tej najbardziej "przemyślanej"....a może masz rację może myśleli że sprowokują tym poważniejsze zajścia, na szczęście się przeliczyli! :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Cała ruchawka to dzieło prowokatorów spod znaku Artura Zawiszy i skrajnych ugrupowań nacjonalistyczno-szowinistycznych.

Bandyci, prości chuligani i kibole szli grzecznie w Marszu z flagami, jak każdy inny.

Cała ruchawka to działo policyjnych prowokatorów.

Już nie powiem, że pieprzysz głupoty tylko że kłamiesz.

Policja doskonale opanowywała sytuację pod tęczą i rzekomo zagrożonymi obiektami ustawiając tam dziesiątki funkcjonariuszy. Marsz w początkowej fazie był celem ataków (TVP INFO) rozwydrzonych chuliganów i pies z kulawą nogą ich przed nimi nie bronił. Zepchnięcie bandziorów na czoło marszu blokując ich na moście powodując poważne zagrożenie pewnie zaliczysz do tej najbardziej "przemyślanej"....a może masz rację może myśleli że sprowokują tym poważniejsze zajścia, na szczęście się przeliczyli! :)))

Wiem, wiem, z relacji Ojdyra masz te wieści. tak, jak zapewne doktorek.

Jestem Europejczykiem.

No przecież nie będę oglądał WSI24 jeśli chcę poznać prawdę!

TV Trwam to jedyne dziś medium jakiemu Polak może zaufać.

Już nie powiem, że pieprzysz głupoty tylko że kłamiesz.

Albo z rozmysłem prowokuje.

Media Ojca Muchomorka od zawsze są obiektywne inaczej. Mówiąc wprost: są to załgane, plugawe szczekaczki.

Może w telewizji Rydzyka tego nie pokazywali, ale przekaz kierownictwa narodowców jest jasny.

Od lat kamery przekaziorów ustawione są tam gdzie mają być rozróby a nie tam gdzie trwa marsz i to można było nie tylko w tym roku zobaczyć w TV TRWAM....nie jest to zastanawiające?

Dla myślących nie, przecież to największe ustawki organizowane przez te media i policję....nikt tego nie widzi??? ;)

W tym roku już TV TRWAM mogli wszyscy oglądać i porównać przekaz...widać z tego nie skorzystałeś.

I jeszcze jedno, dzięki temu i skala manipulacji medialnych marszem jakby zmalała...już nieliczni (tylko nieuleczalni przeciwnicy, forumowi widzę też) zwalają winę jedynie na prawicową stronę, zauważyli że ten marsz był przez chuliganerię atakowany.

Co prawda zaraz po relacji na żywo (TVP INFO) zjawili się tacy co nam "tłumaczyli" że widzieliśmy co innego i jak zwykle po jedynie słusznej stronie wskazywali winnych, ale przynajmniej na żywo te komentarze były inne. :))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

TV Trwam to jedyne dziś medium jakiemu Polak może zaufać.

Najbardziej "wiarygodne" jest Radio Maryja nadawane ze zlokalizowanych na Uralu nadajników, należących do służb specjalnych Federacji Rosyjskiej. Przypadek? Zbieg okoliczności?

W tym roku już TV TRWAM mogli wszyscy oglądać i porównać przekaz...widać z tego nie skorzystałeś.

Szkoda czasu na oglądanie tej kloaki. Kto tam zagląda poza moherowym motłochem?

Media Ojca Muchomorka od zawsze są obiektywne inaczej. Mówiąc wprost: są to załgane, plugawe szczekaczki.

Dobrze że mi to "uświadomiłeś".....teraz już wiem że to co oglądałem zwłaszcza w ubiegłym roku ten marsz tysięcy radosnych ludzi to tylko sprawna manipulacja medialna, doskonała mistyfikacja..... doprawdy czapki z głów...pokazać coś czego inne media nie zauważyły i co jak sugerujesz nie miało miejsca, nic z tego co widziałem się w rzeczywiście nie działo.....jak oni to robią? :))))

Maju dnia 14.11.2014 - 08:38 napisał Co oglądałeś? "Bo chyba nie relację na żywo. :)) Policja doskonale opanowywała sytuację pod tęczą i rzekomo zagrożonymi obiektami ustawiając tam dziesiątki funkcjonariuszy. Marsz w początkowej fazie był celem ataków (TVP INFO) rozwydrzonych chuliganów i pies z kulawą nogą ich przed nimi nie bronił. Zepchnięcie bandziorów na czoło marszu blokując ich na moście powodując poważne zagrożenie pewnie zaliczysz do tej najbardziej "przemyślanej"....a może masz rację może myśleli że sprowokują tym poważniejsze zajścia, na szczęście się przeliczyli! :)))"

Jak co roku oglądam i porównuję....a ty jak widzę nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.

Kto tam zagląda poza moherowym motłochem?

A może jeszcze ci co zaglądają tam służbowo?

To już ty lepiej powinieneś wiedzieć kto....jesteś dobry w teoriach spiskowych, Równie dobrze potrafisz obrażać ludzi często wartościowszych od Ciebie!!!. :)))

Jak co roku oglądam i porównuję....a ty jak widzę nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.

Pisałeś, że oglądałeś NA ŻYWO. Co porównywałeś? Z czym? Jak można NA ŻYWO oglądać jednocześnie dwie różne transmisje z tego samego wydarzenia? Chyba, że masz obok siebie dwa telewizory i siedzisz w fotelu zerkając to na jeden to na drugi.

Dobrze że mi to "uświadomiłeś"

Na naukę nigdy za późno.

Równie dobrze potrafisz obrażać ludzi często wartościowszych od Ciebie

Moherowy motłoch obraża się sam. I kto powiedział, że jestem wartościowy?

Dobrze kombinujesz....można, nie udawaj że się nie da oglądać dwóch relacji na żywo trwających kilka godzin, nie tracąc wiele z żadnej z nich. Nie trzeba do tego dwóch TV....spróbuj to nieraz bardzo pouczające jest....z samych skrótów i komentarzy niewiele prawdy poznasz. ;)

Ps. A może Ty wiesz skąd telewizje wiedzą gdzie dojdzie do zamieszek i tam zawsze co roku mają kilka kamer ustawionych? Żartuję, wiadomo że od policji. :)))

Masz biedaku musk zlasowany od słuchania i oglądania rydzykowej propagandy. Mnie to zwisa, właściwie mnie to nawet bawi, życzę dalszego szczęśliwego przebywania w rzeczywistości równoległej.

Bez odbioru.

Jestem Europejczykiem.

A może Ty wiesz skąd telewizje wiedzą gdzie dojdzie do zamieszek i tam zawsze co roku mają kilka kamer ustawionych?

Wiem. Organizatorzy burd i zamieszek mają swoje ulubione miejsca tychże i działają wg zawsze tego samego schematu. Nawet jeśli manifestacja idzie nową trasą - nietrudno się domyśleć gdzie dojdzie do rozrób.

Idąc tokiem Twojego rozumowania można zadać identyczne pytanie: skąd operatorzy telewizji Trwam wiedzieli, gdzie ustawić kamery? Może bezpośrednio od organizatorów burd, z którymi "jadą na jednym wozie"?

Twoje insynuacje wykraczają poza mój poziom akceptacji absurdów....sugerujesz że sympatycy Tv Trwam (ona sama) i ci chuliganie to to samo środowisko....widzę że wspólny język znajdziesz tylko z Jaro_747, nadajecie na tych samych zakłamanych falach.

Wytłumacz pewien paradoks skoro to sugerujesz, gdzie byli ci chuliganie na słynnym marszu w "obronie wolnych mediów", dziwnie spokojnie przebiegała ta manifestacja, może dlatego tam inne media ustawki nie organizowały? :))))

Żartuję i troszeczkę Was podpuszczam, ale przyznajcie że coś jest na rzeczy... ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.