Skocz do zawartości
IGNORED

Praca w BRANŻY ? (do forumowiczów z branży głównie i adminów)

whiter1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wcześniej tutaj takiego tematu nie widziałem, więc pewnie będę pierwszy.

(no, chyba że za młody jestem :) )

Ale żeby nie owijać przejdę od razu do sedna - S Z U K A M P R A C Y W B R A N Ż Y

Chętnie przyczynię się do wzrostu sprzedaży i pomogę "rozkręcić interes", "stanąć na nogi", itp., tym samym przyczyniając się do wzrostu poziomu zadowolenia klientów i ich ilości.

Podejmę pracę jako Przedstawiciel / Handlowiec / Doradca / Instalator.

U dystrybutora sprzętu, u dealera, w firmie instalacyjnej, u producenta i wytwórcy, w salonie i w terenie, na etacie i na swoim.

Trochę się na handlu znam, bo 6 lat pracy jako Przedstawiciel / Handlowiec / Doradca Techniczny to przecież nie w kij dmuchał :)

Poza tym próbowałem swoich sił także jako instalator audio-video i przy sterowaniu systemami w domach inteligentnych.

Audio i Video to moje hobby od około 20 lat.

Generalnie nowych wyzwań, częstych wyjazdów i pracy się nie boję. Mam ładnie po trzydziestce, małolatem nie jestem i wiem, jak pracę szanować.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany podniesieniem swoich zarobków i zwiększeniem ilości portfela uśmiechniętych klientów - jestem do dyspozycji :)

W piątek będę na targach na Narodowym, więc byłaby szybka okazja porozmawiać bezpośrednio. Później będę też na Audio Show. Poza tym w razie potrzeby przyjadę gdzie trzeba i kiedy trzeba.

P.S. Bardzo proszę bez zbędnych komentarzy niezainteresowanych.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Witam,

zapraszam serdecznie do wysłania swojego CV, właśnie poszukujemy nowej osoby do naszego zespołu. Szczegóły pod linkiem: http://q21.pl/webpage/pl/oferta-pracy.html

Proszę w mailu powołać się na audiostereo.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Też kiedyś o tym myślałem ale w pobliżu nie ma takiego większego sklepu a zmiana miejsca zamieszkania odpada .

Pozostaje kwestia ile można zarobić i nie wiem tez czy łączenie hobby z pracą to dobry pomysł .

Jakieś 12 lat temu miałem propozycję założenia firmy i robienia wzmacniaczy lampowych ale stwierdziłem że nie jest to dobry pomysł ...

Nieno, co poważniejsze firmy to dadzą 800 pln i umowę o pracę na pół etatu (na papierze) - w realu cały etat ma się rozumieć :D

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

łączenie hobby i pracy to idealne połączenie, wiecznie się bawisz ...

"...dźwięk oceniać dostępnym osobniczo aparatem do tego stworzonym a nie logiczna połówką mózgu." Ś.P. Mamel

zapytaj o zdanie Ginekologa :) co prawda nie musi to być hobby ale po ciężkim dniu,nawet nie spojrzy na "swoją" heh

Łokmen Saba

Oj jak się mylisz...

Nieco poznałem to od środka .

Użeranie się z ludźmi , godziny na telefonie i spora ilość wadliwego sprzętu ...

W Warszawie może i ja byłbym chętny by czegoś takiego doświadczyć. Praca w kulturalnym gronie, osób które znają się na sprzęcie ;).

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Nieno, co poważniejsze firmy to dadzą 800 pln i umowę o pracę na pół etatu (na papierze)

Uczciwe podejście to 50/50 na marży - tak działa rynek nieruchomości, gdzie brzuchaty dziad siedzi w

biurze i mając 20 maklerów spija śmietankę z ich pracy i prowizji od znalezienia klienta .... :)

Sprzedasz jedną sztukę TRINITY w cenie katalogowej i masz na roczne utrzymanie ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.