Skocz do zawartości
IGNORED

10 powodów za odsłuchem na Audio Show

Wuelem

Rekomendowane odpowiedzi

Jest szatnia zostawia się kurtki i można chodzić w krótkim rękawku, wiec tak bardzo nie przeszkadza. Ale wentylacja rzeczywiście nie daje rady przy tłumie.

Kurcze, a mi się boenicke nie podobało. Ale rzeczywiście ten odsłuch nie jest jakoś wybitnie miarodajny.

Najlepszy przykład jaki mi się nasuwa. W jednym mroku trafiłem do pokoju gdzie grały kolumny Harmonixa. Stereofonia była niesamowita, Diana Krall stała przede mną i śpiewała. Wracałem wtedy jeszcze parę razy do tego pokoju, bo nie chciało mi się wierzyć że tak się da i podejrzewałem jakąś ściemę. Ale dalej tak grało z różnym repertuarem.

W następnym roku poleciałem do tego pokoju i te same kolumny już nie zrobiły na mnie takiego wrażenia. Co zmienili? Nie mam pojęcia, wzmacniacze stały te same, reszta nie wiem, bo nie zwróciłem uwagi, ale zmiana była bardzo duża.

Aa, i jeszcze prośba. Ograniczajcie rozmowy do korytarzy. To rzeczywiście przeszkadza. I szczeleszczące kurtki też :)|

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.