Skocz do zawartości
IGNORED

LCD jak Plazma - Panasonic AX900

Maciej Koper

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, ale pokazuje możliwości technologii LCD nie takie jak koledzy od plazm malują.

już sporo jest takich co mają OLED-a i pewnie też są zadowoleni (może nawet bardzo zadowoleni). Tylko u części Polaków wieczne niezadowolenie. Nawet przed zakupem.

Dla mnie i nie tylko bo już ci to wytykano nie pokazujesz a teoretyzujesz znowu (zwracano ci to też wątku OLED) próbując coś udowodnić ale nie mając praktyki.Lepiej napisz że są to tylko twoje domysły.

Zadowoloeni z OLED?-Teoretyzujesz znowu-pokaż mi ile LG sprzedało naprawdę OLEDÓw na świecie tylko prawdziwe info Bo nawet KIKI pisał że LG coś tam podawało że tyle sprzedało ale żadnego poparcia na to nie było nawet LG nic na piśmie nie podało więc tych ludzi co kupili to jakiś ułamek małego % wszystkie źródła też milczały co do ich sprzedaży.Nawet nie ma wzmianki w wyszukiwarce jak sprzedaję się oled.

Japończycy już sie cofaja zamiast rozwijać. .... Także Japończycy chyba powoli się szykują na opuszczenie segmentu tv.

Japończycy zawsze słynęli z jakości i rzetelności. Jeżeli na siłę tnie się koszta produkcji, co za tym idzie jakość, na rzecz zwiększenia zysków, to faktycznie Japonia niedługo spakuje walizki w segmencie AV a ich pałeczkę przejmą nijacy pod tym względem Koreańczycy czy Chińczycy.

Japończycy nigdy się nie cofną, najwyżej znikną z rynku. A to jest już znacząca różnica.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Poczytajcie najnowsze wpisy w dyskusji, do której nas zapraszał autor tematu.

Na jego macierzystym forum wrze. Wydaje się, że inni forumowicze mają podobne wątpliwości jak ja co do oceny AX900. Z tym że wyrażają je dużo bardziej dobitnie.

Tam Maciej próbował jeszcze pudrować problem i pisał o kątach w LCD, które to niby są dużo gorsze a nikt się na nie oburza. No i się mu za to dostało.

http://hdtvpolska.com/topic/33804-test-panasonic-55-65-ax900-ultra-hd-4k-55ax900-65ax900-tx-65ax900-tx-55ax900/page-6

Tegoroczna oferta TV Panasonic-a. W najwyższych modelach zastosowano system "Local Dimming Pro".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ciekawe na czyich matrycach ?

Samsung albo ........ nie pamiętam jak się ta druga firma nazywała ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Samsung albo ........ nie pamiętam jak się ta druga firma nazywała ;-).

U mnie w Kanadzie na stronie Panasonica cena obecnie 5500$ (czyli o 2500 taniej). Chyba chca sie pozbyc....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ciekawe czy te 'pasy' sa widoczne podczas ogladanie np. meczu hokejowego?

Ukryta Zawartość

Podobno widać na wyścigach wielbłądów na pustyni w Alasce.

Tam mieszkam.

????? Mowi sie 'na Alasce' jesli juz. Jesli ten TV jest na stronie Panasa za 5.5 to prawdopodobnie w sklepie mozna go miec za 4.5 co za ta klase telewizora mozna wytrzymac przy zalozeniu ze da sie ogladac, che, che.

Ciekawe czy te 'pasy' sa widoczne podczas ogladanie np. meczu hokejowego?

Niestety nie wiem bo tego TV nie widziałem. Myślę że jak zwykle fani perfekcyjnego obrazu trochę przesadzają, jednak przy tak wysokiej cenie jest to uzasadnione.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.